HomeViestejäMari Metatronica - Ykseyden Kirja25.7.2020 - 8:8 -portin Ykseysruusu -tapahtuma

25.7.2020 - 8:8 -portin Ykseysruusu -tapahtuma

8:8 -PORTIN YKSEYSRUUSU -TAPAHTUMA

Kirjoittanut Mari Metatronica (universalwhite.weebly.com)
25.7.2020


Universaali Valkoinen -ryhmäkaukohoito ​& Ykseysruusu -meditaatio  8.8.2020 klo. 21.00 - 23.00

​Universaali Valkoinen -energiavirratustapahtumat alkavat jälleen.

Todellisuutemme luonne on ajaton, joten voit kohdistaa intentiosi tähän mihin aikaan se sinulle vain parhaiten sopii, ja missä päin maailmaa oletkaan. Ilmoittautuminen tai esim. Facebookin tapahtumajulkaisuun sitoutuminen on myös vapaaehtoista. Vain aikomuksesi osallistua merkitsee.

Yhdistymme aikomuksessamme toisiimme, korkeimpaan valoon ja samalla ydinolemukseemme. Annamme valon virrata ja sytyttää meidät osaksi suurta virtausta ja muotoilla universaaliksi, moniulotteiseksi Ykseysruusuksi. Sallimme valon ja energian palvella puhtaimmalla tavallaan, pudottaa mahdolliset mielen asettamat muurit, määritykset, kuoret ja defenssit, antamalla rakkauden ja valon värittää jokaisen meistä juuri omanlaisekseen – koskettaen ja nostattaen samalla myös kaikkia muita ja koko kollektiivia sekä olevaisuutta omalla valollamme ja yhdessä luomallamme aallolla.

Annamme ajatusten ja tunteiden merkityksettömän hälyn hiljentyä kykymme mukaan, ja rauhoitumme sellaiseen puhtaaseen, selkeään ja luottamuksen pisteeseen ja tilaan, jossa ymmärrämme sen kaiken kaikkein tarkoituksenmukaisimmin, korkeimmin, kauniimmin ja syvimmin meitä palvelevan olevan paitsi mahdollista, myös jo läsnä. Anna sydämesi ja luottamuksesi kuljettaa sinut vapaasti tämän kokemuksen ääreen, irrotettuna mielen, epäilyjen ja pelkojen hallinnasta. Saatat tehdä tärkeitä huomioita, jotka ovat sanoitettavissa tai sitten eivät. Suo niille ansaitsemansa huomio ja arvo.

Ole Rakkaus, sen liike. Ole sen lähde, ole sen kohde. Ole se kaikki, kaikkea ja kaikessa. ♡

Ryhmäkaukohoitoon tai energioiden virrattamiseen osallistuminen on kaikille halukkaille avoin. Tietoa tapahtumasta saa vapaasti jakaa ja ystäviä kutsua mukaan sydämen ohjauksen mukaisesti.

Vaikka aikomus riittää energioihin virittäytymiseen, otan vastaan myös ilmoittautumisia sähköpostitse (metatronica1111@gmail.com). Tällöin on mahdollista esittää sanoin hoitopyyntöjä sekä ilmaista toiveitaan energioiden suhteen, jos sen kokee tarpeelliseksi. Sähköpostitse ilmoittautuneet saavat myös muistutuksen tapahtumasta hieman ennen ajankohtaa.

Hoito on hyvin suojattua, mutta halutessasi voit pyytää itsekin esimerkiksi arkkienkeli Mikaelin ja omat suojelusenkelisi ja oppaasi mukaan tapahtumaa suojaamaan ja ohjaamaan - jokainen tehköön tämän omin sanoin, totutuin tavoin.

Toimin hoidossa avoimena kanavana jokaisen vastaanottavan korkeimman osan tahdon mukaisesti, välittämällä aktivoivaa, puhdistavaa, muuntavaa, eheyttävää, avaavaa ja suojaavaa hoitoa siten Korkeimman Parhaan nimissä, raamittamatta hoidon etenemistä tai siinä kanavoituvia energioita millään tavoin etukäteen.

Kuulostele itseäsi ja tuntemuksiasi. Saatat saada itsellesi ja vaiheellesi arvokasta tietoa virratuksen aikana näkemällä, kuulemalla, tuntemalla tai sisäisinä viesteinä.

Halutessasi voit ottaa omia kristalleja tai kiviä mukaan aktivoitavaksi.

Jos meditointi on tuttua, noudata tämän kaltaista hiljentymistä avataksesi intuitiivisuuttasi. Jos koet olevasi sellaiselle liian levoton ja ajatukset valtaavat alaa läsnäolon tieltä, ole sen sijaan Hereillä, Valpas, hengittele keskittyneesti ja ankkuroi siten tietoisuutesi Nyt-hetkeen tai niihin asioihin, joita nousee hoidon aikana spontaanisti tietoisuutesi pintakerroksiin. Jos nukahdat, mitään ei mene ohi, vaan uneen vaipuminen voi olla jopa tarkoituksellista hoidon kannalta. Se voi tehostaa hoitoa, koska mielen muurit ovat nukkuessa alhaalla.

Runsas nautittu vesi ennen ja jälkeen edistävät energioittesi liikehdintää. Kuuntele kehoasi ja sen tarpeita. Anna omalle sisäiselle ohjauksellesi suurin arvo.

Tulkoon energiat Sinulle sellaisina kuin tarvitset.

(Järjestäjänä universalwhite.weebly.com, www.facebook.com/TheBookOfOneness)

-----

Metatronica -ryhmän vastuu sieluina on syttyä kudelmaan valopäivitysten mestarina ja niin kuin sydämessä on ohjattu. Tunnet resonoinnin ja eteenpäin janoavaa tiedonhalua, jos tiedostat sielusi sopimuksen uudistua  sateenkaarikirjoon kanssamme.

 

< PrevNext >