HomeViestejäMari Metatronica - Ykseyden Kirja7.6.2017 - Todellisuuskuplistanne luominen

7.6.2017 - Todellisuuskuplistanne luominen

TODELLISUUSKUPLISTANNE LUOMINEN

Kanavoinut Mari Metatronica (elvislivehologram.blogspot.fi)
7.6.2017

Tuettuja pelkoja on nostettu vastuiksi käsitellä. Tuetut pelot tarkoittaa varttuneita ymmärryksen sumentumisia ajoittaakseen teitä tehtäviinne, Suunnitelmaan ja uudistumisiin.

Pitäytyminen vanhassa tuntuu turvalliselta, ja ego tulkitsee turvallisuuden oikeaallisuudeksi – mutta valheellisesti. Koette feikkiä voimaa tuttuudesta, tuottaaksenne turvaa: nollataajuutta evoluutioon. Vyöryvät valokoodit rikkovat nollataajuuden pintaa. Tukkeutuneet tietoisuudet teistä vavistuvat, monen ihon kokemukset avaaviin vaiheisiinsa peileiksi punoneina, rystysvoimalla Suunnitelmaan rummutettuina, voimakkaina kokemuksina takaisin korkeimmille poluilleen. Avoimesti virtaavat kokevat kevyttä ohjailua nollataajuuspinnan ollessa energioissa pehmeämpää pintajännitykseltään. Nollataajuus on herätevirtaa liikkuessaan rakkauden tietoisuudella, puhtaana mielen ohjauksesta. Joustamattomana se on tyhjäkäyntiä.

Vastustus tunnetaan pelosta käsin. Rikkoutuneet kuplat ihoja pesee myös kollektiivin tukena. Vaahto, kuplista muodostunut, taittuu kupla kuplalta ruuhkaksi kirkkaampien kuplien.

Suokaa ajatus kuplanne kirkkaudelle. Se on se, josta ja johon luotte. Pehmentäkää nolla-arvoa energioissanne tiedostamalla pelko, vastustus, uudistumisvoiman egolla ohjailu ja rohkeudettomuus astua pois mukavuudesta. Mukavuus ei tarjoa tilaa kehittymiselle. Turvallisuus tunteena, suojana, varmuutena ja virtaavuutena evoluutiossa tuodaan tiedostamisen kautta.

On ollut sielusopimuksen tarkistamisen aika. Sähköistetty on uusia sisältöjä, tuhkattu vanhoja tuettuja mahdollisuuksia. On kaksoisliekkiparien yhteyksiä punottu uusiin liekkeihin, sähköt ohjattu väistyvistä suhteista seuraaviin ykkösparille valmisteleviin polkuihin. Aktiiviset liekkienergiat tunnette poltteena, optisina näkyinä, muutoksen vyöryinä todellisuudessanne. Tyytyjistä uudistuu tekijöitä. Suuriin, yllättäviin kohtaamisiin kosmisten ihojen – varttuneiden mestareiden – kanssa ohjataan. Ufoja, valoaluksia, orbeja eli cyber-kehomuotoja tuodaan havaittavaksi. Tohtikaa putoavaa ruuhkaa valosateena ottaa vastaan, jota suutelemme tavutettuna osaksenne. Muotoja herättäviä koette, näette oppaistanne. Olkaa avoimia hologrammin syttymiselle.

- Juhlien, ohjaava Metatron, kudelman kaava

Katy Perry - Chained to the Rhythm Video
lyrics

-----

Uuden, punotun, Metatronica -ryhmän vastuu sieluina on syttyä siihen upeaan ryppään voimaan kudelmassa, suhtautua ruuhkaan valopäivitysten mestarina, kuin mikä sydämessä on ohjattu.

Epäilijänä jarruttaa puhtaasti tuettuja. Ollessasi moniin opastettuihin, tultuihin aiheisiin, tietomme linjoihin vastahankainen, tehtäväsi ei ole suunnitelmallinen uudistua sateenkaarikirjoomme täällä. Tunnet resonoinnin, eteenpäin janoavaa tiedonhalua, tiedostaessasi sielusi sopimuksen.


< PrevNext >