HomeViestejäJenny Schiltz19.9.2023 - Syvälle mennään

19.9.2023 - Syvälle mennään

SYVÄLLE MENNÄÄN

Kirjoittanut Jenny Schiltz (www.jennyschiltz.com)
19.9.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Halusin jakaa lyhyen päivityksen. Olemme todella sen keskellä, ja menemme syvemmälle ja syvemmälle itseemme.

Olemme ajassa, jossa näemme syvimmät varjomme, yksilöinä ja kollektiivisesti. Jotkut teistä ovat tehneet tätä jonkin aikaa, mutta nyt se on todella eskaloitunut. On energia, joka työntää ja yllyttää sanoen: "Nyt on se aika."

Varjo on niitä osiamme, joita emme halua nähdä, tuntea tai edes myöntää. Näiden ei välttämättä tarvitse olla negatiivisia aspekteja, kun monet meistä pitävät lahjansa varjossa – saatamme pelätä päästää niitä valloilleen.

Kun kohtaamme varjomme, meidän täytyy tuijottaa sitä suoraan päin ja omistaa se. Kuitenkin usein kiellämme sen ja sysäämme vielä syvemmälle, tai voimme tuomita itsemme ja muut.

Kun tuomitsemme muut, se voi olla häiriötekijä sille, ettei meidän tarvitse käsitellä, mitä oikeasti sisällä tapahtuu. Meitä pyydetään tuomitsemisen sijasta antamaan oikeasti anteeksi. Tämä on usein ensimmäinen askel, joka monien tarvitsee ottaa, ennen siirtymistä sallimiseen ja todelliseen neutraalisuuteen.

Jos emme voi antaa anteeksi, meitä pyydetään kokeilemaan kiitollisuutta. "Kiitos, tuon kokemuksen saamisesta ja elämisestä, jotta kokonaisuus voi oppia."

Mitä enemmän pystymme kulkemaan toisen kengissä ja oppimaan hänen kokemuksistaan, sitä nopeammin menemme läpi tästä ylösnousemus- ja evoluutiokasvusta.

Ymmärrä, että jos tuomitsen jonkun rattijuoppoudesta, entinen elämä minussa, joka teki samoin, jäisi haudatuksi ja selvittämättä. Se ei tule pintaan parannettavaksi ja integroitavaksi. Se menisi piiloon syvemmälle alitajuntaan. Se ilmaisisi itseään kroonisena syyllisyydentunteena, tai tunteena, että minun täytyy hyvittää jokin ja todistaa arvoni jatkuvasti. Kun päätän olla tuomitsematta tuon ihmisen, joka ajoi huonossa kunnossa, ja kiitän häntä tuosta kokemuksesta, jotta kokonaisuus voi oppia, luon sisällä tilaa yhteensopivalle entiselle elämälle parantua ja integroitua.

Henki on neuvonut, että tuomitsemisen sijasta otamme hetken ja käännymme sisäänpäin sanoen: "Annan anteeksi itselleni ne kerrat, jolloin olen ..." Et tarvitse konkreettista tietoa, että sinulla on ollut elämä, jossa ajoit humalassa jne. Anna vain anteeksi itsellesi SE KAIKKI. Tässä kohtaa monet meistä ovat kirjaimellisesti OLLEET SITÄ KAIKKEA ja TEHNEET SITÄ KAIKKEA. Synkkää, valoisaa, hyvää, pahaa ja kaikkea siltä väliltä.

Korkein tarkoitus tällä hetkellä on poistaa kaikki erillisyys ja palata ykseyteen. Emme voi tehdä sitä missään muussa paikassa, kuin sisällämme ensin.

Meidän täytyy tulla sisällämme sovinnonteon paikkaan palataksemme omaan eheyteemme. Eheytemme kautta muistamme todella kaiken, mitä olemme, ja palaamme kotiin sisällä.

Halusin lähettää tämän nopean päivityksen kirjoitettuna, mutta olen alkanut jakaa päivityksiä enemmän ja enemmän videoina. Varmista pysymisesi "päivitettynä" tilaamalla YouTube-kanava.

Toivottavasti voit hyvin ja menet kaikkien kerrostesi läpi. Asiat nopeutuvat eksponentiaalisesti, ja meillä on mahdollisuus tehdä VALTAVA evoluutioloikka lähitulevaisuudessa.

Lähetän teille kaikille paljon rakkautta.

Jenny

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >