HomeViestejäTiffany Stiles27.12.2017 - Energiamuutospäivitys

27.12.2017 - Energiamuutospäivitys

ENERGIAMUUTOSPÄIVITYS

Kirjoittanut Tiffany Stiles (www.tiffany-stiles.com)
27.12.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tänään energiaa EI laskeudu auringonpurkauksista, vaan kyse on Gaian ylösnousemisesta chakrapilarin kautta. Tunnet sen juuri- ja sakraalichakrassa ja kaikkien charkojen läpi aina kruunuun saakka. Se liikkuu hyvin nopeasti. Tunnen, että Scumannin resonanssissa oli piikki, vaikken tiedä varmasti, onko sitä ollut. Jos joku tietää, kertokaa.

Tiesin automaattisesti intuitiivisesti … ei kenkiä jalassa tänään, vaan paljasjaloin Äiti Maan pinnalle. Olen aurinkoisessa Floridassa, jossa on tänään +27 astetta, mutta tiedän, että monet teistä ovat kylmässä säätilassa tällä hetkellä eivätkä voi tehdä tätä. Mutta jos sinulla on kotonasi tila lähempänä maata tai autotalli, niin voit silti yhdistyä tällä tavalla ja keskittää energiasi Maan ytimeen. Latauksia tulee samaan aikaan kimeänä korvien soimisena. Saattaa olla huimausta, kun merkaban solujen sisäinen pyöriminen jatkuu nopeana. Maadoita itsesi. Kun uusi kristalliverkko on ankkuroitu, kannattaa yhdistyä siihen.

Tämä ei ole 3D-matriisin valheellinen matalan värähtelyn päällyste. Tämä on uusi verkko. Tähän jumalaiseen uuden Maan kristallimalliin yhdistymisessä ei ole harhaa. Itse asiassa päinvastoin, kun kaikki verhot on poistettu ja kaikki nähdään sellaisena, mitä se todella on. Tämä yhteys on puhtaasti kvanttinen. Niinpä yhdistyessäsi tällä tavalla, kuvittele kultaisen säteen, hopeasäteen ja sateenkaaren energeettisiä kristallitaajuuksia. Hiljennä mielesi ja salli chakrapilarin tulla valkoisen valon kirkkaaksi virraksi. Kun kruunuchakrasi yhdistyy akaasisiin kvanttitiedostoihin, saat informaatiota korkeampaan itseesi. Kun tämä prosessi tapahtuu, kaikki kehokivut häviävät.

Oli aika, jolloin en tuntenut tarvetta maadoittua, kun tätä uutta kristalliverkkoa ankkuroitiin tänne. Työni oli ankkurointi sen ley-linjan kautta, joka kulkee alueeni läpi Atlantiksen suureen pyramidiin, joka on nyt veden alla, Gizan Suureen pyramidiin, Pyhän Mikaelin ley-linjaan ja Plejadien ley-linjaan. Monet verkkotyöläiset ovat tehneet väsymättä työtä luodakseen maailmanlaajuisesti uuden Maan kristalliverkon, joka sykkii nyt kaikkien Äiti Maan kristallien kanssa. Nyt kun maadoittuminen tapahtuu, se tuntuu hyvin erilaiselta. Se parantaa, energisoi, tasapainottaa mielialoja ja rauhoittaa. Ainoastaan OLE tänään.

Tällä hetkellä tapahtuu paljon …
* tulee plasmaryöppyjä, jotka saavat kehon kuumenemaan sisäisen merkaban pyörimisestä ja DNA-päivityksistä
* tulee kristallitaajuuksia, jotka aiheuttavat ihottumaa ja kutinaa
* tulee gammasäteitä, jotka vaikuttavat nukkumiseen, ja on eläviä unia ja kolmannen silmän näkyjä
* tulee timanttitaajuuksia, jotka leikkaavat vanhan ohjelmoinnin läpi
* ympäri maapalloa avautuu sateenkaaritaajuusportaaleja, jotka tekevät sillan korkeampaan tietoisuuteen ja välittömään ilmentämiseen
* Kristus-tietoisuuden kultainen säde "valetaan" nyt merkabaan
* meillä on hopeasäde tunne- ja henkistä parantumista varten
* olemme edelleen 21-12-portaalissa, joka teki sillan spontaaniin entisten elämien parantamiseen ja integroimiseen Keskusauringon kautta
* Schumannin resonanssi tekee piikin, mikä vahvistaa geomagnetismia ja aktivoi korkeampia chakrakeskuksia ja selkärankaharmonian
* saattaa olla lihaskipua, huimausta, sydämen sykintää, kehon sisäistä värähtelyä, päänsärkyä, ihon kutinaa, energiakihelmöintiä, "kananlihaa"
* jotkut kertovat aknen puhkeamisesta – hormonitoiminnassa on myös muutoksia, itse olen huomannut tasapainotustarvetta puoli vuotta
* saatat huomata syöntitarpeidesi muuttuvan taas. Minulla ei ole puoltakaan siitä ruokahalusta, joka minulla on ollut kuluneen puoli vuotta. Tuona aikana kaipasin paljon roskaruokaa suurentuakseni. Ja tein sen keräämällä viisi kiloa painoa. Muista, että rasva pyörii nopeammin kuin lihas, joten monet teistäkin ovat saattaneet kerätä painoa. Ja se on ok! Sekin auttaa pysymään maadoittuneena. Huomasin kuitenkin, että ruokahaluni on nyt vaihtunut terveellisempiin ruokiin – raakoja vihanneksia, hedelmiä, juustoa, pähkinöitä … ja tietysti suklaata. En pysty luopumaan siitä. En halua lihaa tai roskaruokaa, mutta minulla oli suuri pekoninhimo kuukausi sitten. Halusin vain voileipää, jossa oli pekonia, tomaattia ja salaattia.

Kuten näet, energioita virtaa nyt kaikista lähteistä, mutta erityisesti aiemmin tänään oli Schumannin resonanssin piikki. On tärkeää kunnioittaa itseäsi siinä, missä olet. Älä yritä verrata matkaasi toisiin, koska jokainen matka on yhtä yksiöllinen, kuin sitä kokeva sielu. Mene energiavirran mukana ja vain OLE.

Paljon rakkautta ja taianomaisen autuasta päivää. –Tiffany

PS. Päivitys. Joku antoi viimeisintä informaatiota Schumannin resonanssista tämän artikkelin kommenttiosaan. Näet Schumannin resonanssin klikkaamalla tästä, ja "piikki" on vähättelyä. Joskus se hämmästyttää minua, mutta tunnen sen aina hyvin voimakkaasti geomantiaksi. Kun on virittynyt energiaan, se ei valehtele. Tämä on uuden Maan tapa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >