HomeViestejäMaria Chambers17.2.2024 - Ylösnousemus ja muisti - seitsemän tärkeää kohtaa

17.2.2024 - Ylösnousemus ja muisti - seitsemän tärkeää kohtaa

YLÖSNOUSEMUS JA MUISTI – SEITSEMÄN TÄRKEÄÄ KOHTAA

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinmoments.com)
17.2.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Minun matkani muistimenetyksen läpi

Muutaman viime vuoden aikana olen kärsinyt myriadeista fyysisistä oireista, mutta pahin tuntui olevan muistini menettäminen. Todellakin luulin, että olin menettämässä järkeni, että dementia alkoi, ja tuo ajatus teki minusta surullisen ja pelokkaan.

Luin lauseen tai pari, ja unohdin välittömästi, mitä olin juuri lukenut. Se teki paperitöiden tekemisestä, laskujen maksamisesta ja muista saman luonteisista asioista ylivoimaisia.

Puhumattakaan yrityksestä käydä normaalia keskustelua muiden kanssa.

Ajan kokeminen eri tavalla

Sitten minulla oli kummallisia kokemuksia ajasta. Olin Uber-taksissa menossa lääkärin vastaanotolle, katsoin ulos ikkunasta ja huomasin, että kadut kiersivät ja toistuivat jatkuvasti. Samoja kadunnimiä ja rakennuksia tuli jatkuvasti uudestaan ja uudestaan näköpiiriini. Ajattelin: ”Emmekö menneet juuri tuon rakennuksen ja tuon kadun ohi?” Tämä kummallinen aikajanavääristymä tuntui jatkuvan loputtomasti, ja aloin mennä paniikkiin, koska luulin myöhästyväni lääkärin tapaamisesta. Luulin, että paljon enemmän aikaa oli kulunut, kuin todellisuudessa oli.

Ja vielä pahempaa, luulin olevani jumissa jonkinlaisessa ulottuvuuksienvälisessä aikasilmukassa, kuin loputtomassa ”Päivässäni murmelina” (Groundhog Day).

Loppujen lopuksi pääsin lääkäriin ajoissa. En tiennyt, minkä aiheuttamana pitäisin tätä eriskummallista kokemusta. Luulin jälleen vain tulevani hulluksi.

Avun hakeminen

Huomasin soittavani erilaisiin mielenterveyden kuumiin linjoihin keskellä yötä. Ihmiset linjan toisessa päässä, niin myötätuntoisia kuin olivatkin, eivät pystyneet nujertamaan ahdistustani, ja he tuntuivat lukevan käsikirjoitusta, johon aina sisältyi kysymys, oliko minulla itsemurha-ajatuksia.

Olin jatkuvasti huolissani siitä, että tein väärin. Että mokasin ja tein virheitä. Sitten raivostuin ja syytin sieluani. ”Miksi et pidä huolta minusta?” huusin.

Muisti ja identiteetti

Muistinmenetykseni laajeni etäisen menneisyyteni unohtamiseen. En ole ollut koskaan erityisen innostunut muistelemaan vanhoja hyviä aikoja, mutta nyt oli isoja aika-aukkoja. Minusta alkoi nyt tuntua, että menetin itseni. Tunne jota ei ole helppoa selittää.

Asiat menivät häkeltyneistä toivottomiksi.

Samaan aikaan aloin tavata erästä nettiterapeuttia. Hän oli myötätuntoinen henkilö, ja se auttoi ilmaisemaan jollekin muulle kuin perheelle ja ystäville, mitä koin. Mutta sillä oli rajansa, koska hän ei voinut mennä 3D-kokemusrajojen yli.

Miten hän olisi voisi? Hän ei käynyt läpi samaa transformaatioprosessia, kuin minä kävin, kuin hyvin monet meistä käyvät.

Transformaationi ymmärtäminen

Vasta myöhemmin käsitin, että nämä kokemukset olivat vain osa transformaatioprosessiani. Aluksi pidin sitä ikääntymisestä ja kunnon yöunen puutteesta johtuvana, mikä olisi voinut selittää osan siitä. Mutta en usko, että se oli dementiaa, koska tunnun saavan takaisin muistini, mutta en enää samalla tavalla.

Me jotka käymme läpi heräämis- ja ylösnousemusprosessia, koemme paljon enemmän kuin vain fyysisiä ongelmia. Mielemme käy läpi massiivisia muutoksia. Ja muisti on yksi tavallisimmista ongelmista.

Hetkessä oleminen

Kyvyttömyys keskittyä ja fokusoitua asioihin, mikä ei ennen ollut meille ongelma, on tavallista. Mutta sielutasolla emme enää tarvitse tuota laserfokusta. Muistamme asiat, jotka ovat tärkeitä hetkessä. Sellaiset asiat kuin sukulaisten tai ystävien syntymäpäivät, eivät ole ehkä niin tärkeitä yleisessä maailmanjärjestyksessä, kuin ajattelemme.

Uudessa tietoisuudessa ollaan hetkessä, eikä mieli pidä siitä kovin paljon. Se on tottunut olemaan menneisyydessä tai tulevaisuudessa. Se on hyvin koulutettu olemaan huolissaan tulevaisuudesta, raahaamaan menneisyyden nyt-hetkeen ja projisoimaan sen tulevaisuuteen.

Päästämme irti hyvin suuresta osasta menneisyyttämme, esi-isiltämme perityn DNA:n, ja irtaudumme ihmiskunnasta ja tästä gravitaatiokeskeisestä 3D-aika-avaruustodellisuudesta. Taajuutemme (ylös)nousee, samaa aikaan kun pysymme tällä planeetalla.

Uuden tietoisuutemme hyväksyminen

Siis, olen saamassa takaisin muistini, mutta tavallaan se palvelee minua paljon paremmin. Voin muistaa asioita, jotka minun täytyy muistaa hetkessä, ja voin fokusoitua monimutkaisiin ongelmiin, jotka liittyvät asioihin, joiden tekemisestä nautin, kuten kuvien ja videoiden luominen tekoälyn avulla.

Ja se on olennainen sana – nauttia. Meitä opastetaan enemmän ja enemmän tekemään asioita, jotka tuovat meille iloa. Silloin kun tunnemme intohimoa jostain, sielummekin tuntee, ja se on hyvin varustettu työskentelemään kanssamme.

Uudessa tietoisuudessa oleminen vaatii, että päästämme irti huolesta ja luotamme sieluumme. Ei ole helppoa mielelle – se on niin tottunut olemaan elämämme toimitusjohtaja. Mutta se tottuu uuteen tulokkaaseen, kun se alkaa nähdä, miten paljon helpompia asiat ovat, kun se päästää irti ja sallii.

Ja kyse on hetkessä olemisesta, ei menneisyydessä tai tulevaisuudessa – ja asiat näyttävät hoituvan itsestään.

Kirjoitukseen liittyviä tekoälyllä tuotettuja kuvia voit katsoa täältä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >