HomeViestejäTiffany Stiles26.6.2018 - Energiaraportti - kristallitaajuuksia ja kaikki harmonisoituu

26.6.2018 - Energiaraportti - kristallitaajuuksia ja kaikki harmonisoituu

ENERGIARAPORTTI – KRISTALLITAAJUUKSIA JA KAIKKI HARMONISOITUU

Kirjoittanut Tiffany Stiles (www.tiffany-stiles.com)
26.6.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Meille tulee parhaillaan kristallienergioita, mikä saa ihon kutisemaan. Kristallienergia on vuorovaikutuksessa kehomme pikkuruisten magnetiittikiteiden kanssa, joista olen kirjoittanut aiemmin. Kristallienergiat kuumentavat kehon magnetiittikiteitä ja aktivoivat sisällä uusia meridiaaneja, jotka ovat kytkeytyneet uuden Maan kristalliverkkoon. Ne luovat myös uusia hermoratoja aivoihin. Sinulla saattaa ilmestyä pikkuruisia näppylöitä kämmeniin (tai mihin tahansa iholla), jotka ovat äärimmäisen kutiavia. Minulla on tällainen juuri nyt oikeassa kämmenessäni, ja se tuntuu kuin hyttysenpistolta, muttei ole sitä. Minulle on tullut samanlainen kohouma usein juuri samaan paikkaan vuosien varrella, kun tätä energiaa on tullut. (Laitan kuvan kommenttiosaan.) Viime yönä käsivarteni kutisivat ja päänahka kihelmöi. Tämän energian myötä voi tulla myös ihottumaa. Se ei ole tavatonta.

Meillä on myös täysikuu Kauriissa aivan nurkan takana. Kaurista hallitsee Saturnus-planeetta, jolla on kaksi puolta: onnellinen, rauhallinen ja kukoistava tai synkkä, murjottava ja masentava. Saturnusta hallitsee numero 7 ja 7. chakra, kruunu. Tämä symboloi potentiaaliamme yhdistyä universaaliin tilaan ja moniulotteiseen kaikkitietävään tilaan. Tämä saavutetaan tulemalla sellaiseksi, että kehollisen elämän aineelliset haasteet eivät vaikuta. Kauriin täysikuu laittaa fokuksen työhön ja suhteisiin. Kauriilla on taipumusta olla työnarkomaani, joten jos huomaat tekeväsi töitä liikaa, ota pakollisia taukoja pysyäksesi nyt-hetkessäsi. Suhteet muuttuvat taas elämässämme, kun tämä on jatkuvaa uudelleenharmonisoitumista, ollaksemme ainoastaan niiden ympäröimänä, joilla on yhteensopiva värähtelytaajuus. Kun lisäämme taajuutta jokaisen muutoksen myötä, suhteemmekin käyvät läpi muutoksia.

Viime kuussa arvoimme, missä hyväksymme sisäisen lapsemme, ja katsoimme tarkkaan suhteisiin liittyviä kaavojamme. Kun lähestymme Leijonaporttia 8.8., tapahtuu joitain nopeita loppumisia ja uusia alkuja. Tämä on otollisinta aikaa hyväksyä uusi rakkaus elämäämme ja olla avoin uudelle kaavalle, joka on tulossa elämään tähän henkilöön liittyen. Se on täysin erilainen, mihin olet tottunut menneisyydessä. Yritä kovasti olla lankeamatta vanhoihin tapoihin ja ota vastaan uusi tapa, joka on raikas, valoisa ja täynnä ehdotonta rakkautta. Jätä kaikki menneisyyden painolasti … koska sen pitäisi olla jo parannettu ja puhdistettu energiatilastasi. Ja sen tekemällä vedät puoleesi tasavertaista kumppania, joka on "samanlainen". Sinuun saattaa tehdä valtavan vaikutuksen se samankaltaisuus, jota teillä on toistenne kanssa.

Psyykkiset voimat tulevat vahvemmiksi päivä päivältä. Intuitiivinen opastuksesi on täydellistä! Unitila on ollut myös erittäin aktiivinen kuluneella viikolla, alitajunnan puhdistaessa aikajanoja tai karmaa.

Leijonaportti

Heti tämän jälkeen meillä on Leijonaportti-portaali 8.8.2018 = 27 = 9. Numero 9 liittyy loppuunsaattamiseen, nopeisiin loppumisiin ja uusiin alkuihin. Voit odottaa nopeita muutoksia, jotka pakottavat sinut harmoniaan, jos olet sivuuttanut intuitiivisen opastuksesi tai merkit siirtyä auliisti harmoniaan.

Oireita

Sinulla saattaa olla myös lihaskramppeja tämän energian myötä. Pysy nesteytettynä, ja lisäkalium auttaa, ruuasta tai lisäravinteena. Nukkuminen ei ole yhtenäistä, kun energiaryppyjä ilmestyy tyhjästä. Sitten aurinkotuulet tuovat unisuutta. Voimatorkut auttavat, kun et saa tarpeeksi unta yöllä. Silmiä on vaikea fokusoida, kun nämä voimakkaat energiat vaikuttavat myös näköhermoon. Ja voi olla myös kutinaa mahdollisen ihottuman kera.

Meillä tapahtuu paljon! Teen päivityksiä, kun energiat muuttuvat. Kuten aina, jaa kommenttiosassa, mitä koet.

Lähettäen paljon rakkautta, valoa ja siunauksia,
Tiffany Stiles

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >