HomeViestejäTiffany Stiles25.11.2018 - Moniulotteisten fraktaaliaspektien integrointi työntää 3D:stä 4D:hen ja 5D:hen

25.11.2018 - Moniulotteisten fraktaaliaspektien integrointi työntää 3D:stä 4D:hen ja 5D:hen

MONIULOTTEISTEN FRAKTAALIASPEKTIEN INTEGROINTI TYÖNTÄÄ 3D:STÄ 4D:HEN JA 5D:HEN

Kirjoittanut Tiffany Stiles (www.tiffany-stiles.com)
25.11.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jokaisessa elämässä johon olemme inkarnoituneet, meistä tulee itsemme tuo fraktaaliaspekti. Nämä fraktaalit on koodattuna DNA-piirustukseen. Ihmisinä suostuimme unohtamaan, jotta voimme kasvaa ja kehittää sielua joka tasolla, joka elämässä. On ihmiseksi inkarnoituneita elämiä, tähtisiemenelämiä, kosmisia ja galaktisia elämiä, Maan sisäosan elämiä jne. Kaikki tämä muodostaa sinut nyt. Jos tuohon elämään liittyy trauma, tuo fraktaaliaspekti irtoaa. Kuitenkin koodattu valoinformaatio tuosta elämästä pysyy DNA-piirustuksessa.

Kun menemme valokehoylösnousemusprosessin useiden kerrosten läpi, jokainen kerros sisältää geometrisia avainkoodeja, jotka aktivoituvat DNA:ssa solu- ja kodonitasolla ja näin aktivoivat ja päivittävät lisää 12-säikeistä DNA:ta. Tämä kulkee 22 chakran järjestelmää pitkin. Jokainen kerros nostaa korkeammalle värähtelytaajuudessa, kun jokainen chakra sisältää oman taajuuskaistansa. Auratulkitsijana näen, että violetin hallitsemia aurapuumerkkejä on alettu käynnistää 11-11-11-portista alkaneessa prosessissa – joillakin monta vuotta aiemmin ollakseen tiennäyttäjiä, oppaita ja opettajia. Siirtyminen kunkin ylösnousemuskerroksen läpi kestää vuosia. Henkilökohtaisesti minulla on mennyt 1.5–2 vuotta kunkin kerroksen integrointiprosessiin, ennen kuin voin seuraavaan kerrokseen. Ja sanon tarkoituksella "kerros", koska kyse ei ole "tasoista" kilpailussa. Kyse on kerroksista, jotka käydään läpi yksilötasolla. Kärsivällisyys on avain.

Noin kolme vuotta sitten kaikki fraktaaliaspektini joka toisesta elämästä, johon olen inkarnoitunut, sulautuivat yhteen. Tällä tavalla se tapahtui minulle. Olin rauhoittuneessa, rauhallisessa tilassa ja tavallisesti makasin rentouttaakseni mielen ja kehon. En ollut unessa, mutta olin rentoutunut. Suljin silmäni, keskityin kolmanteen silmään ja se kirkastui välittömästi. Violetti-indigonväriset valoaallot matkivat 3D-katselijaa, joka tuli suoraan kolmanteen silmään. Yhtäkkiä kaikkia kasvoja alkoi tulla minua kohti 3D-muodossa. Kun ne pääsivät kohtaan jossa pystyin erottamaan ne, yhdistyin välittömästi tuohon entiseen elämään ja aspektiin. Kaikissa kasvoissa oli erityinen värähtelytaajuus. Pystyin tuntemaan tuon elämäni taajuuden. Jotkut olivat hyviä, jotkut olivat upeita ja jotkut täysin päinvastaisia. Oli miehen kasvoja, naisen kasvoja, galaktisia kasvoja, kosmisia kasvoja, avaruusolentokasvoja, enkeleitä, keijuja jne. Jotkut olivat pelottavan näköisiä, mutten pelännyt yhtään.

Tämä prosessi jatkui kaksi viikkoa putkeen joka kerta, kun menin makuulle rauhoittuneeseen tilaan. Ja joka kerta kohtasin satoja kasvoja. Yhtenä päivänä menin makuulle, eikä enää ollut kasvoja. Tiesin, että fraktaaliaspektieni tämä integrointivaihe oli valmis. Mutta tämän vaiheen aikana pystyin tuntemaan, minkä karmatason olin saanut kussakin elämässä. Kun tietyt kasvot tulivat minuun kolmannen silmän kautta, karma puhdistui, kun "tunnustin" sen. Tämä tapahtui sekunneissa jokaisten kasvojen osalta. Kun tämä prosessi on valmis, tulee hyvin tarkaksi siinä, ettei saa yhtään lisää karmaa. Nyt on poissa karman ja 3D-tiheyden pyörästä. Sisäinen kristalliverkko tulee käyttöön, ja nyt ankkuroidutaan uuden Maan kristalliverkon solmuihin tämän korkean värähtelytaajuuden myötä. Kristus-merkaba aktivoituu ja 22 chakraa sulautuu yhteen sisällä.

Kun olin integroinut kaikki fraktaaliaspektini, minusta tuntui taas ehjältä, ja kaikki se muodostaa nyt korkeamman itseni. Aloin huomata, että tehdessäni tiettyjä tehtäviä, tämä tai tuo aspekti astui esiin suorittamaan niitä, kun jokainen välitti eri tieto- ja viisaustasoja. Kun teen energiaraportteja, kosminen aspektini astuu esiin. Kun kirjoitan jakaakseni viisautta, monia aspektejani tulee esiin ja osallistuu. Kun puhun lasteni kanssa, tulee muita aspekteja, jne. Kaikki ne ovat yhtä korkeamman itsen kautta, joka on yhdistynyt akaasiaan. Sitten kun tämä tapahtuu, ei enää tarvitse etsiä itsensä ulkopuolelta, eikä haluakaan – vain sisältä. Ja kun kaikki nämä fraktaaliaspektit sulautuivat korkeampaan itseeni, se toi korkeamman sydämeni harmoniaan korkeamman itseni kanssa. Tuona aikana sähkömagneettienergiasykkeet joita kulkee kehon läpi, avaavat sydäntä harmoniaan korkeamman itsen kanssa. Korkeampi sydän toimii nyt ehdottoman rakkauden taajuudella.

Itserakkauden myötä kaikki muuttui tuon jälkeen suhteessa itseeni ja suhteissa toisten kanssa. Sitten kävin läpi suhdekuviotarkastelun korkeammasta itsestäni käsin. Yhdistin asiat jokaisessa suhteessa, joka minulla on ollut. Minulle näytettiin, miten ja miksi vedin jokaisen niistä kenttääni, oppitunnit jotka opin, ja tämä tehtiin ilman mitään tunnekiintymystä kehenkään. Jokainen oli minulle peili näyttämään ne fraktaaliaspektini, jotka tarvitsivat parannusta, rakkautta ja anteeksiantoa. Tämä suhdetarkastelu korkeammasta itsestä käsin kesti noin kolme päivää, jotta todella tutkin jokaista suhdetta ja näin, mitä minun täytyi oppia ja miten jokainen niistä liittyi aspektiin ja karman palaamiseen jostain entisen elämän kohtaamisesta. Tämä oli 4D. Kaikki kietoutui yhteen tuhansista elämistä.

Kun tämä prosessi oli valmis, en tuntenut enää vetoa samantyyppiseen kumppaniin, kuin ennen tämän prosessin tapahtumista. Saavutettu itserakkaus ja anteeksianto nostaa värähtelytaajuutta vielä lisää ja vetää nyt elämään samanmielistä ja värähtelyltään yhteensopivaa kumppanuutta. Tässä kohtaa ymmärtää, että intiimiys on energiavaihtoa sekä omien ja toisen ihmisen kaikkien fraktaalien (jotka ovat nyt yksi) energian punoutumista yhteen. Olemme kaikki yhtä ja sen valon ja jumalaisen kipinän Lähteen aspekteja, joka on koko universumi. Tämä on pyhä astia, joka majoittaa sieluolemuksen. Tämä pyhä astia on universaalia virtaa, joka on yhdistynyt kaikkeen ja kaikkiin.

Kun tämä muistaminen tapahtuu, sinut työnnetään 3D:n ja 4D:n läpi 5D:hen. Nyt sinua pidetään vastuullisena olemaan "taajuudenpitäjä tai verkonpitäjä" ja jatkamaan tämän värähtelytaajuuden ankkuroimista tänne ja synnyttämään uutta Maata. Kaikki vuorovaikutus on 5D:tä. Olet ja teet 5D:tä. 5D on ehdotonta rakkautta. Kun saavutat tämän itsemestaruuden, sinulle näytetään kaikki muut ulottuvuudet moniulotteisen itsesi kautta. Opit olemaan taajuuden mestari, siirtyäksesi sisään ja ulos sopimalla yhteen tuon ulottuvuuden taajuuden kanssa. Kun värähtelet 5D-taajuudessa, ruokasi muuttuu taas. Kehosi pyörii niin nopeasti, että muunnat myrkkyjä. Niinpä mikään mitä syöt, ei enää vaikuta sinuun niin, kuin tämän matkan alkaessa. Rakkauden värähtelytaajuuden avulla kaikki muunnetaan.

Olemme tällä hetkellä harmonisessa yhtymisessä. Olemme olleet tässä hyvän osa vuotta 2018 (= 11-mestaruusvuosi). Kun tämä vuosi tulee loppuun ja valmistelee sinut seuraavaan, sinulle annetaan uusia geometrisia avainkoodeja 22 chakran harmonisen yhtymisen kautta. Nämä ovat korkeampia värähtelytaajuuksia, joita et ole kuullut aiemmin. Nämä vaikuttavat korviin, kun kristallit jatkavat aktivoitumista sisäkorvassa ja alat kuulla näitä korkeampia harmonisia taajuuksia. Tämä voi saada korvat kutiamaan, kun kristallit aktivoituvat niissä. Kun ihmiset puhuvat, kuulet heidän taajuutensa. Tunnet heidän lähettämänsä korkeamman tai alemman värähtelytaajuuden. Täällä kaikki on energiaa ja värähtelytaajuutta, ja kaikki toimii tästä tilasta harmonisessa yhtymisessä.

Nämä korkeammat värähtelytaajuudet joita nyt tulee, näyttävät sinulle korkeamman ulottuvuuden maailmoja ja rinnakkaisuniversumeja, joissa olet samanaikaisesti. Tässä purat ja ankkuroit uusia aikajanoja korkeamman taajuuden avulla. Tässä synnytät uuden 5D-maan todellisuuteesi, ja se on todellisuutesi 24/7 lineaarista aikaa. Mutta 5D:ssä ja korkeammalla ei ole aikaa. Olet menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus samanaikaisesti. Kun käyt läpi aikajanojesi purkamis- ja yhtymisprosessia 5D:n synnyttämiseksi, laajentumisesi on massiivista. Haluat syödä kaiken, mitä on näkyvissä. Ruokatarpeesi muuttuvat, ja painosi voi nousta uusien todellisuuksien synnyttämisestä. Minulla paino tosiaankin nousi, ja se vaihtelee … Laajentumista ja supistumista. Synnytät uuden todellisuuden ja sitten supistut laajentumisesta. Ruokahalu vähenee ja aineenvaihdunta nopeutuu. Mikään ei ole, niin kuin ennen, joten päästä irti siitä, mitä ja millaista oli. Tämä on uusi havaintotapa, joka perustuu korkeampaan värähtelytaajuuteen. Kun antaudut, kaikki loksahtaa järjestykseen.

Tapahtuu myös hormonaalista uudelleenkalibrointia. Itselläni keho muuttaa kaiken vastakkaiseksi kuin ennen. Käytin "bioidenttistä hormonikorvaushoitoa" (BHRT). Kuluneen vuoden aikana kehoni kävi läpi massiivisen hormonaalisen uudelleenkalibroinnin. Tunsin sen, koska olen aina hyvin virittynyt kehooni, mutten ollut oikein varma, missä määrin se tapahtui, kunnes ihoni alle laitettiin bioidenttisiä estrogeeni- ja testosteronipellettejä, joiden ajattelin tasapainottavan sen. Itse asiassa tapahtui päinvastoin. Testosteroni muuttui DHT:ksi, mikä aiheutti suuren määrän sivuvaikutuksia. Estrogeenitaso nousi elimistössäni niin korkealle, että se aiheutti monia sivuvaikutuksia. Mutta koska nämä pelletit oli laitettu ihoni alle, olin jumissa, kunnes niiden teho loppuisi 4–5 kuukaudessa. Oloni oli fyysisesti kurja. Silloin minulle välähti, korkeampi itseni sanoi: "Et tarvitse näitä hormoneja. Kehosi käy läpi hormonaalista uudelleenkalibrointia. Ei enää hormonikorvausta! Anna kehosi olla!" Niin minä tein. Kyse on kehomme kuuntelemisesta ja olemisesta harmoniassa sen kanssa, mitä se tarvitsee. Tämä on taas kerran antautumista prosessille ja sen antamista kehittyä luonnollisesti puuttumatta asiaan tai yrittämättä kontrolloida lopputuloksia. Läksy opittu. Ja tämä on jatkuvaa oppimista. Toisinaan käymme läpi näitä muutoksia emmekä ole oikein varma, mitä tapahtuu, kunnes se todella tapahtuu. Sitten voimme ymmärtää, jakaa ja selittää auttaaksemme toisia omilla kokemuksillamme.

Kanssaloimme 3D:n, ja nyt kanssaluomme 5D:tä ja korkeampia ulottuvuuksia. Kun useammat ihmiset tekevät sisäisen työn, lisää ihmisiä saapuu perille. Tämä on olemis- ja tekemistaajuus, joka on ehdottomasti rakastava, auttava, jakava, vuorovaikuttava ja kiintymätön mihinkään tai kehenkään. Tähän pääsemiseksi työskentelemme yhdessä tukemalla toisamme ja auttamalla, mutta sekaantumatta asioihin. Teemme tämän ystävällisyyden, keskinäisen kunnioituksen, tuomitsemattomuuden, myötätunnon ja empatian kera. Kaikki vuorovaikutus on kaunista, rakastavaa ja ystävällistä.

Kukaan ei voi tehdä tätä työtä puolestasi. Kukaan ei voi antaa sinulle geometrisia avainkoodejasi, koska sinulla on ne jo. Kyse on niiden aktivoinnista ja DNA-käyttöjärjestelmäsi päivittämisestä. Teet sen tekemällä sisäisen työn, joka on välttämätöntä siihen pääsemiselle. Ei ole oikopolkuja, eikä prosessia voi kiihdyttää. Se kaikki tulee esiin, kun teet tuon työn ja antaudut sille täysin, antaudut aidolle sieluitsellesi ja alat astua toisten palvelemisrooliin.

Kuten aina, olen innostunut lopettamaan tämän vuoden nähdäkseni, mihin 2019=12 vie meidät kaikki, jotka olemme valmiita siirtymään korkeammalle ja korkeammalle. On hyvin jännittävää osallistua tähän suuren kehityksen aikaan moniulotteisena olentona uudessa Maassa. Nähdään. Kunnioitan teitä. Rakastan teitä.

Lähettäen paljon rakkautta. SINÄ olet valo, loista!!!
Tiffany

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >