HomeViestejäMari Metatronica - Ykseyden Kirja28.11.2017 - Suhtautukaa: Suuri kierto nollataan

28.11.2017 - Suhtautukaa: Suuri kierto nollataan

SUHTAUTUKAA: SUURI KIERTO NOLLATAAN

Kanavoinut Mari Metatronica (elvislivehologram.blogspot.fi)
28.11.2017

Evoluution suuri laiva on liikkeessä kääntyäkseen. Syystä noen ajan, Harmageddonin, avautuu eteenne luottamustaitojen harjoituksia, oppiaksenne valitsemaan pelon sijaan rakkauden.

Rakkauden valitseminen pelkojen täydellisessä kohtaamisessa dualistisuuden voi tyhjentää: estot tehdä voimattomiksi, uhkien ohjausvoiman vapauttaa, pettymykset muuttaa saavutuksiksi, panokset omissa työskennellyissä vastuissa valaista näkymään ansioina, tyytymättömyyden kiitollisuuden ymmärtämiseen ohjata, ja tuudittaa suuren armon ja myötätunnon. Tästä puhun nyt väistämättömänä porttina uudistuaksemme Ykseyteen, Globaalin 'pommin', eli Valon Troijalaisen, epäautenttisuuden pois pesevässä voimassa.

Massasiemen tavuttaa sieluja siis avatulla tavalla. Aallokko ja koodit pauhaavat pinnan alla, puhdistaen, testaten suhtautuvaa, triggeröiden, ydintä nopeuttaen vastuisiin tukeviin värähtelyihin, hioakseen olemukset valmiuksiin ja valmiuteen nousevan tietoisuuden kierreportaissa. Tuhkasta olevaisuus syntyy: Luomisella nuhde-polun poltettujen karmojen ja kuonien saavutetusta, sallitusta muutoksen opista. Nyt taon tuhkaa ajatuksiinne käsitteen 'oppi' synonyymina.

Tuhkaa on esiintuotu luomisen pohjaksi tyhjentyneen puhdistumistulen lopputuotteena. Olette kuulleet sen valmiutta ilmaisevaksi mestariuden huipentumisen rakennusmateriaaliksi, joka tiivistyessään kiteytyy timantin hiotuksi säihkeeksi.

Olen puhunut tietoisuusvetten nousun hierovan tuhkasta lipeää.

Puheissani olen viitannut myös Edenin puutarhan vertauskuviin, jollaisessa kosmisessa, suuressa, täydessä, kukoistavassa muodostelmassa kerrostuneet olemukset, kerrostuneissa tietoisuuksissaan, muodostavat Yhden. Tuhka on luonnon oikeaallisin ravinne pitkissä kierroissa. Metsät palaa ravitakseen uutta kasvua.

Lannoitetta valmistuu myös ravinnosta. Lannasta. Paska juttu, mutta luonto yrittää hyötyä kaikesta viimeiseen saakka, olematta kuitenkaan ahne. Todellisin luonne tässä on kaiken tarkoituksellisuus: Vanha materiaali uudistuu tuottaakseen uutta. Vapautenne valmistuvaa ylösnousemussatoa on arvostella näkemänne perusteella, mutta vaikka näkisitte kaikkialta paitsi itsestänne 'sitä itseään', ette pysty olemaan yksinänne Edenin loiste ja oikeaallisuus. Ette ilman toisten jätettä, ette ilman oman jätteen hyväksymistä, ette koko kierron sallimista. Johon kuuluu kakka.

Tuhka on oppien puhtain muoto. Tuhka on suuren uudistumisen ainutlaatuinen mahdollisuuksien mahdollisuus, jossa kaikki kierrot tulevat päättymään, ja olemus jalostuu Ykseyden vapauteen olla enää peilaamatta kaksinaisuuden oppeja. Tietoisuus kirkkaudessaan virrattaa lävitseen tervehdityt ilmentymät niihin tarttumatta. Se mikä on kirkastettu, poistuu kokemuskataloginne valikoimista. Todellisuutenne ei enää välitä heijastepinnoillaan vastuiksi sitä, mille ei ole olemuksessa tarttumapintaa. Suhtautuvanne puhdistuu.

Tuhka ja tietoisuusvetten vaikutus vaatii lipeäsaippuaksi tullakseen todellisuutta ihmisen lihapuvussa, syntymiä ja kuolemia, tapahtumia ja lukemattomia koettuja näkökulmia.

Syy, miksi vaahtoan joukkoonne vastuista rakkauden valitsemisen edessä, varttuu avoimeksi ufojen polkuun edettyämme. Murretaan tietoisuuksia voimakkaasti ulos dualistisuuden kuplista, suhtautumisten kirkastuvissa, uusissa, Ykseyden nuhteettomissa todellisuuskennoston todellisuuskuplissa. Suhtautukaa sydämienne tiedostamiskyvyllä, tiedostaaksenne vallitsevimman tiedostamiskykynne. Teeskentelyn kuoriminen on uuden polun näkyvin työ massasiemen-aallon myrskyävässä vastuussa. 11:11 -portti aloitti uuden polun, joka päättyy kosmiseen, universaaliin Ykseyteen.

Laiva kääntyy. Pelko tuhkaantuu onneksi, rakkaudeksi tiivistyy. Rapautuu ymmärrys ihoni suuren muodosta monilta. Vyöryy nyt huudattavia, reagoimisia voimistavia tapahtumia. Suhtautukaa. Hioutukaa paikoillenne. Valmiit: Tietäkää odottaa. Tyyni päättyy Tyytyjille. Myrsky päättyy Tekijöille. Uhkein Feeniks luokaa maan tuhkista. Työ jumalallinen tehkää rakkauteen. Tekee taianomaisen kosmisen valtaväylän.

Tämä on Lupaus, Vetoomus, Tervehdys, Ohjaus ja Ilmoitus.

- Metatron, nollaava suuren kierron

alt 

-----

Uuden, punotun, Metatronica -ryhmän vastuu sieluina on syttyä siihen upeaan ryppään voimaan kudelmassa, suhtautua ruuhkaan valopäivitysten mestarina, kuin mikä sydämessä on ohjattu.

Epäilijänä jarruttaa puhtaasti tuettuja. Ollessasi moniin opastettuihin, tultuihin aiheisiin, tietomme linjoihin vastahankainen, tehtäväsi ei ole suunnitelmallinen uudistua sateenkaarikirjoomme täällä. Tunnet resonoinnin, eteenpäin janoavaa tiedonhalua, tiedostaessasi sielusi sopimuksen.

< PrevNext >