HomeViestejäTiffany Stiles21.10.2017 - Energiaraportti

21.10.2017 - Energiaraportti

ENERGIARAPORTTI

Kirjoittanut Tiffany Stiles (www.tiffany-stiles.com)
21.10.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Eilen meillä tapahtui merkittävä muutos. Iltapäivällä monista ehkä tuntui huteralta, hämmentyneeltä ja tasapainottomalta. Illalla muutos pyyhkäisi sisään niin nopeasti, ettei sitä voinut olla huomaamatta. Se on saattanut pysäyttää sinut siihen paikkaan, panemaan merkille todellisuutesi. Massiivinen värähtelytaajuuslisäys pyyhkäisi kollektiivitietoisuuden läpi. Tunsitko sen?

En tarkoituksella postannut tätä energiapäivitystä eilen illalla ja tein sen sijaan pienen testin. Postasin yksinkertaisen viestin: "Miten monta kaunista sielua on todellisuudessani tällä hetkellä, jotka värähtelevät samalla taajuudella? Jos näet tämän, se olet sinä!" En sanonut tarkoituksella, mistä taajuudesta puhuin, koska halusin nähdä, kuka tunsi muutoksen pyyhkäisevän yli kuin aalto, joka purki massiivisesti myrkyllistä energiaa kerralla! Viuh! Puhdasta! Ja tämä on voinut vaikuttaa jokaiseen hänen omalla tavallaan:
* Tunsit ehkä rakkautta räjähtävän sydänkeskuksestasi ja äärimmäistä kiitollisuutta.
* Tunsit ehkä horjumatonta tarvetta antaa anteeksi itsellesi tai jollekin toiselle.
* Sinulla oli ehkä merkittäviä ahaa-elämyksiä, jotka muuttivat havaintoasi kaikesta, minkä luulit tuntevasi.
* Sinut ehkä vedettiin juuri tuolla hetkellä johonkin erityiseen netissä, mikä aiheutti heijastevaikutuksen koko illaksi, kun tutkit, luit ja opit.
* Tunsit ehkä aikajanan romahtavan rinnakkaisuniversumissa tai -elämässä, ja tuo pirstoutunut itsen osa sulautui nyt-hetkeen.
* Sinulle tuotiin ehkä tarkasteltavaksi entisiä malleja suhteissasi, ja kesti vain minuutteja (ei tunteja) nähdä korkeammasta itsestäsi käsin suurempi kuva ja se rooli, jota esitit niissä. Tuolla hetkellä uusi ja terveempi malli ilmestyi esiin tulevaisuuttasi varten.
* Sinut ehkä saatettiin hyvin tietoiseksi sanoistasi, tunteistasi ja ajatuksistasi ja estit itseäsi tulemasta negatiiviseksi. Ja siirryit välittömästi positiiviseen ajatusvirtaan tietäen, että kanssaluot todellisuuttasi hyvin nopeasti nyt.

Tämä muutos sulautti korkeamman sydämen yhteen korkeamman itsen kanssa ja toi kosmisia latauksia, nähdäksesi kaiken uudesta eri perspektiivistä. Sinut tuodaan totuuteesi, todellisuuteesi ja aitoon itseesi. Etkä enää pelkää näyttää tuota aitoa itseä maailmalle. Sillä ei ole enää merkitystä, mitä joku muu ajattelee sinusta, koska ymmärrät, että se on heijastusta hänen epäaidosta itsestään (ego). Sillä ei ole kerrassaan mitään tekemistä sinun kanssasi.

Nyt tänään energia on hyvin positiivista, kohottavaa, luovaa, rakastavaa ja myötätuntoista. Jos et tunne näin, kysy itseltäsi, mistä pidät kiinni – mitä kieltäydyt tunnustamasta tai päästämästä irti?

Olemme nyt nopeutuneessa muutoksessa, jossa asioita alkaa tapahtua erittäin nopeasti. Kaiken tapahtumisessa on tapahtunut nopeutumista, myös siinä, että ilmennät välittömästi todellisuutesi. Pyydä oppailtasi apua sen ymmärtämisessä, mitä sinulle näytetään, jos se on epäselvää. He auttavat mielellään, jos sitä pyydetään.

Sinusta saattaa tuntua, että olet tällä hetkellä suojakuplassa ja nollapisteessäsi. Eräänlaisessa risteyksessä. Sinusta ehkä tuntuu, että jotain valtavan suurta on horisontissa ja se voi tapahtua koska tahansa. Mutta tämä jokin tuntuu upealta ja jännittävältä, ei lainkaan pelottavalta. Nimittäin tässä nollapisteessä on nollapelko. Tässä saat tilaisuuden valita, mihin suuntaan haluat edetä. Sinulla on vaihtoehtona tehdä, mitä haluat. Ja tämä on 180 asteen muutos siihen suuntaan, johon olet luullut olevasi menossa. Tiedä, että tämä on sinun valintasi – yksin sinun. Puuttuminen tähän ulkoapäin on nolla. Tässä sinua ei pidättele mikään, vain sinä itse. Tee siis tuo hyppy – mikä se onkin sinulla! Ei enää kiinnipitämistä tai pidättelemistä.

Hyvin paljon rakkautta virtaa tällä hetkellä kvanttikentän läpi – tässä tapahtuu taianomaista ja ihmeellistä ja se virtaa tästä korkeavärähteisestä taajuudesta. Moniulotteiset itsesi tuodaan takaisin käyttöön. Avainkoodisi avataan. DNA:si uudelleenkalibroidaan taas korkeampaan kosmiseen yhteyteen. Merkabasi pyörii nopeasti sisäisessä Kristus-tietoisuudessasi ja aktivoi kristallivalokehosi. Lähteen jumalahiukkanen syttyy sisälläsi. Erillisyys on poissa.

Vuoden 2017 kolme viimeistä kuukautta lentää ohi tässä kiihtyneessä muutoksessa. Pane merkille 11-11, 12-12 ja 21-12, jotka ovat vielä tulematta. Ole tässä ja nyt ja nauti tästä mitä uskomattomimmasta ajasta. Leiki ja pidä hauskaa. Salli sisäisen lapsesi ilon tulla esiin ja leikkiä uusin silmin.

Lähetän paljon rakkautta, valoa ja runsaasti siunauksia teille kaikille jatkuvalla matkallanne.

Rakkautta, Tiffany

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >