HomeViestejäJenny Schiltz22.6.2020 - Seuraavat askeleet korkeimmalle aikajanalle ankkuroitumisessa

22.6.2020 - Seuraavat askeleet korkeimmalle aikajanalle ankkuroitumisessa

SEURAAVAT ASKELEET KORKEIMMALLE AIKAJANALLE ANKKUROITUMISESSA
 
Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)
22.6.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Halusin laittaa nopean päivityksen. Toivottavasti kaikilla on ollut upea päivänseisaus-, pimennys- ja uusikuuviikonloppu! Se oli/on hyvin intensiivinen mentaalisesti, fyysisesti ja tunteellisesti.
 
Tiimini on kertonut minulle, miten tärkeää meidän on jatkaa korkeimmalle aikajanalle ankkuroitumista ja sen ruumiillistamista, erityisesti kun tunnemme syvää sydänyhteyttä ja iloa. (Lue lisää, miten ankkuroidutaan korkeimmalle aikajanalle, artikkelista "Päivänseisaus- ja pimennysenergiat ankkuroitumiseen korkeimmalle aikajanalle" 18.6.2020.)
 
Viikonlopun voimakkaiden energioiden myötä voimme tuntea kaksi eri todellisuutta ja että polarisoituminen ja pelko ovat kovasti lisääntyneet. Täytyy vain silmäillä sosiaalista mediaa nähdäkseen, miten jakaudumme. Joku sanoisi, että meitä manipuloidaan ja jaetaan tarkoituksella. Se ei ole kuitenkaan totuus, kun olemme astumassa nyt omaan voimaamme. Kaikki on valinta, ja valitsemme joka hetki, mihin "kulutamme" energiamme.
 
Tiedämme, että se mitä lähetämme universumiin sanoina, tekoina ja ajatuksina, luo todellisuutemme tai paremminkin sen linssin, jonka läpi näemme todellisuuden. Jos olemme täynnä pelkoa, niin kaikki mitä näemme, kulkee tuon linssin läpi ja muuttuu. Ajattele, että menet autoajelulle maaseudulle. Sen pitäisi olla luonnonkaunis, mutta tuulilasi on niin likainen, että sinulla on tuskin pientä ruutua nähdäksesi tien, kauniista maisemista puhumattakaan. Mielipiteesi ajelusta olisi vääristynyt ja rajoittunut. Niin tapahtuu, kun näet linssin läpi, joka on täynnä pelkoa tai jotain muuta tunnetta, joka johtaa pois sydäntilasta ja totuudesta. Kun olemme sydäntilassa, tuulilasi on kirkas ja näemme suuremman kuvan.
 
Meitä pyydetään tietoisesti toimimaan sydäntilasta, kunnes siitä tulee toinen luontomme. Rehellisyys ajatuksissa, sanoissa ja teoissa on tärkeintä nyt. Kun koemme jotain, mikä vie meidät pois sydäntilasta, meitä pyydetään tarkkailemaan sitä, antamaan sen kulkea läpi ja palaamaan sydämeen. Puhtaimmasta sydäntilasta emme ainoastaan ankkuroi korkeinta aikajanaa, vaan myös ruumiillistamme sen.
 
Keskustelussa tiimini kanssa tänä aamuna he sanoivat, että korkeimmalla aikajanalla on ykseyttä ja loputonta myötätuntoa ihmiskokemusta kohtaan kaikilla sen tasoilla. Ykseydessä on neutraaliutta. Neutraalius ymmärretään usein törkeän väärin tilaksi, ettei ole omia ajatuksia, persoonallisuutta tai tunteita. Neutraalisuudessa on omat ajatukset ja ymmärrys, ja samanaikaisesti myötätuntoa toista kohtaan, joka tuntee hyvin eri tavalla.
 
Pyysin tiimiltäni esimerkkiä, ja he kehottivat katsomaan "suurta maskiväittelyä". Jotkut tuntevat, että maskin käyttäminen on välttämätöntä ja osoittaa, että välität itsestä ja muista. Toiset tuntevat, että maskin käyttäminen on symboli ihmisten hiljentämisestä ja esimerkki kasvavasta tyranniasta. Jotkut tuntevat, että maskin käyttäminen heikentää heidän henkistä ja/tai fyysistä terveyttään. Syitä puolesta ja vastaan on loputtomasti – jokainen totta ja oikea sille, joka sen uskoo.
 
Korkeimman aikajanan pitäminen tässä kysymyksessä on pitää oma mielipide (mikä se onkin) ja kuitenkin olla myötätuntoinen, hyväksyvä ja ymmärtävä toista kohtaan, joka tuntee täysin eri tavalla. Tunnustamalla toisten erilaisuuden ja kunnioittamalla sitä saavutamme ykseyden.  
 
Alemmalla aikajanalla on kaksinaisuus, "oikea vs. väärä", "minun tapani vs. sinun tapasi" -tyyppistä energiaa ja valtava määrä pelkoa. Voimme nähdä tätä tapahtuvan nyt monilla elämämme alueilla. Siitä on tullut hyvin äänekästä. Korkein aikajana ei pyyhi näkemiämme ongelmia, vaan pyytää meitä olemaan myötätuntoinen ja ymmärtävä siinä, missä toinen on omalla matkallaan. Tämän koko ihmiskokemuskirjon salliminen auttaa korkeinta aikajanaa ankkuroitumaan kauniisti.
 
Useimmat meistä poukkoilevat näiden aikajanojen välillä tiettyinä hetkinä. Tarkkaile pelkästään, missä olet mennyt ristiriitaenergiaan, anna sen kulkea läpi ja palaa sydämeen. Opimme kaikki kulkiessamme, ja tämä on meille upea tilaisuus nähdä äärimmäinen ero pelossa ja kaksinaisuudessa elämisen ja sydämestä elämisen välillä.
 
Toivottavasti tämä löytää sinut hyvin ja paistattelet sen energian hehkussa, jota tulee sfääriimme muuttamaan meidät kaikki. Kiitos kovasti kaikille, jotka jakavat tämän työn ja tukevat sitä. Sitä arvostetaan kovasti. Paljon rakkautta ja sydäntä puhdistavaa selkeyttä kaikille.
 
Jenny Schiltz
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >