HomeViestejäJenny Schiltz27.2.2024 - Korkeimpaan aikajanaan harmonisoituminen

27.2.2024 - Korkeimpaan aikajanaan harmonisoituminen

KORKEIMPAAN AIKAJANAAN HARMONISOITUMINEN

Kirjoittanut Jenny Schiltz (www.jennyschiltz.com)
27.2.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kävin hiljattain keskustelun Valoneuvoston kanssa energioista, intensiivisyydestä ja siitä, mitä meidän täytyy ymmärtää. He selittivät, että auringon aktiivisuus, plasma ja säteily auttavat meitä purkamaan rajoittavan ohjelmoinnin, jota on DNA:ssa.

Kun nämä rajoittavat ohjelmoinnit ja uskomukset purkautuvat sisällämme, saatamme huomata pelkoja, epävarmuuksia ja syvää surua tulevan taas esiin. Samanaikaisesti voimme tuntea hyvin paljon tulevan ja että muutos on täällä – on innostuksen pohjavirtaus.

Kysyin Neuvostolta, mitä meidän täytyi tehdä tai tiedostaa, ja kerrottiin, että pelkästään tulevan energian määrän ja vauhdin vuoksi monet huomaavat sinkoilevansa henkilökohtaisten aikajanojen välillä. Tämä aiheuttaa hämmennystä ja kehossa suurempaa stressiä.

He selittivät myös, että rajoittavan ohjelmoinnin, pelon ja epävarmuuden vuoksi monet eivät kykene ”istuttamaan itseään” korkeimmalle aikajanalle, joka on heidän ulottuvillaan. Yhtenä hetkenä voi tuntua, että ”kaikki avautuu tai harmonisoituu”, ja seuraavana, että kaikkea puristetaan/sullotaan tai kaikki energia on hävinnyt. Osan tästä aiheuttaa energioiden luonne, mutta paljon siitä aiheutuu sisäisestä ohjelmoinnistamme.

Kun he jakoivat tämän, kehossani resonoi syvällä, koska olen kokenut samaa viime aikoina. Sanoin tämän Neuvostolle, ja he auttoivat minua puhdistamaan rajoittavia tarinoita ja määritelmiä siitä, mikä on mahdollista, ja sitten he pyysivät minua tarjoamaan parannusta, joka auttaa teitä kaikkia samalla tavalla.

Tarjoan parannuksen 28.2. ja sitten lähetän teille ohjatun audiomeditaation, jotta voitte kokea tuon parannuksen uudestaan aina, kun tuntuu eksyneeltä, ankkuroimattomalta tai hämmentyneeltä valinnoista.

Tämä parannus auttaa puhdistamaan niitä rajoituskerroksia, joita on kietoutunut ympärillemme kuin ketjuja, jotta voimme harmonisoitua korkeimpaan henkilökohtaiseen aikajanaamme täysin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >