HomeViestejäJenny Schiltz29.6.2019 - Pikainen päivitys - suuri energia-aalto tulossa

29.6.2019 - Pikainen päivitys - suuri energia-aalto tulossa

PIKAINEN PÄIVITYS – SUURI ENERGIA-AALTO TULOSSA
 
Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)
29.6.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Halusin antaa pikaisen viestin tulevasta energia-aallosta. Se on valtava. Minulle näytettiin tämä aalto, kun tuijotin Atlantin valtamerta patikoidessamme kesäkuun puolivälissä Merlinin luolan ympäristössä Tintagelissä, Iso-Britanniassa. Päivänseisausaalto oli tämän edeltäjä. Lisäksi huomasin päivänseisauksessa tulevan kaunista, vaaleanpunaista sumua. Tämä sumu avaa sydäntä ja rauhoittaa sielua.
 
Minulle kerrottiin, että tuleva aalto on tarkoitettu siihen, että murtaudumme henkilökohtaisten illuusioidemme läpi. Näemme, missä olemme pitäneet kiinni pelosta ja rajoituksista. Se määrä jonka voimme "nähdä" ja jonka läpi murtautua, riippuu siitä, miten paljon kykenemme käsittelemään. Meidät viedään ikään kuin etäisimmälle reunalle, jonka pystymme käsittelemään fyysisesti ja tunteellisesti.
 
Tunnemme tämän harjoituksen … kuuntele, mitä keho tarvitsee. Maadoitu, nesteytä, lepää, liiku, mene luontoon, ota suolakylpyjä ja syö ruokia, joita kehosi tarvitsee. (Kun kirjoitan tätä, ananas putkahti mielikuviini, heh-heh.)
 
Olemme myös pimennysjaksossa. Ensimmäinen pimennys on 2.7., täydellinen auringonpimennys. Tämän on tarkoitus paljastaa varjopuoli valoon. Vaikka saatamme nähdä varjon muissa "tuolla", se on vain häiriötekijä. Todellinen työ on nähdä oma varjomme, rakastaa sitä ja integroida se ilman häpeää tai syyttelyä.
 
Varjo ei sisällä pelkästään osia, joista emme pidä itsessämme. Se sisältää myös villin ja kesyttämättömän puolemme … vapautemme. Se sisältää sen, kuka olemme ilman kaikkia rajoittavia uskomuksia ja odotuksia.
 
Mitä enemmän näemme totuuden verhojen läpi ja puhdistamme rajoittavat havaintomme ja varjomme, sitä enemmän pystymme ankkuroitumaan niihin korkeampiin valokoodeihin, joilla meitä siunataan.
 
Minulle on näytetty, ettei ole vain yhtä aaltoa, vaan niitä on jatkuvasti. Tehtävämme on olla eksymättä niihin mielen peleihin, jotka aaltojen on tarkoitus paljastaa. Jos sallit mielen ottaa vallan, pelkojen ja ahdistusten myllertää, se voi olla kuin joutumista höykytykseen rannalla. Kun pääset hädin tuskin pystyyn yhdestä aallosta, toinen iskee ja saat hiekkaa paikkoihin, joissa sitä ei pitäisi koskaan olla.
 
Jos löydät itsesi tästä höykytyksestä, ole parhaasi mukaan ruokkimatta niitä ajatuksia, joita pyörii, ja ota askel taaksepäin tarkkailemaan. Sitten tee tietoinen valinta olla reagoimatta, antautua ja kellua. Salli sydämesi ottaa hallinta ja johtaa sinut jumaluuteen itsessäsi.
 
Kun mieli on kontrollissa, se voi olla kuin suljetun oven katsomista – mieli sanoo: "Emme voi mennä sisään." Sydän sanoo: "Mene avaimenreiästä tai oven alta." Kuuntele sydäntä. Luota siihen, vaikka se uhmaisi kaikkea logiikkaa. Luota yhteyteesi jumaluuteen, joka voi toimia vain sydämen kautta.
 
Toivon, että tämä viesti löytää sinut kellumasta aalloilla, ottaen sisään tuota vaaleanpunaista sumua ja tutkien kaikkea, mitä olet. <3
 
Jenny Schiltz
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >