HomeViestejäJenny Schiltz7.7.2020 - Jännittävä päivitys Lähteestä tulevasta sykkeestä

7.7.2020 - Jännittävä päivitys Lähteestä tulevasta sykkeestä

JÄNNITTÄVÄ PÄIVITYS LÄHTEESTÄ TULEVASTA SYKKEESTÄ
 
Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)
7.7.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Halusin tehdä pienen päivityksen Lähteestä tulevasta sykkeestä. Jos et ole nähnyt viime postaustani, se oli "Syke Lähteestä on matkalla meitä kohti" 3.7.2020.
 
Yksi asia jonka halusin selventää, on, että tämä ei ole se auringonvälähdys, josta monet ovat kuulleet. Ymmärrykseni mukaan auringon välähdys tulee Suuresta keskusauringosta. Tämä syke tulee suoraan Lähteestä ja koskee kaikkea, myös Galaksin aurinkoa ja Galaksin keskusta.
 
Olin superinnostunut nähdessäni, että mahtavalla Ascension Diaries -Facebook-sivulla näkyi tuo syke Schumannin resonanssissa. Uuden informaation postaaminen on aina uhkapeliä, kun ei koskaan tiedä, miten se vastaanotetaan. Vahvistuksen näkeminen "tuolla ulkona" saa minut sekaisin! Katso alla näytön kuvat.


    https://jennyschiltz.com/wp-content/uploads/2020/07/Screenshot_20200706-152134-e1594080243459-701x1024.png     
(Kuvateksti: 6.7.2020. Juuri tapahtui merkittävä poikkeama. Syke jollaista en ole koskaan ennen nähnyt.)
  https://jennyschiltz.com/wp-content/uploads/2020/07/Screenshot_20200706-152217-e1594080324329-807x1024.png
(Kuvateksti: Normaalilta näyttävän aallon jälkeen näemme HYVIN intensiivisen ja HYVIN lyhytaikaisen sykkeen, joka ulottuu koko tälle asteikolle. 0–40 hertsiä ja selvästi sen yli. Schumann ulottuu 60 hertsiin saakka, joten mielestäni tämä kaavio on "laiska".
Kaavioteksti: Normaali, mutta kuitenkin kauniimpi ja symmetrisempi kuin tavallisesti.
Kaavioteksti (punainen): Epänormaali.)
 
Perjantaina 3.7. alkoi hidas ja vakaa energioiden lisääntyminen. Useat ihmiset sanoivat, että he olivat itkuisia, surullisia, masentuneita ja vihaisia viikonlopun aikana. Vaikkei se olekaan hauskaa, meidän on välttämätöntä tuntea tämä tila ja selvittää ne osamme, jotka tuntevat näin. Tämä syke on suunniteltu tuomaan esiin sen, mihin täytyy tarttua, ja tuomaan samalla myös korkeampaa taajuutta. Joistain on tuntunut yksinäiseltä, eksyneeltä ja toivottomalta. Meidät haastetaan näkemään se tyhjiönä, joka on luomistila, versus ei-minään ja yhteydettömyytenä. Luomistila, tyhjiö, voi tuntua tyhjältä, mutta siinä meidät pyydetään valitsemaan, mitä haluamme eteenpäin mennessä. Mikä täyttää meidät innostuksella ja toivolla?
 
Vaihtoehtoisesti jotkut tuntevat olonsa todella hyväksi ja ovat täynnä toivoa ja lupausta. Ei ole oikeaa tapaa kokea tätä, on vain sinun tapasi kokea juuri se, mitä tarvitset, auttamaan sinua matkallasi. Lemmikit eivät ole immuuneja tälle, ja ne saattavat olla takertuvia, velttoja, niillä on suolistovaivoja ja kuiva kirsu.
 
Olen myös havainnut, että jotkut huomasivat värähtelynsä pudonneen alemmalle aikajanalle (se ei ole vaikeaa). Vedä syvään henkeä, laskeudu kehoosi, sydäntilaasi ja kysy, oletko alemmalla aikajanalla. Tunne vastaus.
 
Jos huomaat olevasi, enkelit ovat antaneet minulle tekniikan, joka on yksinkertainen, mutta usein syvällinen. Käytän sitä aina, kun tunnen olevani epätasapainossa ja kuin jumissa taajuudessa, joka EI toimi järjestelmäni kanssa. Se on fyysinen ja eteerinen harjoitus. Joskus kehon liikuttaminen auttaa valtavasti.
 
* Mene joillekin portaille.
 
* Mene ensimmäiselle portaalle ja pyydä AE Mikaelia, AE Rafaelia, AE Urielia ja AE Gabrielia neljästä suunnasta pitämään tilaa ja auttamaan sinua.
 
*** Kutsu korkeinta itseäsi ja ketä tahansa, jonka kanssa työskentelet rutiininomaisesti.
*** Pyydä nyt kaikkia niitä, jotka olet kutsunut, auttamaan nostamaan värähtelysi ja siirtämään sinut korkeimmalle jumalaiselle aikajanalle.
 
* Ala nousta porras kerrallaan pyytäen apua yhdessä alla mainitussa asiassa. Anna itsellesi paljon aikaa per porras vastaanottaa parannusta ja taajuuksien muuttumista.
 
***Pyydä, että kaikki siteet jotka tarvitsee katkaista, katkaistaan kaikista ulottuvuuksista, aikajanoista ja todellisuuksista.
*** Pyydä, että jalkapohjachakrasi puhdistetaan ja avataan ja että kaikki mitä "istuttaa" jalkasi alempaan taajuuteen, poistetaan.
*** Käy läpi nyt chakrasi (yksi per porras – juuri, sakraali, solar plexus, sydän, kurkku, kolmas silmä ja kruunu). Pyydä, että jokainen chakrasi puhdistetaan, parannetaan ja tasapainotetaan ja se pyörii oikeaan suuntaan.
*** Pyydä, että aurasi kaikki kerrokset puhdistetaan ja sinetöidään.
 
* Saatat haluta panna pitkäksesi tämän jälkeen, tai saatat olla hyvin energinen. Minulla on ollut kumpaakin kokemusta. Juo paljon vettä auttamaan puhdistumisessa.
 
Tämä harjoitus voi auttaa nyt ja tulevaisuudessa, jos sinusta joskus tuntuu: "Olen väärässä paikassa." Toivottavasti tämä viesti löytää sinut hyödyntämässä tätä sykettä. Tuntemassa asioita, jotka tarvitsee tuntea, ja samalla pääsemässä käsiksi korkeampaan iloon, jota on täällä. Kiitos teille kaikille, jotka olette tukeneet ja jakaneet tämän työn. Olen hyvin kiitollinen.
 
Jenny Schiltz
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >