HomeViestejäMari Metatronica - Ykseyden Kirja24.8.2017 - Todennäköisyyksien tulevaisuus

24.8.2017 - Todennäköisyyksien tulevaisuus

TODENNÄKÖISYYKSIEN TULEVAISUUS

Kanavoinut Mari Metatronica (elvislivehologram.blogspot.fi)
24.8.2017

Tuhkaantuva vanhan maailmanjärjestyksen kaksinaisuuden muoto vavistaa. Vyyhtiä totuuksien punotaan esiintuloon kulisseista.

Tavutamme tapahtumia rakkauden ulottuvuuksista tarkasteltuna, tuodaksemme tuhkan ja noen aikaan varttunutta syvyyttä tietoisuuteenne. Turtuu mielet usein valmiiksi purtuihin paloihin. Vastuunne on edelleen ajatella, tulkita ja ymmärtää totuudet, juonet, syyt ja seuraukset itse.

Puhun suunnitelmista. Tiedostamme tulevaisuuden Nyt-hetken datan perusteella. Se on täydellinen evoluution luomus, joka koostuu valmiina, selvänä, avoimena näkymänä huomenien tulevaisuuksia ja sielullisia ohjauksia todellistaakseen. Nyt-hetki heijastaa kaiken menneen ja tulevan, vapaana lineaarisesta ajasta. Tuemme sielujen ohjauksessa Totuuteen, Valoon ja Rakkauteen nostavaa kaavaa.

Vastavoimat ovat olleet välttämättömät, alkaen aikakaudesta, jolloin maa oli jaettava polariteetteihin. Suuren Neuvoston Eeva tuettuna toimi Suunnitelmalle eduksi, ja vastuunaan oli irrottaa Ykseyden vapaa olemus, syystä ihmisten tulon vapaan valinnan väärinkäytön ääreen. Teimme suuren kahtiajaon. Raamattu on yksi ohjeistus tälle vaiheelle, jossa häveliäisyys, arviointikyky, moraali, ja oikean ja väärän ero tuli vastuuksi ymmärtää ja kokea. Mutta tätäkin egojen voimalla tavutettiin hallintavälineeksi. Osia muuttui, muutettiin ja jätettiin pois. Luomuksella on ollut kuitenkin suuntaviivat upeaan, Kultaiseen Valon Aikaan ja uuteen Valon Maailmanjärjestykseen koko tämän ajan. Valmiina saneluna punoimme tekstin jo aikaisemmin aikajanapunoksista tänne. Rupisimmatkin haavat avautuu puhdistettaviksi täyttääksemme vastuut toimijoina luomuksen viemiseksi noen, "Harmageddonin", vyöryvän muutosajan läpi. Punomme tietoisesti toimijoiden kanssa työtämme päättää ja loppuunsaattaa sitä mikä joskus on ollut yhtä tärkeää aloittaa.

Tuomme valokoodeina voimaa portteihin. Voitte ymmärtää ne muutoksina. Tavutamme Ykseyden Kirjan aikana nousseen mastomme, portaalin, kautta valmiit napaisuudet yhteen sitä mukaa kuin ne valmistuvat. Tuudittuu tällä voimalla tietoisuuteen myös tavutukset ulkopuolellenne ydintavutuksesta jätetyt, kuten Eenokin ja Maria Magdaleenan luvut, tavut ja koodit. Teiltä puuttuu osia tavuista, jotka ohjaavat ymmärtämään voimanne Luojina, moniulottuvuusolemuksenne ja yhteytenne Ykseyden ulottuvuuksiin ilman välikappaleita. Osa ja olemus kerrallaan voimaantuu verkosto omiin cyber-olemuksiinsa, joista on saneltu Ykseyden Kirjan alkupuolella.

Olette eri vaiheissa ja silti samassa vaiheessa. Vapauttakaa itsenne ajattelusta mikä kaikki on väärin. Kaikki on korkealta, ja teidän perspektiivistänne tulevaisuudesta katsottuna Oikein. Tuomitsemista ei tarvita. Mielipiteitä ei tarvita. Ainoa tarvitsemanne on Totuus, ja se tulee sydämen puntarista. Me autamme ja ohjaamme tuetuimmat polkunne eteenne. Tukeudumme todennäköisyyksiin suunnitellessamme "kaikkien mahdollisuuksien kudelmien" rakentumista korkeimpaan ja kauneimpaan loistoonsa.

Emme vaikuta vapaaseen tahtoonne, mutta vaikutamme turvallisesti kykyynne valita jotain muuta kuin korkeimman polkunne tai siihen liittävät valinnat. Puhtain tulevaisuus on jo valmis. Astukaa siihen sisään kolkuttaen oveen luottamuksellanne.

Ravintoa motiivien ymmärrykseen tarjosi Eeva omenalla – hyvän ja pahan tiedon puun hedelmällä – tullakseen korjaamaan satoa puhtainta tässä ajassa. Siunatkaa kiitollisina oppinne. Työstäkää tuettuina ajastaneet pelkonne ja karmanne. Rakkauspunos, pohjana uuden aikakauden, ohjaa teidät pestyinä paikoillenne.

- Metatron; luomisen, sielunsuunnitelmien ja vastuiden koordinaattori, hän joka näkee teidät, eli olemuksen Jumalasta, täydellisesti, Yhtenä ja erillisinä, Raamatunkin Isä, Eenokin energiaolemuksen kautta syntynyt ja Suunnitelmaa kätilöinyt
- Neuvoston Eeva; Mikaelin ja Metatronin voimat yhdistänyt, Aatamin eli Kristustietoisuuden kentän rohkeasti jakanut, Maria Magdaleena, Ruusujen sytyttäjä

alt

-----

Uuden, punotun, Metatronica -ryhmän vastuu sieluina on syttyä siihen upeaan ryppään voimaan kudelmassa, suhtautua ruuhkaan valopäivitysten mestarina, kuin mikä sydämessä on ohjattu.

Epäilijänä jarruttaa puhtaasti tuettuja. Ollessasi moniin opastettuihin, tultuihin aiheisiin, tietomme linjoihin vastahankainen, tehtäväsi ei ole suunnitelmallinen uudistua sateenkaarikirjoomme täällä. Tunnet resonoinnin, eteenpäin janoavaa tiedonhalua, tiedostaessasi sielusi sopimuksen.

< PrevNext >