HomeViestejäJenny Schiltz30.11.2023 - Erikoistehtävä - Sanat Kumara

30.11.2023 - Erikoistehtävä - Sanat Kumara

ERIKOISTEHTÄVÄ – SANAT KUMARA

Kirjoittanut Jenny Schiltz (www.jennyschiltz.com)
30.11.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei, kaikki, minulla on kanavointi jaettavana. Asiat muuttuvat erittäin nopeasti, tämä prosessi on nopeutunut, ja saamme lisää ymmärrystä ja opastusta.

Tämä lähetys tuli Sanat Kumaralta.

”Ryhmä yksilöitä on suostunut sielutasolla ankkuroimaan seuraavan koodi- ja verkkosarjan. Uusia oppaita on nimitetty ja lisätty heidän tiimeihinsä tämän tehtävän suorittamiseksi. Ne jotka ovat suostuneet, ovat jatkuvassa informaation lataamis- ja siirtotilassa (suom. huom. heihin ladataan koodeja ja he siirtävät informaatiota ”takaisin”).

Siirretty informaatio on kehosta, verkoista ja siitä, mitä tapahtuu heidän ulkoisessa maailmassaan. He eivät raportoi kollektiivista, vaan henkilökohtaisesta hologrammistaan. Katsomme, miten ladatut koodit vaikuttavat heidän muotoonsa ja heidän ympärillään oleviin.

Kaikki tämä informaatio siirretään, ja tehdään tarvittaessa muutoksia, ennen kuin koodit lähetetään kollektiiviin auringon kautta.”

Miten ihmiset tietävät, osallistuvatko he tähän tapahtumaan?

”Kuullessaan tai lukiessaan näitä sanoja, se resonoi heidän muodossaan. Jokainen henkilö on sijoittunut strategisesti, jotta katetaan varmasti koko Maa, hieman limittyen.”

Mitä heidän jotka osallistuvat tämän kokeiluun, täytyy tietää?

”On oleellista, että fyysistä muotoa kuunnellaan, sen kanssa ollaan yhteydessä ja sille annetaan kunnon resurssit. Hivenaineet tai kivennäisaineet ovat kriittisiä. Usein juuri sitä tarvitaan, mikä on poistettu ruokavaliosta. Rauta on tärkeää, ja sitä täytyy nauttia tietoisesti. Suosittelemme saamaan sitä ruokavalionne kautta, ei lisäravinteena. Sen täytyy olla sopivasti harmoniassa kehon biokemian kanssa.”

Miten kauan tämä testijakso kestää?

”Oletamme sen jatkuvan kuusi kuukautta teidän aikaanne.”

Jos noita koodeja ei anneta auringon, plasman kautta, miten ne vastaanotetaan?

”Ne toimitetaan suoraan sielulähteen kautta, ylempiin chakroihin päälaen yläpuolella. Ne suodattuvat kruunuchakran kautta muotoon. Koodauksen integrointi on täysin yksilöllistä.

Jos yksilö resonoi tämän informaation kanssa, häntä pyydetään menemään tarkkailumoodiin kehonsa ja maailmansa osalta. Toivomme, että sen ymmärtäminen, mitä tapahtuu, ja yhdistyminen tietoisesti tähän tehtävään, ei ainoastaan vähennä tuota taakkaa, vaan pystymme myös saamaan arvokkaampaa informaatiota.

Kuten tiedät, olemme siirtyneet vaiheeseen, jota ei ole tehty aiemmin. Arvostamme kovasti niitä, jotka ovat suostuneet edelläkävijöiksi näiden koodien osalta.”

Kiitos!

*****

Usein vastaanottaessani kanavointeja kuulen sanoja, mutta saan myös ns. informaatiopaketin, joka ylittää kuulemani sanat. Ymmärrykseni on, että ryhmä on suostunut ”beetatestaamaan” nämä koodit, jotka on suunniteltu auttamaan fyysisen kehomme muutosta hiilipohjaisesta kehosta kristalliseksi (linjaan Kristustietoisuuden kanssa). Nämä koodit tulevat suoraan ylisielulta kehoon. Uusi opas, joka on perehtynyt ihmismuotoon ja DNA:han, on nimitetty valvomaan tarkkaan muutoksia kehossa.

Jos sinusta tuntuu, että olet suostunut tähän erikoistehtävään, on kaksi kriittistä asiaa: 1) antaa keholle keskeiset kivennäisaineet, joita se tarvitsee, ja 2) KOMMUNIKOINTI on äärimmäisen tärkeää. Kommunikoi tiimisi kanssa siitä, miltä sinusta tuntuu ja mitä huomaat tapahtuvan fyysisellä, mentaali-, tunne- ja henkisellä tasolla. Jaa myös, mitä huomaat ympärilläsi olevissa, kun muutut. ”Trikkeröikö” läsnäolosi ihmiset, vai vedetäänkö heidät sinua kohti? Voit jakaa tätä informaatiota suullisesti, kirjottaa sen tai kertoa sen telepaattisesti. Se miten osallistujat reagoivat näihin koodeihin, määrittää niiden toimivuuden lähetettäväksi kollektiiville. Mitä enemmän kommunikoidaan, sitä parempi.

Jaa tämä niiden kanssa, joiden ajattelet ehkä olevan osa tätä projektia. Kiitos!

Jenny

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >