HomeViestejäMari Metatronica - Ykseyden Kirja7.11.2017 - Massasiemen & ylösnousemuskudelman skaalautuvat värit

7.11.2017 - Massasiemen & ylösnousemuskudelman skaalautuvat värit

MASSASIEMEN & YLÖSNOUSEMUSKUDELMAN SKAALAUTUVAT VÄRIT

Kanavoinut Mari Metatronica (elvislivehologram.blogspot.fi)
7.11.2017

Sähköistetty on ryhmään luvut. Tuettu luomus, rakkauden tulva-aalto, on juhlittavasti nokea pesemässä tuhkan globaalin luhistuneen, tyhjenevän todellisuusrakenteen yltä, sähköistyäkseen eteenne uudistuneeksi totuuden, oikeaallisuuden olevaisuudeksi.

Uudistumiseen tarvitaan suuri, voimakas ihmisten massasiemen, johon on tavutettu globaalin heräämisen suhtautuvat, tavoitellut voimat. Nämä voimat toisiinsa reagoiden tuottavat suunnitellun evoluution pyörteen. Vapautuvat jännitteet supusta avautuessaan vapauttavat myös nokea olemuksista, josta tulee nimitys "noen aika", Harmageddon - tulkitessanne jälkimmäisen tuhkavuoreksi, josta Uusi Maa muotoillaan ja tiivistetään timantinkirkkaaksi ja läpinäkyväksi.

Tuntuu monista Ykseys lattealta. Surullisuutta voi herätä valmistuessa suurempaan sydämeen kuin soivaan, tuhkautuvaan, valtuutettuun, vuoltuun, egon miellyttämiseen liittoutuneen yksilön ja sielun tietoisuuteen. Ykseys merkitsee yhtä suurta kokemista ruumiin, dualistisuuden ja velvoitteiden valottuneessa tilassa ja noiden näkökulmien yläpuolella.

Rukoillut asiat harvoin edistyy valottomilla motiiveilla. Valon ilmentyvä polku ei voi säästää kokemuksilta, tai tukea sielulle teitä, joita sielulle on valettu pimeytensä voittamiseksi. Kirjojemme ensimmäinen osuus on luotsaamassa sielukohtaista polkua. Kun edistyminen näkyy sydämen läpivalaisussa elämää piirtävänä tietoisuutena, luottamuksena, kunnioituksena, kokemusten arvostamisena, rakkautena ja myötätuntona, joka ei pyri vaikuttamaan piilevälläkään tavalla välttyäkseen itse tilanteen aiheuttamalta omalta tunnepiikiltään, sielun on Ykseyteen sulautuessaan tyhjennyttävä monista aikaisemmista, saavutuista poluista motiiveineen ja vastuineen. Kun motiivit muuttuvat, päämäärät muuttuvat. Kun päämäärät muuttuvat, polut muuttuvat: Polut nousevat korkeammalle tietoisuusjanalle, tukeakseen yhä korkeampia sielunsuunnitelmia, ylintä tahtoamme, Ykseyden luomissivellintä ja puhtainta kuvanveistäjää, luodakseen jokaisen osamme kautta siitä valon kollektiivista mikaelisen muotokuvan, joka on sama kuin Ykseys. - En kyllästy painottamaan, että Uusi Maa nousee Mikaelin kuvaksi, jokaiseen istutetun mikaelisuuden työstäessä voimana varjot valoksi. Metatroniikka on kaava, joka tavuttaa pyörteet ylösnousemukseksi ja lukee aikakirjat suunnitelmiksi. Mikaelisuus on voima ja vastaavuus. Ensimmäinen Silta on suoni, sähköistys, Uuden Maailmanjärjestyksen valolle, jossa kaava ja suunnitelmallisuus virtaa täyttämään koko maan. Metatroninen pyramidin kärki on yhdistynyt Mikaeliin, kehoon, Jumaluuteen, muodostaen aallon, josta nyt puhumme Rakkauden Pommina ja sen nostattamana tulva-aaltona. Poluista jokainen vie lopulta Ykseyteen. Täyttyy valolla varjoisinkin. Avoin meditaatiomme yhdistää syttyvät pisteet suunnitellusti.

Nauhojen tanssitukseen tässä tuulessa tuudittukaa. Solmut vapautuvat, vastuut irtoavat, leijoina liehuvina liitytte värienne skaaloina suureen nousevaan kudelmaan.

- Ohjaaja tanssiinne, Ēl Metatron, Vis a Vis kanssanne, tervehdityt. Olemme tuhkassamme suurimman vuoren äärellä peloistamme nokisina, sähköistyvinä Luomaan. Olettakaa minut yhdeksi teistä, koska tuhkasta ja aikakirjoista kannan ihmisenä oman osani. Olemme Yhtä. Opus Kaksi on globaali 'pommi'.

alt
-----

Uuden, punotun, Metatronica -ryhmän vastuu sieluina on syttyä siihen upeaan ryppään voimaan kudelmassa, suhtautua ruuhkaan valopäivitysten mestarina, kuin mikä sydämessä on ohjattu.

Epäilijänä jarruttaa puhtaasti tuettuja. Ollessasi moniin opastettuihin, tultuihin aiheisiin, tietomme linjoihin vastahankainen, tehtäväsi ei ole suunnitelmallinen uudistua sateenkaarikirjoomme täällä. Tunnet resonoinnin, eteenpäin janoavaa tiedonhalua, tiedostaessasi sielusi sopimuksen.

< PrevNext >