HomeViestejäTiffany Stiles2.10.2018 - Energiaraportti - näön ja korkeamman sydämen uudelleenkalibrointia

2.10.2018 - Energiaraportti - näön ja korkeamman sydämen uudelleenkalibrointia

ENERGIARAPORTTI – NÄÖN JA KORKEAMMAN SYDÄMEN UUDELLEENKALIBROINTIA

Kirjoittanut Tiffany Stiles (www.tiffany-stiles.com)
2.10.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Näön uudelleenkalibrointia tapahtuu tällä hetkellä. Näkökenttä harmonisoituu korkeampaan värähtelytaajuuteen. Tämä voi aiheuttaa migreeniä, levottomuutta, unettomuutta tai äärimmäistä väsymystä, huimausta. Kuulo tarkentuu, joten hiljaisuus on välttämätöntä. Kovat äänet eivät sovi hyvin yhteen tämän muutoksen kanssa. Ole luonnossa ja kuuntele luonnonääniä, jotka rauhoittavat sinua ja tuovat ykseyttä.

Syynä on kaksi massiivista reikää, jotka ovat avautuneet samanaikaisesti auringon koronassa, ja ne syöksevät voimakkaita geomagneettimyrskyjä ja aurinkotuulta Maata kohti. Tämän kaksoisenergian myötä tapahtuu voimakkaita aurinko/sieluaktivointeja. Tämä vaikuttaa Maan geomagnetismiin massiivisena piikkinä Schumannin resonanssissa. Tarkista graafit ollaksesi valmistautunut siihen, miten energiaa tulee läpi. Katso täältä.

Kehon läpi tulee energiaryöppy, kun taajuus kohoaa/liikkuu läpi, mutta tämä ei ole liike-energiaa, joka saa haluamaan tehdä jotain. Et halua tehdä mitään, haluat maata vain hiljaa paikallaan, kun solusi pyörivät nopeasti sisällä tämän liikkeen aikana. Erittäin korkealla nopeudella.

Ajattele merkaban pyörimistä – Metatronin kuutiota – geometriaa

Voit tuntea tämän sydämentykytyksenä, jossa ei ole kipua. Sitä tulee ja menee aaltoina, kun korkeampi sydämesi harmonisoituu uuden Maan kristalliverkkoon. Tämä lisää nälkää ja janoa. Nyt tarvitaan paljon vettä pysyäkseen nesteytettynä. Makusilmut muuttuvat myös, joten se mikä maistui aiemmin hyvältä, ei ehkä maistu nyt, ja toisinpäin.

Jos koet tätä näön uudelleenkalibrointia, älä aja tai yritä fokusoitua kuvaan edessäsi. Se on epämääräinen tai tarkentumaton, ja saatat myös nähdä valoa säteilevän esineiden ympärillä. On parasta sulkea silmänsä, olla luonnossa ja rauhallisessa tilassa, jossa ei ole ääntä tai ulkopuolista häirintää – jos sää sallii. Jos ei salli, etsi hiljainen paikka sisältä ja vain ole. Sulje silmäsi ja lepää – salli uudelleenkalibroinnin tapahtua.

Kun tämä jatkuu tulevina päivänä, huomaat näkösi tarkentuvan illalla, ja näet energiaa kaikissa muodoissa – fotoneja, auroja, aurakenttiä, magneettikenttiä, geometrisiä muotoja, ulottuvuuksienvälisiä maailmoja ja sen taajuuden, jolla ne värähtelevät, jne. Kaikki on energiaa ja jokaisella asteikolla on oma värähtelynsä. Energian näkeminen (kuuleminen) näyttää sinulle joka tasolla paljon enemmän, kuin olet koskaan ennen nähnyt. Klikkaa tästä kuunnellaksesi auringonkukan laulavan omalla taajuudellaan.

Näkökyvyn ja korkeamman sydämen uudelleenkalibrointia tapahtuu harmonisoitumiseksi 5D-värähtelytaajuuteen ja korkeammalle.

Maadoittuminen on erittäin tärkeää. Minulla ei ole ollut kenkiä kahteen viikkoon – ainoastaan mennessäni jonnekin, mutta kotona ei. Tee päivittäiseksi harjoitukseksi yhdistyä Maahan ja ankkuroida nämä korkeat värähtelytaajuudet.

Teen päivityksiä, kun menemme … 5D:hen ja korkeammalle. Tässä on linkki Schumannin resonanssin tarkkailemiseen.

Paljon rakkautta, Tiffany Stiles

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >