HomeViestejäJessica Klassen21.9.2017 - Tienraivaajien kunnioittaminen

21.9.2017 - Tienraivaajien kunnioittaminen

TIENRAIVAAJIEN KUNNIOITTAMINEN

Kirjoittanut Jessica Klassen (www.in5D.com)
21.9.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun olemme massiivisen tietoisuusmuutoksen keskellä, joka pyyhkii suloisen pikkuplaneettamme yli, miksemme kunnioittaisi hetkeä kaikkia niitä urheita sieluja, "unohdettuja sankareita", jotka tulivat tänne ennen meitä auttamaan tässä muutoksessa ja sen toteuttamisessa?

Empaattisia ja herkkiä ihmisiä, valotyöntekijöitä, tiennäyttäjiä, kaikkia niitä jotka pitivät valoa ja muunsivat tiheitä energioita, jotta toiset voisivat myös herätä. Nämä olivat niitä, jotka olivat "hereillä", ennen kuin tällä sanalla oli syvempää ja syvällisempää merkitystä.

Monta vuotta he ovat olleet sieluja tämä heräämisen etulinjassa. Jotkut olivat hyvin tietoisia roolistaan, käyttivät rohkeasti ääntään ja sanoivat hevonpaskaksi toisten epäoikeudenmukaisuutta ja epärehellisyyttä, kun he näkivät kaiken sen läpi kristallinkirkkaalla näkökyvyllään. Nämä olivat usein aktivisteja ja yhteiskunnallisten liikkeiden johtajia. He olivat edellä aikaansa ja aloittivat uutiskirjeitä, joiden tarkoituksena oli herättää massat. Ja monet pysyivät poissa valokeilasta ja maailmannäyttämöltä ja päättivät opastaa henkilökohtaisesti lähimpiään.

Monet heistä raivasivat, tiedostaen sen tai ei, tietä hienovaraisemmalla tavalla ja päättivät näyttää tietä toisille pelkästään elämällä esimerkkinä. Nimittäin ne jotka söivät luomua, ennen kuin luomun syöminen oli siistiä tai trendikästä tai ennen kuin oli lukemattomia tutkimuksia todistamassa, että se on tosiaan terveellisempää meille.

He seurasivat intuitiotaan. He olivat niitä, jotka kaikesta loogisesta järkeilystä huolimatta myivät kaiken, mitä heillä oli, ja muuttivat maapallon toiselle puolelle, koska heidän sielunsa kutsui heitä sinne, ja löysivät sitten paljon synkronismia ja syitä tälle valinnalle.

Nämä olivat niitä, jotka eivät olleet tyytyväisiä yhdenmukaisuuteen ja vallitsevaan tilaan – hankkia työpaikka, joka ei tuonut täyttymystä, maksoi ainoastaan laskut, ja ostaa asioita, joita he eivät tarvitse, ja sitten toivottavasti jäädä joku päivä eläkkeelle nauttimaan elämästä, jos sitä oli enää jäljellä.

He salakuljettivat koiranpentuja hoitokoteihin nähdäkseen vain asukkaiden kasvojen syttyvän ilosta.

He usein välttelivät järjestäytyneitä uskontoja tai ne olivat hyvin epämukavia heille.

Heidät tuomittiin usein laiskoiksi tai omituisiksi, koska heiltä puuttui kunnianhimoa tai draivia rahallisiin tavoitteisiin.

He olivat puunhalaajia, paljasjaloin kävelijöitä ja eläinrakkaita.

He ovat niitä, jotka kysyvät huolissaan, miten menee, ei sosiaalisen etiketin vuoksi, ja odottavat kärsivällisesti ja kiinnostuneena vastaustasi.

Perhe usein hyljeksi heitä erilaisten elämäntyylivalintojen vuoksi.

He ymmärsivät luonnon merkityksen ja "edistyksen" haitalliset tavat teollistuneissa kulttuureissamme.

He etsivät mieluummin luonnollista parannusta, kuin antautuivat reseptilääkkeiden maailmalle.

Heidän kehonsa oli ensimmäisten joukossa paljastamassa myrkyttyneen ruokaketjumme ja rokotusten vaikutukset, kuten vuotava suoli, gluteiini-intoleranssi, diabetes, kilpirauhasongelmat, syöpä ja Alzheimerin tauti.

He olivat niitä, jotka kieltäytyivät hyväksymästä sairautta kohtalokseen ja pelkästään vanhenemisen sivuvaikutukseksi.

He olivat uneksijoita, jotka tiesivät unelmiensa olevan tärkeitä. He ymmärsivät, että rauha ja vapaus ovat oikeus, ei etuoikeus.

He altistuivat usein traumoilla, hyväksikäytölle ja muille haastaville elämäntilanteille.

He olivat niitä, jotka kieltäytyivät olemasta uhri ja sen sijaan hyväksyivät vastuun omasta elämästään ja niiden oppituntien oppimisesta, jotka heidän oli tarkoitus oppia.

He eivät kovettaneet sydäntään, vaan päättivät auttaa toisia kokemuksillaan.

Heillä on aitoa rakkautta ja kiintymystä kaikkia ihmisiä kohtaan, kulttuurista tai ihonväristä riippumatta.

Todennäköisesti tunnistat monia näistä esimerkeistä joko itsessäsi tai toisissa, joita tunnet. Minua on siunattu tienraivaajilla elämässäni ja saan kutsua heitä ystävikseni. En rehellisesti sanottuna tiedä, mitä tekisin ilman heidän viisauttaan ja tukeaan. Heillä on vahvuutta ja horjumatonta rohkeutta, jota tulee kokemuksen myötä. He tietävät täsmälleen, mihin kykenevät, eikä juuri mikään voi yllättää heitä.

On oikeasti arvostettava niitä, jotka tekivät tätä upeaa työtä aikana, jolloin energiat olivat hyvin tiheitä. He työskentelivät rajallisten työkalujen, mahdollisuuksien ja rajallisen tiedon kanssa. Voitaisiin sanoa, että heidän täytyi oppia vaikean kautta. Omalla äidilläni oli terveysongelmia monta vuotta, kunnes – kiitos internetin valtavan informaatiomäärän – hän lopulta havaitsi, että hänen kaikki terveysongelmansa olivat oireita, jotka laukaisi amalgaamipaikat hänen suussaan.

Käsitän 32-vuotiaana, etten puhu vuosikymmenten kokemuksella, mutta voin tuntea ja nähdä tämän muutoksen vaikutukset. Hyväksytään paljon paremmin muut ajatukset ja käsitykset, jotka olivat tabu vain vähän aikaa sitten, jopa vielä saadessani ensimmäisen tason Reiki-koulutuksen 2010. Nyt ei ole mikään juttu kuulla ihmisten puhuvan energiatyöstä ja mindfulnessista arkipäiväisinä aiheina.

Olen syvän kiitollinen kaikille niille, jotka valaisivat tietä, jotta voisin astua siihen, kuka oikeasti olen. Ja vaikka tienraivaajilla oli varmasti mojova osansa haasteista, tietysti myös oma sukupolveni kohtaa niitä. Opettelemme pelaamaan uudella alueella. Energiat muuttuvat nopeasti ja herkkyytemme ja kehomme yrittää pysyä perässä. Elämme korkeammassa ulottuvuudessa, mutta olemme edelleen tekemisissä ihmisten ja kolmannen ulottuvuuden rajoittuneiden käsitysten kanssa.

Nämä ovat aikoja, jolloin voimme väsyä tai kyllästyä maailmaan, jolloin laajentuneesta tietoisuudestamme uhkaa tulla liikaa herkkyytemme käsiteltäväksi. Ymmärrämme, miten saattaisi olla kivaa elää tietämättömänä, olematta niin tietoinen ja vastuullinen. Ja nämä ovat aikoja, jolloin tienraivaajia syöksyy elämäämme, noita vaatimattomia enkeleitämme, lohduttamaan ja muistuttamaan meille, miten uskomattomia olemme ja miten mahtavaa työtä teemme. He palauttavat energiamme ja kertovat meille: "Älä anna periksi, olet päässyt näin pitkälle. Edessäsi on suurempia asioita, jos pusket mukavuusalueesi ulkopuolelle."

Tienraivaajat ovat opettaneet minulle myötätuntoa, kärsivällisyyttä, nöyryyttä ja tarvittaessa kovaa rakkautta. He ovat olleet vakuuttamassa minulle: "Et ole hullu" tai "Tämä ei ole helppoa, mutta se on sen arvoista." He ovat muistuttaneet minulle, että muutos on välttämätöntä ja että epävarmuudessa odottaa valtava potentiaali.

Joskus he ovat tulleet elämääni jäädäkseen, toiset ovat kulkeneet läpi tai olleet siinä vain vähän aikaa silloin, kun todella tarvitsin heitä. Toisinaan kyse oli vain sattumanvaraisesta kohtaamisesta tai keskustelusta ruokakaupan jonossa.

Ja kun luet tätä, riippumatta iästäsi tai siitä, missä tunnet olevasi tällä polulla, kunnioita hetki itseäsi, koska totuus on, että olemme kaikki tienraivaajia omalla ainutlaatuisella tavallamme. Meillä kaikilla on lahjoja jaettavana maailman kanssa. Ja joka hetki kun elämme totuudessamme tai ilmaisemme aitoa itseämme, valaisemme tietä ja autamme seuraavaa ihmistä tekemään saman. Riippumatta siitä, mitä "hattua" käytämme tässä elämässä, kaikella mitä teemme, on vaikutusta. Ja joka kerta kun olemme uskollinen sille, kuka olemme, ja ilmaisemme aitoa itseämme, valaisemme tietä toiselle sielulle saman tekemiseen. Ei ole missään nimessä vahinko, että olet täällä tänä aikana.

Ja jokainen tienraivaaja kertoo sinulle, että teet enemmän, kuin voit mitenkään tietää tällä hetkellä, mutta jonain päivänä sinun on helppoa nähdä se.

Haluaisin lähteä luotasi muutaman viisaus- ja neuvojyväsen kera tätä aikaa varten, jossa olemme nyt. Ne on hiljattain jakanut kanssani ystäväni "tienraivaajat".

Tällä hetkellä on äärimmäisen tärkeää kuunnella kehoaan. Nämä energiat ovat intensiivisiä. Itse asiassa intensiivisimpiä, miltä ne ovat koskaan tuntuneet. Teemme valtavaa työtä, ja jos et saa paljon kaivattua lepoa, jota kehosi vaatii, palat loppuun ja tarvitset lopulta paljon palautumisaikaa. Jos siis tunne tarvitsevasi enemmän unta, niin vaikka mielesi kertoo, ettei sinun pitäisi nukkua, käske sitä hyvin lempeästi painumaan vi**uun! Kaikki mitä tunnet, ei ole sinun. Muunnat tiheitä energioita hyvin monien muidenkin sielujen puolesta, joten kunnioita sen merkitystä kuuntelemalla kehoasi.

Tee, mitä tarvitsee, pysyäksesi maadoittuneena ja tasapainossa – kävele säännöllisesti luonnossa, vietä aikaa rakkaiden kanssa, meditoi, jaa parantavaa aikaa lemmikin kanssa silittämällä sen turkkia, mene uimaan tai katsele auringonlaskua. Kuuntele sieluasi ja kiinnitä huomiota siihen, mikä täyttää sinut rauhan ja tyytyväisyyden tunteella.

Yhtenä iltana istuin verannalla ja katselin auringonlaskua. Pihalleni lankesi taianomainen loiste, ja kun istuin siinä, sallin silmieni rentoutua ja näin pelkästään valon, joka näytti hehkuvan kaikesta ympärilläni. Silloin kuulin lempeän äänen sanovan: "Nyt näet sen rakkauden, jota on kaikissa asioissa." Tarpeetonta kai sanoa, että olin täynnä rauhaa, jota minulla ei olisi ollut, jos en olisi istuutunut nauttimaan muutamaksi hetkeksi auringonlaskusta. Luonto on täällä meitä varten, aina. Ajan viettäminen puiden kanssa on myös hyvin tehokasta. Ne ymmärtävät, mitä käymme läpi tällä hetkellä, ja tunnet energiasi keventyvän huomattavasti niiden seurassa. Halaan mielelläni niitä tai kiipeän niiden oksille ja kiedon käsivarteni ympärillä täyden vaikutuksen saamiseksi.

Syö terveellisesti ja juo paljon vettä. Taaskin tässä on kyse kehomme kunnioittamisesta kunnon polttoaineella.

Jos sinulla on pelkoa, opi siitä ja integroi se, mutta älä anna sen pysäyttää itseäsi. Olemme täällä itsemme toteuttamista varten. On viisasta olla varovainen ja käyttää erottelukykyä, mutta yritä olla elämättä pelossa. Silloin värähtelymme tippuu ja meistä tuntuu voimattomalta. Pelko on opettamassa meille jotain, joten keskity siihen, mikä tuo oppitunti voi olla, älä itse pelkoon.

Tarkista tilanne itseltäsi usein. Tee sellainen yksinkertainen kysymys kuin: "Olenko oikeilla raiteilla?" Se on pelkästään vahvistamaan, että tiedät, miksi teet, mitä teet.

Seuraa sydämesi opastusta, kun aivot eivät pysy tämän muutoksen mukana. Niiden täytyy aina tietää, mitä tapahtuu ja mikä lopputulos on. Emme toimi niin tällä tasolla.

Kuten minulle on kerrottu: "Olemme uudella alueella. Säännöt muuttuvat." Tajuntaani tupsahti samankaltainen ajatus nauttiessani iltapyöräilystä: "En ole tästä maailmasta. En pelaa näiden sääntöjen mukaan." Minusta tuntui, että se oli muistutus korkeammalta itseltäni olla jäämättä kiinni kolmannen ulottuvuuden draamaan ja ahdistukseen ja kaikkiin pitäisi-asioihin, joihin tunnemme pakkoa antautua onnellisuuden ja menestyksen tuntemiseksi.

Pysy nöyränä. Silloin kun luulet tajunneesi kaiken, tietoisuutesi laajenee ja oivallat, miten paljon et tiennyt. Voimme kasvaa vain tietyn määrän kerralla, koska jos yrittäisimme vain jatkaa ja jatkaa, kehomme ei pystysi koskaan käsittelemään sitä. Tässä kohtaa tulee burnout. Muista siis, että jos sinusta tuntuu, että olet tasanteella, se on pelkästään seuraavan tietoisuusvaiheen tähystyspaikka. Niin kauan kun olet halukas siihen, jatkat kasvua, mutta luota, ettei se voi tapahtua liian nopeasti.

Ja ennen kaikkea, pystyt tekemään tämän. Luota itseesi. Apua on aina saatavilla, ja sinulla on monia oppaita, jotka työskentelevät kanssasi. Puhumattakaan siitä, että universumi on puolellasi. Ajattele vain hetki sen laajuutta. Koko universumi joka kykenee kaikkiin asioihin, on puolellamme. Mene universumia puolitiehen vastaan ja odota apua taianomaisilla tavoilla, jota et osaisi koskaan odottaa.

Viimeksi haluaisin esittää syvän kiitollisuuteni kaikille maailman tienraivaajille – niille jotka minulla on ollut ilo tavata ja joiden kanssa olen voinut keskustella kilometrien yli, ja niille lukemattomille sieluille, joita en ole tavannut. Kiitos. Tämä maailma on parempi paikka teidän vuoksenne.

Toivon, että olet pitänyt tätä hyödyllisenä. Rakastaisin kuulla sinusta! Voit lähestyä minua nettisivujeni www.jessieklassen.com kautta. Ollessasi siellä tilaa ilmainen viikkouutiskirjeeni, jossa jaan kokemuksiani, neuvoja, viisautta ja oppitunteja siitä, miten ollaan yhteydessä luontoon ja parannetaan elämääsi.

Rakkautta ja lämpimiä siunauksia,
Jessie

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >