HomeViestejäJelelle Awen27.4.2022 - Energiapäivitys: harvinainen planeetta-asetelma

27.4.2022 - Energiapäivitys: harvinainen planeetta-asetelma

ENERGIAPÄIVITYS: HARVINAINEN PLANEETTA-ASETELMA

Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
27.4.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Energiapäivitys: harvinainen planeetta-asetelma tarjoaa tasapainoa ja vastakohtaisuuden parantamista

Nyt on MELKOISEN voimakas "planeettaparaati" (kuten sitä kutsutaan), kun Venus, Mars, Jupiter, Saturnus ja Kuu näyttävät olevan rivissä varhaisaamun taivaallamme. Katsottuna perspektiivistämme täällä Gaialla, ne muodostavat melkein suoran rivin, joka näkyy tällä viikolla noin tunti ennen auringonnousua.

Tavallisin riviasetelma on kolme planeettaa Auringon toisella puolella vuoden monena päivänä, sitten neljä planeettaa noin kerran vuodessa, kun taas viiden planeetan rivi muodostuu joka 19. vuosi. Kaikkien kahdeksan planeetan rivi syntyy noin kerran 170 vuodessa.

Tämä ajankohtainen tapahtuma jossa neljä planeettaa on rivissä Kuun kanssa, on äärimmäisen harvinainen ja ainutlaatuinen, ja se oli edellisen kerran yli 1000 vuotta sitten! Lisäksi lauantaina Venus ja Jupiter (kaksi kirkkainta planeettaa) näkyvät hyvin lähellä toisiaan yhtymässä. Lauantaina meillä on myös "mustan kuun" osittainen auringonpimennys.

Kerromme Raphaelin kanssa enemmän tästä planeetta-asetelmasta, pimennysenergioista ja siitä, miten saatat kokea ne ja miten ne sulatetaan/integroidaan, livestriiminä FB:ssä klo 17 GMT. Voit liittyä mukaan livenä ja esittää kysymyksiä tai antaa kommentteja ja katsella nauhoituksen koska tahansa "syötteestämme" ja Youtube-kanavallamme.

Tämä planeetta-asetelma lähettää visuaalisesti tasapainontunnetta, sisällä ja kosmoksessa. Vaikka hyvin monet meistä ovat tunteneet viimeaikaisten auringonpurkausten intensiivisen kaoottisia ja läpitunkevia energioita (ja pyhiä maskuliinienergioita joita ne tarjoavat), tämä asetelma tuntuu tarjoavan erilaista, maadoittavaa taajuutta … vellovien energioiden sisäistäminen, alkaen sisältämme.

Sisäisten feminiini- ja maskuliinienergioidemme tasapainottaminen, noiden sisäisten suhteiden vastakohtaisuuden parantaminen, johtaa liiton kokemiseen ja ruumiillistamisen. Liitto pyhän kumppanin kanssa, liitto ystävien/sieluperheen kanssa, liitto kaikkien elämiemme sielusirpaleiden kanssa, liitto jumalan kanssa. Vastakohtia kunnioitetaan, kuten myös eroavuuksia – kuitenkin on kehotus parantaa erillisyyskokemus, joka jatkuu.

Näinä matriisin huipentumis- ja paljastumisaikoina on helppoa "eksyä" vastakohtaisuuteen, olla "latautunut" ja vihainen, taistella ja protestoida, jäädä kiinni kiistoihin. "Kontrolloitua vastakohtaisuutta" ja jakautumista kylvetään melkein kaikkeen, mitä jaetaan valtavirtatietoisuudessa tällä hetkellä.

Terve konflikti voi johtaa suurempaan sopuun ja haavoittuvuuteen, jos sille pidetään pyhää ja tuvallista tilaa. Voi olla hyvin ravitsevaa löytää tiensä aiempien pelkosolmujen ja -siteiden läpi (erityisesti pyhän liiton suhteessa). Kuitenkin monilla sieluilla on erittäin vähän näitä pyhiä ja turvallisia tiloja tällaista toimintaa varten, suhteissaan ulkopuolella ja luotuna sisälle.

Tämä sisäisen harmonian turvallinen paikka luodaan, kun tunnemme ja pidämme tilaa vastakohtaisuudelle, sekasotkulle ja latautuneisuudelle, jota tulee esiin, ja todella KUNNIOITAMME sitä. Sen sijaan, että annat niiden vain tulvia ulos ja "hyökätä", TAI reagoit siitä paikasta, että kimppuusi hyökätään, mikä on tiedostamatonta, olet keskittynyt itseesi ja jumaluuden kera TÄYDESSÄ sydäntietoisuudessa siitä, mitä sisälläsi tapahtuu.

Tämä planeetta-asetelma tuntuu tuovan vähän rauhaa ja lepoa kehollemme ja myös sielukenttäämme. Rauhoittuminen viimeaikaisen aktivointi- ja päivityskaaoksen jälkeen.

Kerromme Raphaelin kanssa lauantaina lisää tästä sisäisen erillisyyden yhdistämisestä ja parantamisesta. Kutsun myös tutustumaan videoihimme, kirjoituksiimme jne. … infoa soulfullheart.org.

Rakkautta sinulle!

Jelelle Awen

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >