HomeViestejäAdeana M. Slater17.6.2018 - Ylösnousemusvuoristorata

17.6.2018 - Ylösnousemusvuoristorata

YLÖSNOUSEMUSVUORISTORATA

Kirjoittanut Adeana M. Slater (www.in5D.com)
17.6.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Energia on intensiivistä ja lisääntymässä. Tämän ylösnousemusprosessin edelläkävijät ja valotyöntekijät tuntevat erityisesti tämän intensiivisyyden, koska jos opastat muita, sinut heitetään rooliisi nopeasti. Tarkoituksena on herättää mahdollisimman monta ihmistä. Kaikenlaisia valotyöntekijöitä tarvitaan kovasti koko tämän prosessin ajan. Tämän tekeminen on sielusopimus ja vapaaehtoista. Rehellisyyden nimissä, syvien haavojen parantaminen ja hyvin, hyvin epäsuotuisien tilanteiden kokeminen, jotta kasvaa ja oppii sieluna, on toisinaan traumaattista eikä ehdottomasti mitään helppoa elää läpi. Tunnen, että "kaikki miehet kannelle" nyt ja mennessämme siihen, mikä on vielä tulematta.

Osa tätä edelläkävijäroolia on harmonisoituminen sielutarkoitukseesi ja -polkuusi. Tavoitteena on saavuttaa korkeampi tietoisuus itse ja lisätä taajuuttamme ja värähtelyämme niin paljon, kuin voimme. Tämä lisääntynyt energia leviää ulospäin kuin dominoilmiö tai heijastevaikutus siinä mielessä, että se on aalto, joka sykkii toisia kohti ja vaikuttaa myös heidän energiaansa positiivisesti. Koska olemme kaikki keskenään yhteydessä, tämä alkaa nopeuttaa kokonaisprosessia, kun vauhti saadaan liikkeelle. On mennyt hyvin tähän mennessä, ja tuntuu, että olemme hyvin matkassa. Olemme ohittaneet ylösnousemuksen käännekohdan. Valmistaudumme nyt muutosten nopeaan tapahtumiseen omassa elämässämme sekä kaikkien ympärillämme olevien elämässä.

Tämä ylösnousemus on samanlaista kuin vuoristorata-ajelu. Pitkään hidasta liikettä ja odotusta alun kiipeämisessä. Käännekohta on huipun saavuttamista, ja tässä kohtaa voi katsoa näkymää ja saada tunteen, mitä on tulossa, kun visualisoimme yksilöinä ja kollektiivisesti esteet edessämme. NYT liikumme nopeasti eteenpäin polullamme ja tässä prosessissa. Onnekkailla valotyöntekijöillä on kunnia ja etuoikeus istua tässä vuoristoradassa etupenkeissä opastamassa ja johtamassa niitä, jotka istuvat heidän takanaan. PITÄKÄÄ TIUKASTI KIINNI! Tämä tapahtuu nyt.

Kun ajattelet vuoristorata-ajelua, elämäsi heijastaa epäilemättä tätä liikettä, jossa väännyt tällä ja tuolla tavalla. Joillain alueilla olet ylösalaisin silmukoissa, ja tämä vertauskuva voi palvella fraasia "kun elämäsi kääntyy ylösalaisin" … mullin mallin. Tämä tuo meillä ärsytyksiä pintaan erittäin nopeasti ja melkein järkyttävällä ja yllättävällä tavalla. Jälleen kerran, jotkut muutokset ovat voimakkaita. Paine jäädä suhteisiin, työpaikkoihin, asuinpaikkoihin, tilanteisiin, riippuvuuksiin jne., jotka eivät ole korkeimmaksi hyväksesi, jää nyt nopeasti pois. Jos olet viivyttelijä etkä kuuntele varoituksia tai intuitiivista opastusta muuttua tai lähteä, niin tämä harmillisuusenergia on opastamassa sinua ensin. Sitten tönimässä. Ja sitten antamassa sinulle voimakkaan työnnön selästä uudelle polullesi.

Jos et silti kuuntele tai seuraa näitä yllytyksiä, niin koet ärsytystä, kunnes et enää kestä sitä ja teet lopultakin jotain asialle. Tämä tuntuu ankaralta, mutta miten usein sopeudumme elämämme kaikkiin puoliin muutoksenpelosta? Tyydymme hieman tyydyttävään uraan, vaikka todellisuudessa uneksimme tekevämme ja haluamme tehdä jotain muuta. Lyön vetoa, että työ johon tyydyt, alkaa lopulta tuntua myrkylliseltä ympäristöltä. Mahdollisesti tulla kuluttavammaksi tunteellisesti, fyysisesti ja mentaalisesti. Kenties ihmiset joiden kanssa työskentelet, käyttäytyvät negatiivisesti tai vaikuttavat passiivis-aggressiivisilta sinua tai toisia kohtaan. Nämä epäsuotuisat kokemukset tuo esiin sinun "kyvytön tai haluton kestämään enää" -energiasi. Mitä enemmän tunnet tätä, sitä enemmän tuot sitä todellisuuteesi, kunnes muutat sitä.

Taaskin on muistutus, että kaikki asiat tapahtuvat syystä. Useimmat muutokset jotka koemme aluksi epäsuotuisana, ovat todellisuudessa siunaus valepuvussa. Yritä nähdä korkeampi syy ja päätä olla niin positiivinen, kuin voit, kun tämä energia alkaa töniä sinua eteenpäin. Mene virran mukana. Muutos on hyvä asia! Ja se on täällä ottaaksemme sen vastaan rakastava syli avoimena.

Rakkautta ja siunausta teille kaikille.
Adeana

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< Prev