HomeViestejäAdeana M. Slater19.6.2018 - Kutsu johtamaan ylösnousemusprosessissa

19.6.2018 - Kutsu johtamaan ylösnousemusprosessissa

KUTSU JOHTAMAAN YLÖSNOUSEMUSPROSESSISSA

Kirjoittanut Adeana M. Slater (www.in5D.com)
19.6.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä energia tuntuu herpaantumattomalta ja hyvin suoralta. Sitä mikä ei palvele sinua tai mihin olet päättänyt tyytyä, tulee esiin nopeaa tahtia. Tämä energia-aalto on "viimeinen kuulutus" ennen sulkemista. Olemme kollektiivina päättäneet "parantaa ja sulkea" 3D:n kokonaan. On aika sulkea ovet täysin. Se aika on tullut, ja tämä energia päättää myös karmalliset kietoutumiset ja sen mukaiset tilanteet. Jos olet täällä johtamassa tätä ylösnousemusprosessia, niin numerosi on huudettu. On aika olla johtaja. Tämä merkitsee, että kaikki mikä värähtelee alempana kuin sielusi halu laajentua ja liikkua eteenpäin, tuodaan voimakkaasti tietoisuuteesi parannettavaksi ja irtipäästettäväksi täysin. Useimmissa tapauksissa se on kumpaakin, ja vielä vähän sen päälle.

Voi tuntua siltä, että haluttu muutos on viime aikoina koputellut ovellesi usein. Tämä koputus voi tuntua kovemmalta, jos et kuuntele. Ne jotka opastavat sinua erityisesti sielutiiminäsi, voivat viedä tämän askelta pidemmälle ja tästä koputuksesta tulee "kompastus astuessasi", jos et seuraa sielusi opastusta. Ei-haluttuja tuloksia voi tulla ja tulee niin paljon, kuin vastustat näitä korkeampia tavoitteitasi. Niinpä tämä energia rakentuu ja rakentuu ja rakentuu. Kenties et kuuntele ja ohitat tämän energian ja intuition. Sitten energia siirtyy sielumerkkeihin ja synkronismiin. Tämän jälkeen sinulla saattaa olla tyytymättömyyttä. Jos työnnät sitä pidemmälle, siitä voi tulla vielä suurempi. Energiavetovoimasi tuo tällä tasolla äärimmäistä kaaosta jokapäiväiseen elämääsi, kunnes liikut tai taivutat energian sopimaan lisääntyneeseen tietoisuustasoosi.

Tietoisuustasosi vetää puoleensa tai reagoi sillä energialla, jota koet ja lähetät tällä hetkellä. Riippuu sinusta, miten haluat reagoida näihin sielun tönäisyihin ja hienovaraiseen työntöön. Kun sinua ohjataan uuteen suuntaan, se alkaa aina pienestä ja sen voima lisääntyy ajan kuluessa, jos päätät olla piittaamatta, laahaat jalkojasi tai viivyttelet siinä, mitä sydämesi haluaa sinun tekevän. Tämä luo sen perimmäisen energian, että olet vastuussa itsestäsi. Ketään muuta ei voi syytää energeettisistä toimistasi tai reaktioistasi. Tämä vastuu palvelee sinua hyvin myös omassa ylösnousemusprosessissasi yksilönä, mutta kuitenkin yhdistyneenä kollektiiviin.

Olemme kaikki yhdistyneet yhdeksi ykseystietoisuudessa, kuitenkin kokemuksemme ja oppituntimme on räätälöity yksilöllisiin sielutarpeisiimme ja siihen, mitä olemme tällä yksilöinä parantamassa itsessämme ja sukulinjassamme. Kaikki minkä parannamme yksilönä, lisätään kollektiiviseen parannuslampeen. Tällä tavalla meistä tulee pysäyttämättömiä kasvussamme ja laajentumisessamme. Olemme positiivisesti ja negatiivisesti yhdistyneitä kaikin tavoin, eli oppituntimme ja kasvumme vaikuttavat toisiinsa. Tiedä vain, että jos jostain tilanteesta tai kokemuksesta tulee epäsuotuisa sinulle, siinä sielusi pyytää sinua tunnistamaan sen erityisparantumisen, jonka täytyy tapahtua sinussa.

Tiedän, että meillä kaikilla on samoja pelkoja ja energioita liittyen torjumiseen, hylkäämiseen, epäonnistumiseen, hyväksymättömyyteen, kaikenlaiseen hyväksikäyttöön, riippuvuuksiin jne. Nämä aspektisi jotka täytyy tunnistaa ja parantaa, jatkavat tulemistaan pintaan. Ne on parannettava täysin, jotta voit siirtyä eteenpäin. Et voi siirtyä eteenpäin rauhallisesti ja vaivattomasti, jos kannat röykkiötä fyysistä, tunteellista, energeettistä tai henkistä taakkaa. Ei, emme ole täällä taistelemassa toistemme kanssa. Saattaa vaikuttaa siltä, että olemme epäystävällisiä toisillemme. Sen ei ole tarkoitus synnyttää tappelua, vaan se tietoisuus, että on tapahduttava muutos. Joko sisälläsi tai ulkopuolellasi. Tämän on tarkoitus saattaa meidät yhteen rakkaudessa ja anteeksiannossa, ei työntää meitä kauemmas erilleen.

Voisit ja sinun pitäisi muodostaa tämän tiedostamisen myötä vahvempia siteitä itsessäsi ja toisiin, ei päättää työntää toisia kauemmas. Äidilläni oli tapana laittaa meidät lapset jäähylle, kun käyttäydyimme huonosti. Hän esitti meille kolme kysymystä jäähyn lopussa:

1. Mitä SINÄ teit? ("En halua kuulla kenestäkään muusta ja siitä, mitä hän on tehnyt. Sinun täytyy olla vastuussa itsestäsi ja omista toimistasi koko ajan.")

2. Mitä SINUN olisi pitänyt tehdä eri tavalla?

3. Jos tämä tilanne tapahtuu uudestaan, mitä sinä olet oppinut ja mitä SINÄ teet seuraavalla kerralla?

Minusta nämä samat kysymykset pätevät jokapäiväiseen elämäämme ja palvelevat meitä kaikkia hyvin. Olet se muutos, jonka haluat nähdä. Tiedä vain, että olemme tässä yhdessä, ja taas kerran, arvosta niitä oppitunteja, joita opit joka päivä. Se vaikuttaa positiivisesti kaikkiin ympärilläsi.

Rakkautta kaikille,
Adeana

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >