HomeViestejäTiffany Stiles20.6.2018 - Energiaraportti - haasteita syntyy ja luovuus kutsuu!

20.6.2018 - Energiaraportti - haasteita syntyy ja luovuus kutsuu!

ENERGIARAPORTTI – HAASTEITA SYNTYY JA LUOVUUS KUTSUU!

Kirjoittanut Tiffany Stiles (www.tiffany-stiles.com)
20.6.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Mikä kulunut viikko! Huh! Tämä alkoi lisääntyä viime lauantaina. Energiaa steroideilla! Tämä energiaominaisuus kertoo minulle, että tässä tapahtuu melkoisesti! Eritelläänpä se.

1) Meitä testataan, että pysymme harmonisessa värähtelyssä riippumatta siitä, miten kovasti joku yrittää saada meidät pois. Ihmisten kimppuun hyökätään henkilökohtaisesti, heidän persoonallisuuteensa, sieluolemukseensa jne. … ja meillä perääntyy kuusi planeettaa. Ja koko viikon oli voimakkaita geomagneettimyrskyjä ... muuttuen mahdollisesti auringonroihun häviämiseksi tulevina päivinä. Tämä tuo esiin oman varjopuolen. Meitä testataan, että pidämme egon kurissa. Meitä testataan monin tavoin.

2) Ihmiset yrittävät osallistaa meidät draamaan. Ei! Pysyttele erossa!

3) Ihmiset testaavat tarkoituksella asettamiasi rajoja eivätkä kunnioita pyhää tilaasi. Ei! Pysy lujana.

4) Ulkopuoliset energiavoimat sekaantuvat korkeaan värähtelytaajuuteesi, aiheuttaen masennusta, vihaa, surua jne. Pysy "tässä ja nyt" -tilassasi. Kun minä tunnen tätä, siivoan tilani. 1) Siivoaminen nostaa taajuutta avaamalla tilaa energian vapaalle virtaamiselle. 2) Se maadoittaa hetkeen, kun keskittyy siihen, mitä tekee. 3) Laitan musiikkia, laulan ja poltan suitsukkeita/soijakynttilöitä/salviaa – kolme värähtelyn lisääjää. Tai voit istua tai olla luonnossa ja todella keskittyä siihen, mitä ympärillä tapahtuu. Haista, kuule, maista, hengitä, näe ja tunne. Maadoita energiasi. Irrottaudu sosiaalisesta mediasta. Kun olen valmis tässä, minusta tuntuu taas upealta. En ole tekemisissä toisten kanssa, ennen kuin olen takaisin itsessäni. Mitä enemmän antaa energiaa negatiivisuudelle, sitä enemmän ruokkii sitä. Päinvastainen toimii yhtä hyvin. Pysy kiitollisuuden tilassa, ollen kiitollinen kaikesta elämässäsi. Tee sattumanvarainen ystävällinen teko. Tämä on nopein tapa takaisin harmoniaan.

Ne jotka sallivat ulkoisten voimien kontrolloida helposti itseään, huomaavat usein hyökkäävänsä toisten kimppuun ilman syytä. Yksi esimerkki: sellainen joka juo itsensä humalaan päivittäin, huomaa usein, että hänen tunteensa laukaistaan tyhjästä, ja hän ylireagoi yksinkertaisiin asioihin. Nämä ihmiset ovat lukittuna myrkylliseen kierteeseen, joka toistuu päivittäin. Heidät on periaatteessa ohjelmoitu ja heitä on helppoa kontrolloida. Parasta on vain pysytellä erossa näistä ihmisistä ja olla osallistumatta siihen. Se on totaalista energian ja ajan haaskausta ja häiriötekijä, joka heittää sinut pois kurssista. Älä lankea siihen! Lähde vain pois, äläkä osallistu siihen hölynpölyyn.

5) Monilla ihmisillä sisäisen lapsen parantaminen tulee pintaan. On erittäin tärkeää ottaa aikaa todella tuntea se. Syleile sisäistä lastasi lämpimästi ja suuren rakkauden ja hyväksynnän kera. Jos sinua vedetään kohtaamaan tietyt ihmiset, jotka aiheuttivat traumaa, ja kertomaan heille, miltä se tuntui sinusta, tee se. Se voi olla hyvin puhdistavaa ja parantavaa. Jos et tunne, että kykenet näkemään heidät henkilökohtaisesti, kirjoita kirje. Anna anteeksi ja päästä irti.

6) Monilla ihmisillä nousee exiä taas pintaan, menneisyyteen liittyvien tunteiden ja muistojen kera. Kun tätä tapahtuu, sinua yllytetään tarkastelemaan suhdemallejasi – ensimmäisestä suhteesta (vanhemmat) viimeiseen (kumppani) ja sitten suhde itseesi. Näe, miten kaikki kietoutuu yhteen. Emme voi muuttaa tulevaisuutta katsomatta menneisyyteen. Heti kun malli paljastuu, se pirstoutuu uudeksi todellisuudeksi sinulle. Jos sinulla on ollut monia myrkyllisiä ja toimimattomia suhteita menneisyydessä, saat nyt terveitä, hoivaavia ja tukevia suhteita elämääsi. Alat oivaltaa oman arvosi ja antaa itsellesi sitä rakkautta, jota olet aiemmin pidätellyt. Sisäinen todellisuutesi heijastuu pian samaksi ulkopuolelle.

Ei mikään yllätys, että meitä testataan tänä aikana, kun kuusi planeettaa perääntyy ja pohjoisen pallonpuoliskon kesäpäivänseisaus lähestyy nopeasti 21.6. Päivänseisaus tuo yltäkylläisyyttä, tasapainoa, uusia alkuja, korkeampia perspektiivejä ja puhtaan pöydän. Mutta kuten aina, meidän täytyy tehdä sisäinen työ, ennen kuin korjaamme palkkiot. Saturnuksen perääntyessä karmapalaute on nopeaa, melkein välitöntä. Useimmat ihmiset eivät edes tiedä, mikä heihin osui – se on niin nopeaa! Tämä antaa myös tilaisuuden selvittää karma, jos se käsitellään sydäntilan kautta.

Energiaherkkänä sinun on välttämätöntä virittyä niihin energiapiirteisiin, joita tulee, ymmärtääksesi, miten ne vaikuttavat sinuun ja muihin. Mikä on tuon energian lähde? Auringonpurkaukset, geomagneettimyrskyt, Schumannin resonanssi, planetaariset vaikutukset, uusi kuu, täysikuu, päivänseisausenergia? Olen kirjoittanut ja jakanut energiaraportteja vuosia auttaakseni ymmärtämään ja tietämään, mitä odottaa ja ettet energiaherkkänä ole hullu, kun miljoonat kokevat maailmanlaajuisesti samaa kuin sinä. Kaikki ovat yhteydessä, ja kaikki vaikuttaa meihin ainutlaatuisilla tavoilla. Tämän energian kanssa – ei sitä vastaan – työskentely auttaa meitä etenemään tällä matkalla yhdessä.

Vaikka suurin osa tästä raportista luettelee tänä aikana syntyviä haasteita, luovuus on kaikkein aikojen huipussaan! Tämä energia kehottaa meitä luomaan. Ja kun luomme aidosta sydäntilasta ja jaamme sen maailman kanssa, jaamme ehdotonta rakkautta ja muutamme automaattisesi. Joten kirjoita, maalaa, tee nettisivut ja blogi, tee meemejä ja jaa viisauttasi, tee videoita. Yhteytesi korkeampaan itseesi ja Lähteeseen on nyt myös harmoniassa, mikä lisää intuitiivista opastustasi. Lisää toisten palvelua. Siisti bisnesulkoasusi linjaan sen kanssa, kuka olet nyt. Tämä on tämän energiapiirteen positiivinen puoli, joten mene sen mukana, äläkä pelkää astua mukavuusalueesi ulkopuolelle!

Nyt kun tiedämme, mitä odottaa, olemme valmistautunut. Tässä on joitain asioita auttamaan. Kun tunnet itsesi haastettavan jollain näistä tavoista, vedä esiin tämä raportti ja käytä näitä työkaluja auttamaan itsesi siitä läpi. Pidä sydämesi avoimena ja pysy ehdottomasti rakastavassa tilassa, säilyttäen samalla ne rajat, jotka olet asettanut itsellesi. Pidä tilaa toisille, jotka kamppailevat. Muunna matalampi värähtelytaajuus korkeamman sydämesi kautta. Tiedosta "itsepuhelusi". Pysy kiitollisuuden tilassa. Näe, mitä tulee pintaan korkeamman itsesi kautta saadaksesi koko kuvan. Ympäröi itsesi samanmielisillä ihmisillä, jotka rakastavat sinua ehdottomasti ja tukevat täysin matkaasi ja aitouttasi. Ota esiin kristallisi ja käytä niitä. Musta turmaliini, obsidiaani, labradoriitti, ametisti, kirkas kvartsi, Herkimer-timantti. Käytä eteerisiä öljyjä ja tuoksuja lisäämään taajuuttasi. Puhdista salviasavulla itsesi ja tilasi. Maadoitu, ole luonnossa. Pakota itsesi pysymään hetkessä. Kuuntele musiikkia, laula ja tanssi ja luo.

Lähettäen paljon rakkautta, valoa ja siunauksia,
Tiffany Stiles

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >