HomeViestejäTiffany Stiles12.10.2017 - Kuolema, taivas ja kuoleman jälkeinen elämä

12.10.2017 - Kuolema, taivas ja kuoleman jälkeinen elämä

KUOLEMA, TAIVAS JA KUOLEMAN JÄLKEINEN ELÄMÄ

Kirjoittanut Tiffany Stiles (www.tiffany-stiles.com)
12.10.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Saan kysymyksiä kuolemasta ja taivaasta, mikä on taivas ja kuoleman jälkeinen elämä ja mitä odottaa, kun fyysinen keho lakkaa olemasta.

Aloitetaanpa sanomalla, että järjestäytyneet uskonnot on luotu kontrollointimekanismiksi saamaan aikaan tottelevaisuutta, pelkoa ja jakautumista ihmisrodun kesken. Monet, monet, monet ihmiset pelkäävät kuolemaa, koska heidän sielunsa ei muista, että on kuoleman jälkeinen elämä. Uskonnot ovat asettaneet vaatimuksia, jotka täytyy täyttää päästäkseen taivaaseen. Onko tämä totta? Ei ole. Emme ole ainoastaan vapaan tahdon ihmisolentoja, sieluja joilla on ihmiskokemus, vaan olemme "tässä ja nyt" -hetkemme, tulevaisuutemme, uuden Maamme ja sen kanssaluojia, miten päätämme poistua tältä planeetalta fyysisestä muodosta. Sielu on ikuinen, se ei lakkaa koskaan olemasta. Se mitä opit kussakin elämässäsi inkarnoituneena fyysiseen muotoon tai ei-fyysiseen muotoon, kulkee sielusi mukana ja menee eteenpäin akaasisessa tiedostossasi, joka on kiinni elävässä kirjastossa äärettömästi.

Joka kerta kun kysyn joltakulta, miten hän ajattelee kuolevansa. Hän antaa välittömästi vastaukseksi, että sielu tietää. Tiedät, että sielusi suunnittelee poistumisen tästä kehosta – tämä valinta tehtiin ennen inkarnoitumista tähän elämään. Sinulla on vapaan tahdon valinta muuttaa tätä ja ilmaista aikomus: "Minulla ei ole pelkoa. Kun on aikani lähteä kotiin, hyväksyn sen auliisti. Tiedän, että oppaani, enkelini ja muut sielut, jotka rakastavat minua kovasti, odottavat ja opastavat ja auttavat minua, kun se aika koittaa. Tiedän, että minulla on uusi, ennalta valittu todellisuus, jossa sieluni on." Sanot sen, ilmaiset tuon aikomuksen ja annat sen mennä. Sinulla ei ole pelkoja tai huolia. Kaikki on hyvin. Tämä voi tapahtua monien, monien vuosien kuluttua, ja se on ok – aikomuksesi on ilmaistu ja vedät tätä todellisuutta poistumisajankohtaasi. Oppaasi ja enkelisi ohjaavat sinua vastaavasti kuolemanportaalista uuteen kotiisi. Sinua tuetaan aina jumalaisesti ja sinusta huolehditaan. Tiedä se.

Kuolemanpelkovärähtelyn ylläpitäminen aiheuttaa periaatteessa fyysistä sairautta ja ahdistusta kehoon, kunnes fyysinen keho ei enää pysty tukemaan sieluolemustasi. Yhtenä esimerkkinä, mieli heikentyy dementiaan ja sitten Alzheimerin tautiin paetakseen tätä pelkotodellisuutta. Toisena esimerkkinä, jos tapahtuu jokin traumaattinen asia, joka järkyttää sielun poistumaan fyysisestä kehosta nopeasti, se hämmentyy eikä tiedä, minne mennä tämän kuolemanpelosta kiinnipitämisen vuoksi. Sielu eksyy ja ihmettelee maatasolla alemman ulottuvuuden taajuuksissa. On meedioita, jotka auttavat näitä sieluja kotiin, oikeaan kotiulottuvuuteensa. Nämä sielut eivät ole haitallisia, ne ovat vain eksyksissä ja ihmeissään, kunnes ne ohjataan kotiin. Kun nämä sielut ymmärtävät, että rakastavat sielut, oppaat ja suojelusenkelit odottavat heitä ja ohjaavat kuolemaportaalista läpi ja heille näytetään tietä rakkaudella, he jatkavat auliisti ja onnellisena oikeaan uuteen kotiulottuvuuteensa ja jatkavat polkuaan.

Onko taivasta olemassa? On monia ulottuvuusmaailmoja, joita pitävät paikoillaan tietyt värähtelytaajuudet. Värähtelytaso jolla värähtelet sielutasolla, määrittää kotiulottuvuutesi. Jos värähtelet ehdottomassa rakkaudessa, sen koet. Kutsummeko sitä taivaaksi? Tämän lähemmäs sitä ei pääse. Kun värähtelet tässä korkeimmassa valo- ja rakkaustaajuudessa, koet täsmälleen saman. Jos värähtelet vihatasolla, on aika muuttaa todellisuutesi täällä, jotta myös olemassaoloulottuvuutesi muuttuu, kun sielusi poistuu.

Jumala, korkeampi voima, jumalatar, arkkienkelit, ylösnousseet mestarit, Jeesus, Allah – mihin tahansa päättää uskoa, se on yksilön henkilökohtainen valinta. Kunnioitan jokaista valintaa, ei ole tuomitsemista. Ihmisillä on luontainen yhteys korkeampiin voimiin, jotka opastavat heitä tällä matkalla. Samaan aikaan tiedä, että sinulla on edelleen vapaa tahtosi ja että nämä korkeammat voimat opastavat rakastavimmalla tavalla sinua tällä matkalla ja polulla.

Tiedä olla pelkäämättä ja olla kiitollinen, että jalkasi osuvat lattiaan joka aamu tai heräät elämä kehossasi. Että päätit kokea kaiken, mitä olet kokenut tähän mennessä, ja otat sen mukaasi, kun tuo aika tulee. Ja että sinulle on annettu arvokas lahja kokea laaja fyysisten tunteiden ulottuvuus, jonka sielu voi saada vain ihmiskehossa oppiakseen, kasvaakseen ja kehittyäkseen. Avain on olla haaskaamatta arvokasta lahjaasi täällä ollessasi ja ottaa vastaan haasteet, kun niitä tulee, ja kohdata ne sitkeästi, armollisesti, nöyrästi ja ymmärtäen universumin kosmisia lakeja.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >