HomeViestejäTiffany Stiles2.1.2018 - Energiamuutospäivitys - 11-mestarivuosi

2.1.2018 - Energiamuutospäivitys - 11-mestarivuosi

ENERGIAMUUTOSPÄIVITYS – 11-MESTARIVUOSI

Kirjoittanut Tiffany Stiles (www.tiffany-stiles.com)
2.1.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat, kauniit sielut! Tunsitko energiasykkeen muuttuvan kellon lyödessä puolta yötä uudenvuoden aattona? Se oli voimallista. 2018 on vuosi, jolloin kaikki mitä kohti olet tehnyt työtä, ilmentyy sinulle … paljon nopeammin, kuin ehkä ajattelet. 11-11-portti ja -portaali joka avautui 1.1.2018 (= 1, 1, 11), on luonut sillan kosmisen yltäkylläisyyden ja välittömän luomisen väliseen kuiluun. Tämä on portaali, joka avautuu meille joka päivä klo 11.11 aamulla ja illalla tai marraskuun 11. päivä joka vuosi.

2018 tämä portaali pysyy auki joka päivä koko päivän, korkeimpien toiveidesi ilmentämiseksi. Kellon lyödessä keskiyötä 1.1.2018 (11) tämä energia tuli jäädäkseen 365 päivän ajaksi. Kosminen yltäkylläisyysenergiavirta on lopultakin synkronissa eduksesi.

21-12-päivänseisausportaalista saakka, joka teki sillan entisten elämien integrointiin ja parantamiseen spontaanilla tasolla, ja juuri kun Merkurius pysähtyi samana päivänä lähteäkseen eteenpäin, kaikki kommunikointihäiriöt jotka estivät edistymistämme, hävisivät yhtäkkiä. Pystyimme yhdistymään helpommin korkeampaan itseemme, tuodaksemme entiset elämät esiin parannettavaksi ja integroidaksemme lopultakin nämä pirstoutuneet sielusirpaleemme spontaania parantumista varten. Kun tämä tapahtui, meille näytettiin, miten näitä entisten elämien sirpaleita voisi helposti tupsahdella koska tahansa jokapäiväiseen elämäämme. Ja näin ne voisivat helposti ilmentää jostain vääristyneestä värähtelytaajuudesta, joita nämä entiset elämät eivät olleet parantaneet, ja voisimme näin integroida ne täysin nyt-elämäämme. Monet ovat nyt integroineet entisten elämiensä sirpaleet ja pystyvät ilmentämään jumalaisesta mallista, ei vääristyneestä värähtelytaajuudesta.

Uudenvuodenaattona meillä oli myös voimakas supertäysikuu Ravussa. Kun Gregg Prescott ja Michelle Walling tulivat luokseni soittamaan tämän 11-vuoden sisään, nautimme mukavasta illasta patiollani tämän voimakkaan täysikuun alla. Kun katselimme kuuta lasikatokseni läpi, sen energiasta muodostui X-kirjain. Niinpä meillä oli X-energia ja O-energia kuuna, XO. Gregg Prescott totesi, että binäärikoodina tästä tulee:
X = 01110000, O = 01101111. Voimakkaampi 11-11-energia!

Teimme pienen Facebook-videon jakaaksemme teidän kaikkien kanssa tuon taian. Voit katsoa sen täältä.

Kellon lyödessä keskiyö Gregg Prescott, Michelle Walling, Diane Tormey ja minä otimme toisiamme kädestä (kaikilla violetti aura) ja yhdistimme energiamme plasmapalloksi keskellemme. Sitten lähetimme tämän energian kollektiivitietoisuuteen aktivoimaan kaikkien metafyysiset lahjat ja kyvyt täysin ihmisten parhaan mukaisesti. "Ommasimme" melkein minuutin värähtelytaajuuden nostamiseksi. Se oli voimallista.

Tämän lisäksi supertäysikuu 1.1. oli Ravun vetisessä tunnemerkissä, sekä auringon että kuun ollessa 11. asteessa. Tämä voimakas superkuu aktivoi vielä yhden 11-11-portaalin. Näitä 11-11-portteja ilmestyy kaikkialle. Tämä superkuu viimeisteli polariteetin värähtelytaajuusjakautumisen ja avasi oven uusille aluille. Tämä oli nopea energiamuutos, joka tuli sisään ja mahdollisti eroamisen suhteissa, jotka eivät olleet ja ole enää värähtelyltään yhteensopivia. Ja joitain odottamattomia loppumisia tosiaan tapahtui uudenvuoden aattona ja päivänä tuomaan uusia energia-alkuja elämään, 11-energian rajattoman yltäkylläisyyden kera. Ja tapahtui myös parantumista kaksoisliekeillä ja sielukumppaneilla, jotka olivat kamppailleet koko vuoden 2017. Oli todella voimakas energiayö. En voi alkuunkaan ilmaista, miten voimakas se oli.

Jos et ole jo kaksoisliekkisi tai sielukumppanisi kanssa, 2018 on myös vuosi, jolloin monet kaksoisliekit saattavat jälleenyhdistyä ja monia sielukumppaneita saattaa palata yhteen. Kaksoisliekki/sielukumppanienergian yhdistymisessä olette nyt voimakkaampi kahtena kuin yhtenä. Ja tämän oivalluksen myötä työskentelette ihmisten suurimmaksi hyväksi samanaikaisesti ja hyvin läheisessä kumppanuudessa.

Kun katsotaan taaksepäin kaikkia kamppailuja, saavutuksia, haasteita, kaikkea tuskaa, ahdistusta ja kärsimystä 2017 – 1-energian vuotena … (sanoin sitä empaattisten vuodeksi), tämä antaa yhden lisätilaisuuden päästää irti vanhasta, parantaa anteeksiantamattomuus, poistaa puuteohjelmointi, päästää irti peloista ja astua mukavuusalueensa ulkopuolelle. Aloita uuden ja tuoreen energian kera, ja 11-mestarivuosi tuo esiin sen, mikä tukee kosmisesti sinua rajattoman yltäkylläisessä energiassa.

Muista, että on vain ne rajoitukset, joita laitat itsellesi. Tämä on vuosi siirtyä rajoittuneen energian ulkopuolelle ja avautua rajattomalle yltäkylläisyydelle, jonka ansaitset täysin. Tämä energia tukee kosmisesti kaikkia maailmanlaajuisesti tällä alueella.

Olemme odottaneet, ja nyt se on vihdoin täällä. Voit odottaa vuoden 2018 olevan yksi taianomaisimmista vuosista, jonka olet kokenut tähän mennessä fyysisen kehosi ylösnousemusmatkalla. Tänä vuonna kaikki oppivat hallitsemaan metafyysiset lahjansa ja ilmentämiskykynsä. Se vauhti jolla kosminen energia ilmentää fyysisesti, on järkyttävän nopea useimpien käsiteltäväksi. Mutta kun opimme ilmentämään vain Kristus-tietoisuuden jumalaisesta mallista käsin, ehdottomasti rakastavan ja avoimen sydämen kera, näemme, että ilmennämme todellisuutemme omaksi ja ihmiskunnan korkeimmaksi hyväksi.

Tammikuun 31. päivä on täydellinen kuunpimennys. Tämän tekee hyvin erityislaatuiseksi sen tapahtuminen sinisen kuun tai kuukauden toisen täysikuun aikana. Ensimmäinen täysikuu, supertäysikuu Ravussa, on 1.1. Muistatko auringonpimennyksen vain muutama kuukausi sitten? Näitä kahta tapahtumaa ei ollut samaan aikaan sitten vuoden 1866, mikä tekee tästä ensimmäisen yli 150 vuoteen. Seuraavan kerran nämä kosmiset tapahtumat kohtaavat vasta 2028.

Tämä vahvistaa kolminkertaisesti sen, mitä aloit prosessoida 1.1. supertäysikuussa, ja se huipentuu 31.1. Tämä on saattanut hyvinkin olla ero suhteessa, joka tapahtui kuuenergian viimeistellessä värähtelytaajuusjakautumisen yhteensopimattomien energiataajuuksien välillä. Jos tämä tapahtui sinulle, päästä siitä irti. Se tapahtui tärkeästä syystä. Eli jotta uudet ovesi voivat avautua. Vastaa siis muutokseen ja uuteen tiellesi tulevaan energiaan. Tämä kaikki valmistelee sinua taianomaisen yltäkylläiseen vuoteen, joka on edessä, ja tarvitset sieluryhmääsi, joka on värähtelytaajuudeltaan yhteensopiva, kumppaniksi ja luomaan yhdessä sitä, minkä haluatte nähdä 5D:ssä.

Monilla on nyt ylösnousemusflunssaa. Kävimme juuri läpi merkittäviä DNA-päivityksiä, raskaan plasmaenergiaräjähdyksen myötä. Tämä plasma kuumentaa kehoa ja sitten viilentää sitä useita päiviä peräkkäin. Tähän liittyy paljon hikoilua. Tältä se tuntuu fyysisinä oireina. Ja tästä tiedät käyväsi läpi DNA-päivityksiä. Tätä alkoi tapahtua samaan aikaan, kun 21-12-portaali avautui spontaaniin entisten elämien integrointiin ja parantamiseen. Ylösnousemusflunssa menee ohi melko nopeasti, kun keho pääsee ajan tasalle uuden käyttöjärjestelmänsä kanssa, kun DNA-päivitykset on tehty ja entiset elämät parannettu ja integroitu. Tämä aktivoi myös toissijaiset chakraenergiakeskukset, jotka liittyvät solumerkaban pyörimiseen. Tämän vuoksi monilla on huimausta, äärimmäistä pyörrytystä tai leijumisen ja keveyden tunnetta. Varmista, että maadoitat itsesi, jos tilanne on tämä. Kylmässä ilmastossa voi maadoittua pelkästään puuta halaten, kunnes pääsee paljain jaloin maankamaralle ja yhdistyy Maan sähkömagneettikenttään tällä tavalla. Varmista suurella määrällä lähdevettä, että pysyt nesteytettynä, ja ole lempeä elimistöllesi syömällä kasviksia, hedelmiä tai smootheja, kunnes se menee ohi. Meditointi ja maadoittuminen auttavat tätä energiaa kulkemaan järjestelmäsi läpi nopeammin.

Onnellista uutta vuotta teille kaikille! Vuodesta 2018 tulee taianomainen, autuas ja yltäkylläinen monille. Ole avoin kaikelle, mitä tulee eteesi – kun uusia polkuja alkaa tulla, sinut vedetään täysin uuteen suuntaan. Tämä laajentaa jo monia metafyysisellä alueella ja ammatissa. Tässä 5D:ssä ei ole rajoja, ei ole laatikkoa ja niillä on pääsy kaikkeen, jotka päättävät harmonisoida energiansa tämän universaalin vuoden kosmiseen yltäkylläisyyteen.

Heti kun saan tilaisuuden, lataan tämän YouTube-kanavalleni katsottavaksi. Tiffany Stiles The Mystical Lotus on alkuperäinen kanavani.

Paljon rakkautta, valoa ja siunauksia sinulle jatkuvalla matkallasi. –Tiffany

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >