HomeViestejäTiffany Stiles14.12.2017 - En deittaile, vaan kohoan! - deittailu siirtymävaiheessa 3D -> 4D -> 5D

14.12.2017 - En deittaile, vaan kohoan! - deittailu siirtymävaiheessa 3D -> 4D -> 5D

EN DEITTAILE, VAAN KOHOAN! – DEITTAILU SIIRTYMÄVAIHEESSA 3D -> 4D -> 5D

Kirjoittanut Tiffany Stiles (www.tiffany-stiles.com)
14.12.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Juttelin eilen illalla ystäväni, Michelle Wallingin kanssa, deittailusta tässä siirtymävaihessa 3D:n, 4D:n ja 5D:n välillä. Keskustelimme myös mahdollisen videon tekemisestä. Halusin vain heittää tämän ulos ja katsoa, missä deittisyke teillä kaikilla sinkuilla on, jotka olette valmiita seurustelemaan 5D-siirtymän deittailumaailmassa …

Kun on moniulotteinen, täysin hereillä ja täysin uppoutunut metafysiikkaan tai kvanttifysiikkaan, se ei tee helpoksi deittailumaailmassa olemista. Olet kohdassa, jossa yhdistymisestä jonkun kanssa älyllisellä tasolla tulee prioriteetti, koska tylsä ja arkipäiväinen keskustelu ei enää vain toimi tässä. Haluat tavata vertaisesi, kasvaa yhdessä ja tukea toinen toistanne toisia palvelevissa ammateissanne.

Haluat tavata jonkun, joka on tehnyt saman määrän työtä itsensä kanssa kuin sinä, jotta hän voi kohdata sinut siellä, missä olet, yhteisessä korkeassa värähtelytaajuudessa. Haluat tavata jonkun, joka on tietoinen energiastaan ja sen vaikutuksesta toisiin. Olet kasvussasi siinä pisteessä, ettei ole kiinnikkeitä, vaan täysin ehdotonta rakkautta, ja vaadit samaa kumppaniltasi. Mustasukkaisuus, kontrollointi tai kaikesta tekeminen itsestään koskevaa ei enää toimi tässä.

Tietysti on edelleen tärkeää, että on tuo fyysinen alkuvetovoima, mutta jos tuota muuta ei ole – koko pakettia – no, se on vain ajan haaskausta. Itse ole kyllästynyt siihen epäaitouteen, jota monilla kohtaamillani miehillä edelleen on itseluottamuksenpuutteen vuoksi. Tuomitsemattomuus ja toistensa polun hyväksyminen jättää oven avoimeksi täydelliselle läpinäkyvyydelle. Kuitenkin useimmat kaverit yrittävät edelleen valehdella hehkuttaakseen itseään naiselle, josta he ovat kiinnostuneita. Miksi – kertokaa miehet – koska se kaikki tulee lopulta esiin kuitenkin, eikö vain? Sitten täytyy selitellä. Minun täytyy sanoa, että täällä missä telepatia on normi ja energian lukeminen jokapäiväinen tapahtuma, voin nähdä suoraan tuon hevonpaskan läpi! Rehellisyys ja näkyminen on paras tapa kulkea. Rakentaa luottamusta ensimmäisestä päivästä saakka.

Deittailumaailmasta on tullut kerrassaan naurettava, kun useimmat miehet – ja sanon "useimmat", koska kyse ei ole kaikista – haluavat vain lyöttäytyä yhteen ja kyse on vain seksistä. Kyllä, tiedän, että jotkut naiset tekevät samaa. Kun on saavuttanut tason, jossa seksi on energioiden yhteenpunomista ja täydellinen yhteensitoutumiskokemus, sellaiselle joka tulee kohti "lyöttäytymiskielensä" kanssa, paiskataan ovi päin naamaa. Suoraan sanottuna, naiset ovat kyllästyneitä kalun kuviin ja nollasyvyyteen. Toisin kuin miehet luulevat, se ei sytytä naista. Se sammuttaa naisen. (Enemmistön naisista ainakin.)

Useimmat naiset jotka ovat siirtyneet toisten palveluammattiin, jota tehdään kotona, eivät pääse usein ulos ja ovat työnarkomaaneja vannoutuneina auttamaan ihmisiä ja uppoutuneena sielutarkoitukseensa ja -tehtäväänsä. Missä tapaa valaistuneen kumppanin, erityisesti jos asuu maaseudulla? Me naiset olemme sanattomia. Deittisovellukset ovat vitsi ja täydellistä ajan haaskausta oman henkilökohtaisen kokemukseni perusteella. Miehet ovat kertoneet minulle samaa omasta perspektiivistään niistä peleistä, joita jotkut naiset pelaavat. Lopettakaa se jo. Koska pelatessanne pelejä miesten kanssa, annatte voimakkaille naisille, jotka eivät tee sitä, pienen mahdollisuuden tai ei lainkaan. Kun hyvä mies on jätetty kerta toisensa jälkeen, hänellä on taipumusta sulkea sydämensä, mikä tekee mahdottomaksi yhdistyä korkeammalla tasolla.

Empaattiset, sekä miehet että naiset, tuntuvat vetävän narsisteja kenttäänsä karmasyistä ja opettaakseen heille ihmisyyttä ja empatiaa, mikä toimii harvoin. Näihin suhteisiin haaskataan paljon aikaa, kun empaattiset alkavat oivaltaa, etteivät narsistit muutu koskaan. Lopulta he tunnistavat narsistin kilometrin päästä eivätkä enää anna aikaansa tai energiaansa näille pysähtyneille ja epävakaille suhteille. Empaattiselle on enemmän kuin turhauttavaa vetää kenttäänsä tällaista tyyppiä. Kuin itikoita joita liekki vetää puoleensa. Elämänvalmentajat vetävät usein puoleensa rikkinäisiä sieluja, joiden elämä on totaalinen katastrofi. Ja he käyttävät enemmän aikaa valmentamiseen kuin olemiseen tasavertaisessa kumppanuudessa. Kuka haluaa valmentaa työkseen koko päivän ja sitten tehdä samaa myös suhteessaan? Ei.

Tässä ylösnousemusprosessin risteyksessä energia harmonisoituu yhdistämään kaksi sielua mitä otollisimmalla ja odottamattomimmalla tavalla. Ilmaiset yksityiskohtaisen aikomuksen siitä, mitä haluat ilmentää kumppanissa, ja päästät siitä irti. Laita se jopa aarrekarttaasi.

5D-suhteet ovat hyvin erilaisia siinä, mitä kumppanit arvostavat toisissaan. Ja kun tämä muutos tapahtuu täysin, valaistuneilla sieluilla on mitä kauneimpia suhteita. Kaikki roska ja painolasti on poissa. Useimmat näistä sieluista joiden kanssa olen puhunut, ovat eri mieltä avioliittoinstituutiosta. Ja jos jotkut tapaavat tuon tasavertaisen kumppanin, he haluavat silti pitää oman pyhän tilansa, eivät halua asua yhdessä – jotkut haluavat, jotkut eivät. He haluavat täysin sitoutunutta ja rakastavaa suhdetta, jossa on keskinäinen kunnioitus ja tuki samassa värähtelytaajuudessa.

Monet sielut etsivät tilaisuutta jakaa rakkautensa tasavertaisen kumppanin kanssa. Heidän sydämensä ihan repeää saumoistaan. Ja kuitenkin hyvin monia sieluja on jo rakastavassa suhteessa, jossa he ottavat toisensa itsestäänselvyytenä eivätkä panosta aikaa, energiaa tai ponnisteluja pitääkseen suhteen elävänä ja autuaana. Ja niin se hajoaa. Jos sinulla on jo tällainen suhde, ole siunattu siitä. Anna 100% tuolle suhteelle pitääksesi sen elossa ja autuaana, koska usko minua … et halua deittailla. Se ei ole helppoa.

Kuka muu voi lisätä tähän? Sekä naiset että miehet, kommentoikaa alla. Tunnen miehiä, jotka ovat valaistuneita ja ovat tehneet massiivisen määrän työtä itsensä kanssa päästäkseen hyvään paikkaan, he tuntevat samalla tavalla ja ovat kyllästyneet pinnallisuuteen, jota he saavat joiltain naisilta deittailumaailmassa. Nämä miehetkin haluavat tasavertaisen kumppanin.

Etsimisen jälkeen löysin tietoisen deittisivuston. Sen nimi on AscendingHearts.com. Klikkaa tästä. Jos olet sinkku ja valmis seurustelemaan tietoisten sielujen kanssa, tämä on fantastinen sivusto yhdistyä samanmielisiin ihmisiin. Tai kuka tietää, kenties yhteys kipinöi kommenttiosiossa. Ei koskaan tiedä. Anna äänesi kuulua. Se on arvokasta, mitä sinulla on sanottavana. Kommentoi alla. Pidetään se kunnioittavana ja tukevana. Informaation jakaminen on tarkoitettu auttamaan toinen toistaan saamaan selkeyttä.

Paljon rakkautta ja monia siunauksia rakkauden tulemiseksi elämääsi. –Tiffany

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >