HomeViestejäJenny Schiltz13.7.2020 - On aika ...

13.7.2020 - On aika ...

ON AIKA …
 
Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)
13.7.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Meidän kaikkien on aika kasvaa aikuiseksi … kasvaa oikeasti aikuiseksi. En tarkoita itsenäisyyttä, laskujen maksamista tai olemista yhteiskunnan vastuullinen jäsen. Se on pelkästään harhakuva aikuiseksi kasvamisesta.
 
Aikuiseksi kasvaminen merkitsee, että otamme täyden vastuun omasta energiastamme ja seisomme voimassamme, tietämisessämme ja jumalaisessa totuudessamme.
 
Aikuiseksi kasvaminen merkitsee, että otamme fyysisen muotomme komentoomme ja täyden vastuun siitä.  
 
Aikuiseksi kasvaminen merkitsee, että ymmärrämme, kuka olemme – kaikki hyvä, huono, uskomaton ja ruma – ja OMISTAMME sen.
 
Aikuiseksi kasvaminen merkitsee, ettei meitä voi enää manipuloida millään tasolla. Se merkitsee, ettei pelko enää mässäile energiallamme.
 
Aikuiseksi kasvaminen merkitsee, että riippumatta siitä, mitä näemme ulkona, tiedämme tarkoituksemme ja valomme, ja olemme sitä kaikkialla, kaikkien kanssa.
 
Aikuiseksi kasvaminen merkitsee, että meidän täytyy antaa toisten saada omat kokemuksensa ajattelematta, että tiedämme paremmin tai voimme suojella heitä oppitunneilta, jotka heidän täytyy oppia.
 
Aikuiseksi kasvaminen merkitsee, että meidän täytyy antautua ja sallia.
 
Aikuiseksi kasvaminen ei merkitse, että meidän täytyy olla täydellinen. Se merkitsee, että meidän täytyy omistaa virheemme ja harmonisoitua uudelleen korkeimman jumalaisen totuuden kanssa.
 
On aika.
 
Jenny Schiltz
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >