HomeViestejäJenny Schiltz18.6.2020 - Päivänseisaus- ja pimennysenergiat ankkuroitumiseen korkeimmalle aikajanalle

18.6.2020 - Päivänseisaus- ja pimennysenergiat ankkuroitumiseen korkeimmalle aikajanalle

PÄIVÄNSEISAUS- JA PIMENNYSENERGIAT ANKKUROITUMISEEN KORKEIMMALLE AIKAJANALLE
 
Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)
18.6.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kirjoitan jakaakseni informaation, jonka sain vaihdellessani uni- ja valvetilan välillä. Pari päivää sitten olin syvässä unessa ja koirani alkoi hyppiä päälleni herättääkseen minut, kuten se usein tekee, kun on tärkeää, että olen hereillä ja muistan.
 
Nousin istumaan sängyssä ja muistin kaiken, mitä minulle oli näytetty. Tiimini näytti minulle tämän viikonlopun päivänseisauksen, uuden kuun ja pimennyksen tärkeyden. He näyttivät sen massiivisena porttina – portaalina joka päästää sisään kaunista ja korkeaa energiaa, jolla on mahdollisuus muuttaa kaikki itsessämme ja kollektiivissa. Jujuna tietysti on, että hyväksymme ja hyödynnämme tämän energian.
 
Tämä portaali on tilaisuus parantaa kaikki, mikä ei ole sydänpohjaista sisällä, kaikki mikä on haudattu, piilotettu ja tarvitsee parantaa. Kaikki mikä ei enää toimi eikä ole harmoniassa sen kanssa, kuka meistä on tulossa. Se on tilaisuus parantaa esi-isien DNA ja jäljet entisten elämien traumasta, tuskasta, menetyksestä ja puutteesta. Mistä tahansa mikä on saanut meidät eroamaan itsestä, toisista ja Lähteestä.
 
Fokusoituneella aikomuksella voimme saada valtavan määrän parantamista tehtyä tämän täyteen pakatun viikonlopun aikana. Nyt on aika pyytää kaikkia näkymättömiä kaavoja tuomaan itsensä esiin, jotta voit käsitellä ne. Nyt on aika todella nähdä totuus asioiden takana. Tämä on aikaa, jolloin voit harmonisoitua korkeimpaan versioon itsestä, joka pystyt olemaan.
 
On myös upea aika käyttää tämä portaali tilaisuutena tarttua luomiseen ja tulla selkeäksi siinä, mitä haluat luoda tässä uudessa tilassa. Usein se on samanaikaista – päästää irti siitä, mikä ei enää toimi, ja samalla kutsua ilmentymään sitä, mikä toimii. Haaveile, leiki, luo ja kaiva syvältä parantaaksesi kaiken, mikä ei ole harmoniassa korkeimman ilosi kanssa.
 
He selittivät, että tämän pimennyskäytävän aikana monet julkisivut ja persoonat häviävät. Useammat ja useammat ihmiset eivät enää pyri täyttämään toisen määritelmää tai mieltymystä olemisesta. Sen sijaan ne jotka päättävät olla hyvin aitoja, löytävät uskomatonta tukea tuolle valinnalle sisällä ja ulkona.
 
Unessa he näyttivät minulle ne, jotka maan päällä toimivat korkeimman aikajanan ja verkon ankkuripisteinä. Ne jotka ovat päässeet käsiksi valoon ja kutoneet, rakentaneet ja ankkuroineet sitä pitkän aikaa. Nämä sielut ovat ratkaisevissa paikoissa ja pitävät valtavaa valoa, usein alueilla joita voitaisiin pitää tiheinä. Tiedät, kuka olet ja mitä työtä olet tehnyt. Paljon kiitollisuutta kaikille teille. Nämä ankkuripisteet olivat yhdistyneet energian kautta, ja se muodosti kauniin kuvion. Se osoitti minulle, etteivät sijaintipaikat ole todellakaan sattumaa.
 
Sitten he näyttivät minulle kaikki ne, jotka alkavat päästä käsiksi valoon ja miten ja milloin he yhdistyvät. Hekin auttavat aktiivisesti korkeimman aikajanan viimeistelyssä ja yhdistyvät toisiin, jotka ankkuroivat jatkuvasti. Jokainen ihminen joka avautuu kanavaksi ja tulee ankkuriksi, ei ainoastaan vahvista korkeinta aikajanaa, vaan tämä myös lisää sitä valomäärää, joka pystyy virtaamaan hänen lävitseen.
 
He selittivät minulle, että oli tärkeämpää kuin koskaan, että kukin henkilö pystyy yhdistymään tällä tavalla. Voimme tuntea, että maan päällä tapahtuu kaksi eri todellisuutta. Kyse on luottamuksesta vs. pelko. He näyttivät minulle, että voimakkain ja suurin energia määrittää kollektiivisen aikajanan ja sen muuttumisen, minkä näemme todellisuutena. Kaiken maailman myllerryksen myötä on tärkeämpää kuin koskaan, että käytämme tahtoamme ja aikomustamme luoda tarkoituksellisesti se maailma, jota haluamme. Tämä voimallinen aika päivänseisauksen, uuden kuun ja pimennyksen myötä, on täydellistä aikaa ankkuroida valtava määrä valoa.
 
Kaikille jotka resonoivat tämän viestin kanssa, mutta ovat epävarmoja, miten auttaisivat, tässä on yksinkertaisia ohjeita, joita voidaan muuttaa sopimaan sinuun ja tapaasi olla.
 
Rentoudu ja tule hiljaisuuteen sydänkeskuksessasi. (Voit tehdä tämän sisällä tai ulkona. Leiki sillä löytääksesi, mikä tuntuu luontaisimmalta sinulle.)
 
Käske kruunuchakrasi avautumaan.
 
Lähetä ontto putki sydäntilastasi ylös Lähteeseen ja alas Maan keskipisteeseen.
 
Kun tämä on tehty, ilmaise aikomuksesi ankkuroida valoa (informaatiota) korkeimpaan aikajanaan.
 
Salli itsesi olla kanava ja täytä koko olemuksesi valolla.
 
Tästä tilasta lähetä energiaa verkkolinjoja pitkin ja katso, pystytkö tuntemaan toiset, jotka ovat ankkuripisteitä. Yhdisty ja luo siltoja.
 
Ympäröi koko planeetta tähän energiaan. Minulle näytettiin tuo energia kauniin sinisenä kristalliaaltona, joka tuo ehdotonta rakkautta ja korkeampaa tietoa maailmaan.
 
Kysyin, pitäisikö tämä ponnistus koordinoida, ja minulle sanottiin "ei" – on valtavan voimakasta, kun monet ihmiset yhdistyvät tällä tavalla eri aikoina ja eri paikoissa. Tuntui siltä, että siitä voisi tulla energia-aalto toisensa jälkeen peittämään planeetan.
 
Ympäröimällä planeetan tähän energiaan autamme vaihtoehdon antamisessa ihmisille, erityisesti silloin kun he ovat eksyneet pelkoon. Se olisi kuin majakan luomista toisten seurattavaksi. Mitä enemmän meitä yhdistyy ja ankkuroituu tähän valoon, sitä voimakkaammaksi tuo majakka tulee.
 
Toivon, että tämä informaatio löytää sinut hyvin ja paljastat puhtaimman itsesi. Lähetän teille kaikille paljon rakkautta. Olen kiitollinen kaikista, jotka jakavat tämän blogin ja tukevat tätä työtä.
 
Onnellista päivänseisausta, pimennystä ja uutta kuuta!
 
Jenny Schiltz
  
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >