HomeViestejäTiffany Stiles26.12.2017 - Energiamuutospäivitys

26.12.2017 - Energiamuutospäivitys

ENERGIAMUUTOSPÄIVITYS

Kirjoittanut Tiffany Stiles (www.tiffany-stiles.com)
26.12.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme saavuttaneet merkittävän muutoksen päivänseisauksen jälkeen 21.12. Kaksi päivää ennen sitä kehoni alkoi kuumentua tai viilentyä dramaattisesti. Termostaattini saa harjoitusta joko lämmöstä tai ilmastoinnista. Jos sinullakin on tätä, se on oire DNA-korjauksesta ja -päivityksistä. Kun tämä jatkuu, uusia hermoratoja luodaan aivoihin, mikä lisää telepatiaa, kolmannen silmän näkyjä ja sielusisarten ja -veljien tunnistamista. Et tunnista ainoastaan heidän sieluaan tässä elämässä, vaan kaikista yhdessä jakamistanne elämistä. Tämä synnyttää spontaania parantumista ja noiden sielusirpaleiden integroimista nykyolemukseesi. Kun kaikki sirpaleet integroituvat sieluun nyt, sielusi yhdistynyt tieto ja kokemus kaikista muista elämistä tulee olemukseesi. Siinä missä ennen tämän aikaansaaminen on saattanut viedä kokonaisen elämän, nyt sitä tapahtuu spontaanisti.

Kun nämä entiset elämät laukaisevat muistamisesi, alat nähdä selvästi, miten integroitumattomia sielusirpaleita pistäytyy tietoisuudessasi. Nämä pistäytymiset luovat todellisuuttasi vääristyneestä värähtelytaajuudesta, koska noiden entisten elämien parantumista ja integroitumista ei ole vielä tapahtunut. Kun sanon, että luot joka ikisen asian todellisuudessasi – myös ne joista et pidä tai joita et halua nähdä – saatat sanoa: "Ei, en minä. Minulla on tämä ilmentämisjuttu menossa." Mutta kerron sinulle, että tämä on pelkästään valmisteluvaihe ilmentämiskykyjesi hallitsemiseen. Huomaat, että tätä tapahtuu ympärilläsi olevissa, kun heidät laukaisee yksinkertaiset asiat, jotka eivät muuten vaikuttaisi heihin. Tämä laukaiseminen on tarkoituksellista ja se tuo kadonneen sielusirpaleen tähän tietoisuuteen parannettavaksi ja integroitavaksi.

Haluan kertoa pari henkilökohtaista kokemusta, miten tämä tapahtuu. Nimiä ei mainita, koska ne eivät ole tärkeitä – kokemus on tärkeä.

Eräs suloinen nainen etsi minut käsiinsä yhtenä iltana ja alkoi kertoa, että hän näkee näkyjä. Kun hän puhuu minulle nyt useista eri tilanteista, keskustelu vaihtuu 20 tavalla muutaman minuutin aikana. Joku muu joka puhuu hänen kanssaan, saattaa pitää häntä psykoottisena. Mutta ei, minä näen entisten elämien jäänteitä pistäytyvän keskustelumme aikana. Jokainen niistä ottaa erilaisia persoonallisuuspiirteitä. Nämä ovat integroimattomia sielusirpaleita, joita ei ole parannettu ja joita pistäytyy hänen tietämättään. Kun tätä tapahtuu, jokainen sielusirpale voi ilmentää eri todellisuuden ja tehdä nykyelämästä kirjaimellisesti täyttä sekasortoa. Jokaisen sirpaleen laukaisee joku tai jokin. Kerroin tälle suloiselle sielulle, mitä tapahtuu, kun voin nähdä kaikkien hänen sielusirpaleidensa pistäytymisen. Tämä vääristää nykytodellisuutta, jonka haluat luoda, ellet sukella syvälle parantamaan nämä sirpaleet ja integroimaan ne olemukseesi nyt. Valtavirtalääketieteessä annetaan tässä tilanteessa diagnoosiksi jakautunut persoonallisuus.

Toinen esimerkki. Tapaan erään naisen ensimmäistä kertaa. Vaikka olemme olleet yhteydessä sosiaalisen median kautta yli vuoden, tapasimme vasta äskettäin henkilökohtaisesti. Tunnistimme toisemme välittömästi sielutasolla. Kun hän puhuu minulle, ulkopuolinen tekijä tulee näyttämään minulle hänen henkioppaansa ja hänen yhteytensä sieluihin täällä nyt. Ja kun katson häntä silmiin ja sieluun, näen yhden värikkään elämän, jonka me jaoimme. Olimme noitia metsässä, ja tämä noitakokous teki päivänseisausseremoniaa. Oli sytytetty tuli, ja pidimme toisiamme kädestä tanssien piirissä tulen ympärillä "hokien", laulaen ja ilmentäen. Kerroin sen hänelle, kun kukin niistä pistäytyi tietoisuudessani. Hän muisti itsensä hukutetun tuossa elämässä, koska häntä pelättiin taikakykyjensä vuoksi. Minut poltettiin roviolla omien kykyjeni vuoksi. Kun hän jatkoi puhumista sielukumppaniyhteydestä ja kertoi, että se on valmis, sanoin, ettei ole. Tämä on vasta alkua. Ilmentyi tilanne, joka satutti häntä syvästi ja sai hänen sydämensä sulkeutumaan, ja seurauksena oli anteeksiantamattomuus. Kun kerroin, että hän loi tämän, hän ilmensi tämän, hän sanoi: "Ei, en ilmentänyt." Kyllä, rakkaani, sinä ilmensit.

Hän suostui entisen elämän oraakkelikorttitulkintaan. Kun vedin kortit hänen eteensä, se laukaisi hänen muistamisensa. Kun laiton pöytään reilut 10 korttia yksitellen, hän alkoi kertoa minulle tuosta entisestä elämästä. Sitten kaikki pisteet yhdistyivät. Yhtä elämää ei ollut integroitu. Tämä sirpale ilmensi hänelle vastenmielisen tilanteen, jonka hän loi näyttämään omien ilmentämiskykyjensä voiman. Kyyneliä alkoi virrata, sielu puhdistui ja parantuminen oli spontaania. Hänen sydänchakransa alkoi taas sykkiä jumalaisen mallin mukaan. Kaikki viha, pelko, syyllisyys ja anteeksiantamattomuus sulivat pois. Nyt suurempi kuva tulee näkyviin.

Yhdellä ihmisellä joka on hyvin läheinen minulle, on täysin olematon käsitys ajasta. Hän on jatkuvasti myöhässä kaikesta, ja se vaikuttaa hänen elämänsä joka alueelle. Tämä oli merkittävä laukaisija minulle, kun näin hänet alussa sellaisena, joka ei kunnioita toisten ihmisten aikaa. Kun puhuin hänelle tästä, hän sanoi: "En pyöri ajan ympärillä. Minulla ei ole aikakäsitystä." Lopulta tajusin kuukausien jälkeen, että hän on aikamatkaaja. Hänen tietoisuutensa on aina kaikkialla, mutta tässä ja nyt. Tällä henkilöllä on huomattava entinen elämä amissi-miehenä. Tuo entinen elämä on peittänyt täysin tämän elämän. Se tulee läpi hänen kiintymyksessään partaan, hänen työskentelyssään rakentamisen parissa sekä siinä, ettei hän pidä valokuvan ottamisesta.

Tuo entinen elämä on parantamaton. Ja elettyään jatkuvassa puutetilassa tuossa elämässä, se jatkuu tässä elämässä. Tämä entinen elämä tulee esiin monta kertaa päivän aikana … ja tuo sirpale ilmentää tämän elämän puutteen hänelle. Siihen saakka kunnes tuo elämä on parannettu ja integroitu, tämä jatkuu. Tämä henkilö on tiedostamaton valvetilassa, mutta unitilassa hyvin aktiivinen astraalitasolla ja tekee hyvin monisyistä kvanttimekaniikkaa ja työskentelee madonreikien ja portaalien kanssa. Hän on työskennellyt kanssani monissa tilanteissa ja on täysin tietämätön tästä valvetilassa.

Voisin jatkaa ja jatkaa esimerkkejä, mutta halusin vain antaa teille pari näyttämään, miten tämä toimii, kun tätä entisten elämien integrointia tapahtuu huomattavasti tällä hetkellä. Tämä johtaa vuoteen 2018 = 11, mestarivuosi. Tämä kumpuaa siitä, että 11 on mestariluku numerologiassa. Kuten olen maininnut monta kertaa aiemmissa energiaraporteissani, opimme kaikki vuonna 2018, miten hallitaan kykymme ja pääasiassa miten ilmennetään todellisuutemme. Tämä tuo tietoisuuteen sen, miten luomme jostain vääristyneestä ja pirstoutuneesta entisestä elämästä käsin. Tai miten integroimme kaikki entiset elämät parantamisen myötä ja vedämme kaikkien entisten elämien voiman ja viisauden olemukseemme nyt.

Tämä sallii sinun luoda jumalaisen mallin mukaan avoimen, ehdottoman korkeamman sydänchakran kautta. Kun tapahtuu entisen elämän parantaminen ja integrointi, vaihdat tuleville aikajanoille ja parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Tämä luo perustan lapsillesi ja lapsenlapsillesi, jottei heidän tarvitse kamppailla elämän läpi tehdäkseen saman. Se on tehty. Ja he siirtyvät ehkä omaan tarkoitukseensa paljon helpommin ja nopeammin nyt. Sitä voidaan verrata siihen nopeutumiseen, kun nämä vanhat aikajanat romahtavat ja uusia ilmestyy esiin tästä integroinnista. Kyllä, kauniit sielut, tämä on valtava asia.

Viimeaikainen huimaus jota monilla on ollut, on oire sisäisen merkaban pyörimisestä soluissa. Kun se pyörii nopeammin, keho kuumenee ja tapahtuu DNA:n parantumista, päivityksiä ja latauksia. Myös korkea soimisääni korvissa on tavallista, kun tätä tapahtuu. Kun tämä korkeampi värähtelytaajuus ankkuroituu uuden Maan kristalliverkkoon, kaikki tulee suurempaan tietoisuuteen korkeamman itsen kautta. Koko suuri kuva näytetään, kun yhteytesi kosmisiin fotonivalohiukkasiin laskeutuu olemukseesi, ja näin ilmentämisnopeus on välitön. Kun kosmiset energiaportaalit pysyvät nyt auki ja auringon räjähdykset kantavat tämän energian sinulle … olet henkilökohtainen portaali, joka ilmentää todellisuutensa korkeammasta sydänchakrasta. Ainoastaan tätä kautta ilmennät jumalaisen mallin mukaan.

Kun useammat tähtisiemenet, tiennäyttäjät, verkonpitäjät, valotyöntekijät ja kaikki, jotka halusivat tulla vapaaehtoisesti tänne nyt, alkavat hallita tämän prosessin, energeettinen sateenkaarisilta 5D:hen ja korkeammalle ankkuroituu tänne kristalliverkon kautta. Moniulotteisina olentoina kuljemme helposti kaikkien ulottuvuuksien välillä ja navigoimme niitä vaivattomasti. Olemme koskemattoman ja vahingoittumattoman suojakilven sisällä, kun värähtelytaajuus on noussut niin paljon, ettei alempaa värähtelytaajuusjakautumista polariteetteihin ole tapahtunut.

Tänä vuonna, toisin kuin kaikkina muina vuosina aiemmin, Kristus-tietoisuusenergia pysyy koodattuna jumalaiseen malliin merkaban kautta. Kun tämä jakso loppuu, Kristus-tietoisuus pysyy täysin ehjänä kultaisen säteen avulla.

Kun lisää näitä moniulotteisia kykyjä tulee takaisin käyttöön, saatat tuntea pään – kallonpohjan – kihelmöivän energiasta, ja myös jalka- ja käsichakrojen. Sinulla saattaa olla ihottumaa ja syvää lihaskipua, kun loput vääristyneestä ohjelmoinnista puhdistuu.

Huomaat valoa säteilevän huokosistasi. Näet valonkipinöitä ihollasi, kun kristallitaajuudet jatkavat sulautumista yhteen magnetiittikiteiden kanssa aivoissa, mikä luo uusia hermoratoja ja yhteyksiä tuomaan sinut korkeampaan tietoisuustilaan. Kun kaikkea tätä tapahtuu nyt, chakraenergiapilarisi päivittyy myös.

Kun keskukset pysyvät nyt auki, tasapainoinen valkoinen energiavirta kulkee läpi. Sydämesi sähkömagneettikenttä lisääntyy satakertaisesti. Tällä tavalla muunnut ja ilmennät jumalaisen mallin kautta.

Tämä aktivoi korkeammat chakrat kirkkaamman värisiksi. Auraenergian lukijat voivat nähdä tämän selvästi. Se mikä oli ennen himmeää aurassa, on nyt kirkasta. Kaikilla on oma henkilökohtainen hallitseva energiapuumerkkinsä ja taajuutensa. Kun jokainen astuu nyt täyteen voimaansa, samanlaiset taajuudet vetävät toisiaan puoleensa. Nämä ovat sieluryhmiä. Yhdistämällä samanlaiset hallitsevat taajuutenne yhteistyössä ja kumppanuudessa, voimanne ilmentää kollektiivisesti lisääntyy eksponentiaalisesti satakertaisesti. Jos sinulla on tukos jossain chakrassasi, tunnet sen ehdottomasti, kun energia jää jumiin sinne, kunnes se puhdistetaan ja parannetaan.

21-12-portaali joka avautui päivänseisauksessa, viitoittaa tietä entisten elämien integroinnille ja parantamiselle spontaanisti. Kykysi ymmärtää, miten luot, valmistelee sinua tähän 11-mestarivuoteen tästä 11-11-portaaliin saakka 1.1.2018 (1.1.11).

Koko vuoden 2018, ilmentämiskykyjen hallitseminen ja vastuun ottaminen kanssaluodusta todellisuudesta ovat fokuksena, kun monet astuvat nyt kynnyksen yli ja pois mukavuusalueeltaan. Monia opastetaan nyt täysin uudelle polulle suurempi kuva mielessä – uuden Maan kuva.

On aika aloittaa nämä bileet! 2018 on taianomainen vuosi. Kun kello lyö puoltayötä uudenvuodenaattona, energiasyke vaihtaa välittömään ilmentymiseen. Tiedosta, miten luot. Kysy itseltäsi, luotko jonkin sirpaloituneen entisen elämän vääristyneestä värähtelytaajuudesta vai Kristus-tietoisuuden jumalaisesta mallista.

Haluaisin kannustaa sinua katsomaan uudestaan elokuvia, joilla on merkitystä, kuten 2:22, The Matrix -sarja, scifi-elokuvia jne. Kaikki näyttävät nyt sinulle paljon enemmän, kuin olet koskaan ennen oivaltanut. Näet kaiken synkronismin, joka on jumalaisesti merkittävää sinulle.

Hyvää joulua kaikille ja taianomaista ja onnellista uutta vuotta 2018 – 11-mestarivuotta! Paljon rakkautta, valoa ja siunauksia jatkuvalla matkallanne.

Tiffany

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >