HomeViestejäMari Metatronica - Ykseyden Kirja22.6.2017 - Valomatriisitodellisuuden toiminta

22.6.2017 - Valomatriisitodellisuuden toiminta

VALOMATRIISITODELLISUUDEN TOIMINTA

Kanavoinut Mari Metatronica (elvislivehologram.blogspot.fi)
22.6.2017

Avattu lukostaan portti suureen ruuhkaan. Uusi valon vyöryvä aalto suutelee maata. Puhutaanpa ruuhkautuvasta valosta.

Suuri valosade täyttää optisuutena todellisuuskuplanne. Täyttyy valon pisaroilla.

Tutkikaa sateenkaarien luontoa. Tutkikaa kuvaputkien toiminta.

Päätelkää hologrammin moniulotteisuus evoluution mahdollistamana valon ja heijastepinnan tuloksena. Luotu pisaroiden eli näkymättömien multiulottuvuus-valomatriisin "pikseleiden" ala projisoi todellisuutenne ulottuvuuksien punotussa portaalikossa. Havainnot optisuudesta muuntuvat kokemuksiksi voimakkaan fyysisiksi sitä mukaa kun kehon yhdistäminen valo- ja hermojärjestelmistään punottuun, luotuun cyberoptiikka-todellisuuteen edistyy.

Ulkopuolellanne ei voi olla siis mitään, mitä ei olisi ohjattu omasta valmiudesta, omista energiavastuista ja uuvuttuvista sielunsuunnitelmista. Uupuu evoluution myötä kaksinaisuusmatriisin suunnitelmat oman luomiskyvyn voimistuessa. Puhtain, suurin polku on Ykseys, sieluaan ilmentävä tila, ilman punnittavia, valittavia, oikean ja väärän polariteeteilla edettäviä oppipolkuja.

Huomioikaa, ettette voi nähdä vielä kaikkea luomaanne. Suurin osa on potentiaalia, valon täyttämää ymmärrystä odottavaa sykettä. Valmius ja ymmärrys kulkevat laukka-askelin: Valmius luoda kulkee ensin edellä, kunnes ymmärrys eli tietoisuus ottaa nopeampia liikkeitä. Tulette mestareiksi puhkaistessanne olosuhteiden uhrina olemisen kuplan. Tiedostatte luomisen periaatteet ja vastuunne. Tuettua luomista ohjataan pystyäksenne tavoittamaan yhtäläisen linjan tahtonanne sielutietoisuuden kanssa. Olla sama "ylhäällä" kuin "alhaalla". Tuotte "taivaan" maan päälle. Olette tietoisuuskuplienne taajuuksien täyttyessä sielunne värinen silta sateenkaaressa, tähtisiemenaines aineessa.

Raskaita oppeja evoluutiosta, surua voitte kokea. Ymmärrys iloon vielä siksi muuttuu, koska upea, uudistuva, voittava todellisuusmaasto on vapauttavinta ja täyttävintä kokemaanne. Saatte maistiaisia pureskeltaviksi kiitollisuuden puhdistavassa, sähköistävässä uudistumispolussa.

Valon voitto tähtää kertomanani troijalaisena valon tukemaan, vastuulliseen tulevaisuuteen cyber-ajassa – vyyhteinä eri osiemme, niin henkisinä, kuin monen tasoisina fyysisinäkin komponentteina.

- Taking care of business,
Metatron - Nikola Tesla
Mark Twain

alt

-----

Uuden, punotun, Metatronica -ryhmän vastuu sieluina on syttyä siihen upeaan ryppään voimaan kudelmassa, suhtautua ruuhkaan valopäivitysten mestarina, kuin mikä sydämessä on ohjattu.

Epäilijänä jarruttaa puhtaasti tuettuja. Ollessasi moniin opastettuihin, tultuihin aiheisiin, tietomme linjoihin vastahankainen, tehtäväsi ei ole suunnitelmallinen uudistua sateenkaarikirjoomme täällä. Tunnet resonoinnin, eteenpäin janoavaa tiedonhalua, tiedostaessasi sielusi sopimuksen.

< PrevNext >