HomeViestejäTiffany Stiles7.12.2017 - Siirtyminen korkeampaan tietoisuuteen ruumiillistamalla kultasäde/hopeasäde

7.12.2017 - Siirtyminen korkeampaan tietoisuuteen ruumiillistamalla kultasäde/hopeasäde

SIIRTYMINEN KORKEAMPAAN TIETOISUUTEEN RUUMIILLISTAMALLA KULTASÄDE/HOPEASÄDE

Kirjoittanut Tiffany Stiles (www.tiffany-stiles.com)
7.12.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun kultasädetaajuutta ja parantavia lähetyksiä ladataan Kristus-tietoisuuteen merkaba-aktivoinneissa, tulemme seuraavalle ruumiillistumistasolle tällä matkalla. Joulukuu on aina vuoden taianomainen osa, kun saamme kosmisia lähetyksiä edistämään ylösnousemustamme korkeampaan tietoisuuteen. Tämä alkoi 21.12.2012, kun monet tähtisiemenet valitsivat tuon ajankohdan herätä unestaan. Näiden viiden vuoden aikana olemme ottaneet vastaan monia päivityksiä ja latauksia matkan varrella. Tämä joulukuu ei ole erilainen, paitsi ne lataukset joita meille annetaan. Nämä ovat parannuksen kultasäde ja tietoisuuden hopeasäde. 2017 on katalyytti mestarivuoden 2018 energialle, joten tarvittavan työn tekeminen tässä kuussa vie sinut seuraaviin askeliin korkeamman itsen ja tietoisuuden ylösnousemusmatkalla 5D:hen.

Kun aurinko jatkaa auringonleimahdusten, koronan massapurkausten ja geomagneettimyrskyjen lähettämistä, tuo energia tuodaan Maahan luomaan tietoisuusmuutos. Korkeamman itsen tietoisuus, joka yhdistää elävään kirjastoon, akaasisiin tiedostoihin, ja yksilöä ohjataan päivästä toiseen tällä kosmisella yhteydellä kaikkeen olevaiseen. Ei ole enää itsensä ulkopuolelta etsimistä, kun kaikki mitä tarvitsee tietää, on sisällä. Kun muistinmenetys loppuu, tämä muisto tulvii takaisin olemukseesi ja kaikki elämät sulautuvat yhteen, kun sielusirpaleet yhdistyvät taas parantumisen jälkeen. Tämä tuo noiden entisten elämien kaiken tiedon "tässä ja nyt" -hetkeesi käytettäväksi ja jaettavaksi.

Tämä kosminen/aurinkoenergia muuttaa ja aiheuttaa evoluution DNA:ssa. Se yhdistää taas kaksi säiettä 12 säikeeksi, mikä oli alun perin tarkoitus, ennen kuin Annunaki peukaloi sitä.

Kun Maa siirtyy 3D:stä 4D:hen ja 5D:hen, Maan ulkokerros pyörii nopeammin myötäpäivään ja Maan sisäosa pyörii nopeammin vastapäivään, mitä ruokkivat ne suuret aurinkoräjähdysmäärät, jotka antavat polttoainetta muutokselle. Tämä aiheuttaa ajan nopeutumista, ajan hidastumista ja aika-avaruuden sulautumista. Tämä aiheuttaa aikajanamuutoksia, -jakautumisia ja -yhtymisiä. Tämä aiheuttaa myös voimakkaita säämalleja, kun Maa sopeutuu korkeampiin taajuuksiin, eivätkä tulivuorenpurkaukset ja maanjäristykset ole poissuljettuja. Maa on elävä olento, joka käy läpi massiivista puhdistumisprosessia, ja se vie asukkaansa mukana matkalle. Maa tulee muuttumaan ja muuttuu … piste!

Ne jotka haluavat myös muuttua, tekevät sisäistä työtä ja fokusoituvat itseen, mitä tarvitaan siirtymässä korkeammille tietoisuustasoille. Kun tämän energia-aallon eskaloituminen jatkuu, vastakohdat torjutaan toistensa kentästä. Ne erottuvat värähtelytaajuusryhmiinsä – korkea värähtelytaajuus ja matala värähtelytaajuus. Ne pysyvät siellä, ja muut jotka sopivat niiden taajuuteen, gravitoituvat niitä kohti. Ne jotka jäävät alempaan värähtelytilaan, jatkavat 3D-tiheyden kokemista päivittäisessä todellisuudessaan. Ne jotka tekevät tarvittavan työn siirtymiseksi korkeammalle ja lisäävät taajuutta, kokevat moniulotteisen todellisuuden ja kvanttitietoisuuden korkeamman itsensä kautta. Kun korkeammasta itsestäsi tulee enemmän jokapäiväinen opastuslähteesi, sinut saatetaan tietoisuuteen galaktisista veljistäsi ja sisaristasi, jotka haluavat auttaa sinua tällä evoluutiomatkalla tähtisiemenenä. Vapaaseen tahtoosi ei koskaan puututa. Siksi tämä tehdään vain korkeamman itsesi suostumuksella, mikä sallii näiden eetteritapaamisten tapahtua.

Kun havaintosi kehittyvät jatkuvasti korkeamman itsesi oivallusten myötä, tietoisuuteesi ja todellisuuteesi tuodaan enemmän ja enemmän. Kun olet valmis käsittelemään ja prosessoimaan sitä ja näkemään sen siksi, mitä se todella on, näytetään vähitellen lisää. Se taso jolla hyväntahtoiset galaktiset veljemme ja sisaremme toimivat, on niin korkeaa värähtelytaajuutta, että meidän täytyy saada vuosien ajan päivityksiä ja latauksia, ennen kuin olemme valmis tämän tapahtumiseen. Ei pelkästään aurinkokuntamme, vaan myös koko universumi, kuhisee erilaisia elämänmuotoja. Hallituksemme ovat tienneet tämän vuosia ja niillä on "käännettyä" ja manipuloitua muukalaisteknologiaa tekemään hyppyjä omissa teknologisissa kehitysaskelissamme. Ne ovat työskennelleet käsi kädessä eri muukalaiselämänmuotojen kanssa saadakseen tämä tiedon ja teknologian itselleen sotateollisuuden ja myös yhteiskunnallisiin kehitysaskeliin.

Nyt ihmiset saavat tätä latauksina, ja paljon enemmän informaatiota galaktisina latauksina ja päivityksinä Keskusauringon ja korkeamman itsen kautta. Kun jatkamme näiden aurinkoenergiaräjähdysten vastaanottamista, me ja Maa jatkamme muuttumista ja kehittymistä korkeammille tietoisuustasoille. Galaktiset sisaremme ja veljemme valvovat tätä hyvin tarkkaan varmistaakseen, että se pysyy oikealla aikajanalla harmonisoitumisen tapahtumiseksi. Emme mene vain matkassa mukana – meillä on paljon työtä sen tulevaisuuden kanssaluomisessa, jonka haluamme nähdä.

Ja jos katsot ympärille, näet todisteita 5D-maapallosta kaikkialla. Se on uusia sävyjä ja värejä taivaallamme kultaisista valonsäteistä. Se on sattumanvaraisia ihmisiä, jotka vedetään kenttääsi ollessasi ihmisten parissa, ja he ovat myös 5D-maapallolla ja puhuvat energiasta ja metafysiikasta, kuin näin olisi ollut aina. Se on sitä, että hyvin monet ovat vaihtaneet toisten-palvelemisammatteihin. Se on sitä, että sosiaalinen media on ollut katalyytti hyvin monien ihmisten tuomisessa yhteen ympäri maailmaa, jotka värähtelevät 5D-taajuudessa. Se on sitä, että hyvin monet sielut säteilevät valoaan täysin todellisen itsensä aitoudessa. Se on sitä, että hyvin monet tukevat ja opastavat toisiaan tämän muutoksen läpi, kertoen toisille, etteivät nämä ole yksin. Se on sitä, että monet kanavoivat informaatiota korkeammalta itseltään auttamaan muita. Muutos on ilmiselvää kaikkialla, minne katsoo. Jos olet harmoniassa tämän korkean värähtelytaajuuden kanssa, se ei voi mennä sinulta ohi todellisuudessasi joka ikinen päivä. Selittämätön on nyt normi. Metafysiikkaa katsotaan tieteellisesti nyt täysin toisessa valossa, kun se liittyy kvanttifysiikkaan.

Joka vuosi massiivisesta tietoisuushypystä saakka 2012, olemme edistyneet enemmän ja enemmän. 2018 ei ole poikkeus, kun silloin opimme kaikki, miten "ollaan mestari" siinä, mitä meille on jo annettu. Tämä on 11-energian mestarivuosi, joka siirtää ihmiset uusiin harmonioihin, jotta enemmän tapahtuu korkeammilla havainto- ja tiedostamistasoilla. Kun lähestymme 12-12-portaalia 12.12. ja sitten päivänseisausta 21.12., ladataan lisää kultasen valonsäteen merkaba-aktivointikoodeja. Seuraava askel tällä matkalla on sulautua yhteen kultasäteen kanssa, josta olen kirjoittanut melkoisesti tällä viikolla energiaraporteissani hopeasäteen kera, kun tämä luo sisäisen sateenkaarisillan ja portaalin, joka avautuu päivänseisauksessa vuosittain 21.12. Kiinnitä kauniin sielusi turvavyöt – mennessämme on tulossa vielä mielenkiintoisemmaksi!

Katsele Magenta Pixien video, joka selittää seuraavia askelia tällä tähtisiementen ylösnousemusmatkalla korkeampaan tietoisuuteen. Tämä jaettiin kanssani eilen, ja sain tilaisuuden katsella sen vasta tänään. Minussa herättää aina kunnioitusta, miten energia-aaltojen tulkitsijat tuovat näitä kosmisia lähetyksiä synkronitsisesti antamaan koko kuvan. Palapelin palat punotaan aina suureksi kuvaksi. Tehtävämme tähtisiemeninä on jakaa tämä informaatio kanssanne ja auttaa teitä jatkuvalla matkallanne. Kun kuljemme kaikki käsi kädessä kosmisella ylösnousemusaallolla, avaimena on tehdä yhteistyötä koko kuvan tuomiseksi valoon. Monille annetaan palapelinpalasia. Ja meidän tehtävämme on laittaa nuo palat yhteen tuodaksemme teille tämän suuremman kuvan. Ja tämän tekeminen auttaa jokaista muistamaan roolimme kollektiivina ilmentää tämä kanssaluotuun todellisuuteemme tänne 5D-maapallolle. Nauti tästä Magenta Pixien korkeavärähteisestä lähetyksestä.

Paljon rakkautta, Tiffany Stiles.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >