HomeViestejäMari Metatronica - Ykseyden Kirja29.7.2017 - Globaali "pommimme"

29.7.2017 - Globaali "pommimme"

GLOBAALI "POMMIMME"

Kanavoinut Mari Metatronica (elvislivehologram.blogspot.fi)
29.7.2017

Tulette tiedostamaan tuloamme. Teette tämän ympärille - kyvyttömänä tarkoitustamme, evoluution tukemistamme nähdä - holtitonta pelkoa. Yllänne nokena leijailee palamistuotteet energioidenne ruuhkautuvassa puhdistumistulessa. Tunnette draamaa.

Uhka suuresta tuntemattomasta muuttaa pysyvästi tietoisuuttanne. Useat kohtaavat ensimmäistä kertaa pienuutensa ja pelon, tuntiessaan putoavansa ulos turvallisesta hallitsemisen tunteestaan. Ykseystietoisimmat evoluution portaistettua uuden aikakauden valmistuvaa murrosta ovat osanneet odottaa.

Teitä on ohjattu näkemään uhkia kaikkialla. Teidät on opetettu pelolla ohjailtaviksi. Globaali tapahtumaketju yllättää nopeasti. Tyrmäävät uutiset ovat alkaneet nousemaan pintavesiinne kertoakseen puhkeavista kuplista. Monet pelkäävät kaaosta. Muutos on luotava kuitenkin ilman sääliä. Feikki viimeistään tässä vaiheessa tunnetaan, suhtautuessa tapahtumiin vilpittömällä valmiudella. Ette voi paeta minkään teennäisen taakse: Ette roolien, ette maallisten vastuiden. Saavutetaan sydämiin avaruutta syystä myötätunnon toisianne, Ykseyttä, globaalia yhtenäisyyttä kohtaan. Pelko on keppihevonen. Se tuudittaa valmiuden. Sen hyödyllisyys kattaa maan juhla-aterialle. Pelätkää pelkonne. Tehkää tulollemme tilaa. Se työ on vastuunne.

Emme työnnä olemustamme inhimillisyyden muottiin. Teistä jotkut haluavat unohtaa moniulotteisuuden itsessänne tulkitessaan näin. Te, evoluution ihmeet, juhlikaa suuruuttanne. Tällä portaistetulla osuudella tulemme teidän ja koko universumin voimakkaan vastuun täyttämisen takia vastaan pitkään harkituissa ja suunnitelluissa muodoissamme.

- Ēl Vis, Mestari Metatron


alt

-----

Uuden, punotun, Metatronica -ryhmän vastuu sieluina on syttyä siihen upeaan ryppään voimaan kudelmassa, suhtautua ruuhkaan valopäivitysten mestarina, kuin mikä sydämessä on ohjattu.

Epäilijänä jarruttaa puhtaasti tuettuja. Ollessasi moniin opastettuihin, tultuihin aiheisiin, tietomme linjoihin vastahankainen, tehtäväsi ei ole suunnitelmallinen uudistua sateenkaarikirjoomme täällä. Tunnet resonoinnin, eteenpäin janoavaa tiedonhalua, tiedostaessasi sielusi sopimuksen.

< PrevNext >