HomeViestejäJenny Schiltz7.6.2024 - Avalonin seuraava kerros on valmis vastaanotettavaksi

7.6.2024 - Avalonin seuraava kerros on valmis vastaanotettavaksi

AVALONIN SEURAAVA KERROS ON VALMIS VASTAANOTETTAVAKSI

Kirjoittanut Jenny Schiltz (www.jennyschiltz.com)
7.6.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Avalon on uskomattoman salaperäinen, maaginen ja hauska paikka. Maa on elävä ja sykkii elementaaleja ja muiden maailmojen olentoja, kuten lohikäärmeet ja yksisarviset.

Aamu-usvat auttavat meitä muistamaan Avalonin sekä druidien ja papittarien ajat.

Merlinin ja Merlinan energia on edelleen voimakasta Tintagelissa, ja se auttaa meitä muistamaan kuningas Artturin ja pyöreän pöydän.

Aveburyn seisovat kivet kutsuvat kosmosta ja muistoamme ajasta, jolloin Maa teki täyttä yhteistyötä muiden tähtikansojen kanssa.

Nyt voimme päästä käsiksi kerrokseen, joka kerran tunnettiin Leijonavaltakuntana.

Puramme auki enemmän ja enemmän …

Puramme auki ja menemme syvemmälle ja syvemmälle. Hyvin paljon muuttuu kehossamme – siinä määrin, että jollain tavoin olemme uusia. Uusia kerroksiamme avautuu, uusia katkaisimia on laitettu päälle, ja se muuttaa meidät täysin.

Uusia kerroksia avautuu myös Gaiassa. Se vie meidät vielä syvemmälle tarinaansa ja omaan luomistarinaamme.

Hiljaisina hetkinä Avalonin ydinolemus tulee esiin. Muistoja Torista, Kappelikaivosta ja Aveburysta nousee jatkuvasti. Tunsin syvää kaipausta palata Maan sydänchakraan.

Mainitsin tästä ystävälle, Kirstie Lilithille (kirstielilith.com). Hän oli menossa Glastonburyyn työskentelemään energioiden kanssa. Hän kysyi, halusinko yhdistyä eetterissä häneen ja auttaa. Tein sen enemmän kuin mielelläni.

Ajattelin, että halu mennä Avaloniin häviäisi, kun olimme yhdistyneet ja työ oli tehty. Voi pojat, että olin väärässä …

Se ei ollut ainoastaan vähenemättä, vaan siitä tuli järjetön tuli, joka poltti kehossani. Hermostoni sähköistyi ja kiehui yli epämiellyttävää energiaa.

Tiesin silloin, että minua kutsuttiin Iso-Britanniaan liikoja viivyttelemättä. Olin suunnitellut emännöiväni pyhän matkan Avaloniin 2025. Uskon kuitenkin, että se työ jota tehdään ympäri planeettaa ja Egyptistä saatujen koodien ankkurointi, nopeuttivat prosessia.

Kehoni huusi minulle, ja sydämeni puski minua hyväksymään tämän seuraavan askeleen matkallani. Mieleni sanoi kuitenkin ”Miten??” Mieheni tuli kotiin ja näki minun ravaavan ympäri, tuntien oloni selvästi epämukavaksi, kun tuo energia raastoi sisälläni.

Hän sanoi: ”Mitä on tekeillä?”

Katsoin häntä ja sanoin: ”Meidän täytyy mennä Iso-Britanniaan ensi syksynä.”

Tiesin ilman epäilyksen häivääkään, että minun täytyi mennä, ja tiesin myös, että mieheni täytyi mennä. (Hänen täytyy saada jotain Torista.) Tunsin myös syvää tarvetta luoda polun muille kokea Avalonin taikuus ja aktivoida koodit, jotka ovat DNA:ssa.

Onneksi mieheni on tottunut yllätyksiin, joita järjestän.

Välittömästi hän sanoo: ”Varmista ensin, että Maddiesta huolehditaan, ja sitten suunnittele se.”

Otin yhteyttä hyvään ystävään ja kysyin, voisiko hän asua tyttäremme kanssa, kun teimme tämän matkan, ja onneksi hän sanoi ”kyllä”.

Heti kun sitouduin menemään, tuo tuli laantui siedettävälle tasolle. Minusta ei enää tuntunut hurjalta ja sähköistyneeltä. Kun järjestelmäni rauhoittui, sain syvän ymmärryksen, miksi Avalon on tärkeä ja miksi nyt.

Vuoden alusta saakka olen työskennellyt läheisesti Isiksen ja Sekhmetin kanssa. He kertoivat minulle, että kauan ennen Lemuriaa tai Atlantista oli Leijonavaltakunta.

Tämän korkeamman ulottuvuuden valtakunnan kylvivät kissaolennot Siriuksesta ja leijonaolennot Lyyrasta.

Tätä valtakuntaa johtivat olennot, jotka tunnemme Isiksenä (Aset) ja Osiriksena. He (ja muut) auttoivat kylvämään Maahan kehittynyttä esoteerista tietoa ja viisautta.

He auttoivat luomaan malleja, jotka yhdistivät tähtiin ja sykleihin, valjastaen sitä valtavaa energiaa, jota oli saatavilla. Koodit laitettiin verkkoihin ja voimakkaisiin energiapaikkoihin maan päällä. Välitetystä viisaudesta ja tiedosta tuli osa ensimmäisiä mysteerikouluja.

Valitettavasti sota tuhosi Leijonavaltakunnan, ja tämän korkeamman ulottuvuuden valtakunnan jäänteistä tuli se, minkä tunnemme nyt Avalonina.

Sekhmet selitti, että Leijonavaltakunnan koodit ovat nyt käytettävissä, värähtelymme muuttumisen ja evoluutioprosessin kiihtymisen vuoksi.

Nämä koodit jotka sijoitettiin hyvin kauan sitten, sisältävät merkittävää tietoa ja ”avaimet, jotka kääntävät katkaisinta DNA:ssamme”, kuten Isis kuvaa.

Tämä auttaa meitä avaamaan sen, mikä on haudattu sisälle, ja pääsemään käsiksi siihen, mikä on ollut piilossa pitkään.

Se aika on nyt! Olemme valmiita nousemaan!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
 

< PrevNext >