HomeViestejäJelelle Awen11.6.2021 - Muistutus taikuudesta ja kodista - ensimmäinen vierailuni viljaympyrässä!

11.6.2021 - Muistutus taikuudesta ja kodista - ensimmäinen vierailuni viljaympyrässä!

MUISTUTUS TAIKUUDESTA JA KODISTA – ENSIMMÄINEN VIERAILUNI VILJAYMPYRÄSSÄ!

Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
11.6.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Sulattelen edelleen ensimmäistä vierailuani viljaympyrämuodostelmassa eilen, yhdistyttyäni niihin eteerisesti ja jaettuani niistä jo monta vuotta! Olen ollut tällä Glastonburyssä, Iso-Britanniassa, syyskuusta saakka, lähellä Wiltshiren ja Hampshiren alueita, joille suurin osa viljaympyröistä ilmestyy, ja minulta meni vuoden 2020 viljaympyräkausi ohi covidiin liittyvien lentoviivästysten vuoksi. Odotettuani kärsivällisesti sulkutilan sekä talven ja kevään ajan, tämä viljaympyräkausi tuntui lähtevän liikkeelle hitaammin kuin edelliset, luultavimmin toukokuun kovien sateiden vuoksi jotka viivästyttivät viljan kasvua. Oli kasvava huoli siitä, ettemme ehkä pystyisi käymään sellaisessa ennen lähtöämme Portugaliin 1.7.

https://intimacyheals.files.wordpress.com/2021/06/197095239_1335507366849860_124663924122402111_n-1.jpeg?w=480

Tässä ympyrässä kävimme!

Syntymäpäivänäni 1.6. rukoilin ja pyysin erityisesti viljaympyrää, joka olisi lähellämme. Syvin yhteyteni ja opastukseni on tullut viime aikoina Rumalta, lemurialaiselta aspektiltani joka asuu Maan sisäosissa tällä hetkellä. Ruma vakuutti, että "täydellinen" viljaympyrä tulisi ja tuntisin sen nähdessäni sen, ja sitten elämä tukisi helppoa menoa katsomaan ja tuntemaan sitä. Elämäni on harmoniassa tällaisen jumalaisen sieluopastuksen kanssa, joten tunsin luottamusta ja antauduin sille.

Ja lopulta 8.6. (ilmestyen minun syntymäpäiväni ja Raphaelin syntymäpäivän 13.6. välisellä jaksolla) kerrottiin kauniista muodostelmasta vain puolentoista tunnin päässä meistä! Tämä viljaympyrä veti minua puoleensa välittömästi … siinä oli 12-terälehtiseltä lootus-kukalta näyttäviä harjanteita ulkoreunalla, ympyröitä ympyrässä sisäpuolella. Koko olemukseni syttyi, kun katselin ilmakuvaa siitä, ja tuo tuttu tunne jumalaisesti opastetusta tietämisestä kulki lävitseni. Tunsimme myös opastusta käydä siellä 10.6., auringonpimennyspäivänä, saadaksemme siitä vahvistusta.

Matkallamme sinne (saatuamme gps-koordinaatit FB-viljaympyräryhmästä, johon kuulun) mainitsin Raphaelille, miten upeaa olisi saada drone ottamaan muutamia ilmakuvia muodostelmasta, jotka voisimme sitten liittää omiin videoihimme. Ja siellä näytti ikään kuin odottavan meitä hyvin suloinen perhe Brasiliasta, ja isä Rodrigolla oli drone! Hän auttoi meitä paikallistamaan viljaympyrän lennättämällä droneaan sen yläpuolella – sitä on erittäin vaikea löytää kahlatessaan reilun metrin korkuisessa ohrapellossa traktorin renkaanjälkiä pitkin. Hän jakoi myös omat drone-kuvansa kanssamme! Jaamme huomenna videomme, johon on lisätty hänen kuviaan, kun Gabriel on saanut kasattua sen.

Kun olimme tuossa muodostelmassa, tunsin välittömästi energiassa eron sitä ympäröivään alueeseen. Energia siinä oli latautuneempaa ja aktivoivaa. Oli haastavaa laittaa ajatuksia yhteen tai ajatella loogisesti. Tunsin syvää rauhaa ja levollisuutta. Siinä määrin, että halusin vain käpertyä siihen nukkumaan, ja olin uninen koko loppupäivän. Se tuntui todella kuin pesältä, jonne sisäiset lemurialaiset tähtisiemenemme voivat tulla lepäämään, jonkin suuremman kannateltavaksi.

Ohra tuossa ympyrässä tuntui myös jotenkin transformoituneelta. Se ei ollut katkennut tai maahan painautunut eikä se tuntunut mitenkään manipuloidulta. Se tuntui paremminkin taipuneelta reaktiona toiseen energiaan. Ikään kuin se olisi VALINNUT taipua kuvioksi, joka siihen oli ohjelmoitu. Viljassa ympyrän sisällä oli tunne vapaudesta ja elävyydestä, ikään kuin se olisi herätetty!

Kuvasimme paljon videota kulkiessamme ympäri, jakaen vaikutelmiamme, ja istuimme myös hetken meditoimassa yhden ympyrän keskellä. Viesti joka minulle tuli, oli vahvistus seurata aina unelmiani yhdistyneenä jumalaiseen opastukseen ja omaan oivaltamiseen, joka tapahtuu juuri tuolla hetkellä. Lisäksi oli muistutus, että vaikka 3D-matriisi voi TUNTUA perimmäiseltä todellisuudelta, taianomaisia mahdollisuuksia on käytettävissämme ja voimme yhdistyä korkeampaan tietoisuuteen joka hetki … ja siinä mielessä "luoda todellisuutta, jossa eniten haluamme elää ja olla, huolimatta siitä, mitä ympärillämme on".

Meille oli selvää, ettei tämä muodostelma voinut olla ihmisen tekemä. Oli haastavaa edes kävellä siihen, eikä ihminen kykene tällä hetkellä siihen, mikä sen ulottuvuus, koko ja täsmällisyys on. Arvoimme sen olevan yli 60 metriä leveä! Kun kysyin Rumalta nimenomaisesti, miten ne muodostetaan, sain epämääräisen vastauksen, että vilja "ohjelmoidaan" muodostelmaksi ulkopuolisella kaukoaktivoinnilla. Lähin mihin pääsen tuon teknologian ymmärtämisessä, on verrata sitä ääniaaltojen käyttämiseen, kuten tutka, muuttamaan korsien molekyylirakenne väliaikaisesti joksikin muuksi. Ruma sanoi lopuksi vain, että tuo teknologia ylitti tällä hetkellä ymmärrykseni, mikä tuntui olevan ok. Sain sen tunnun, että tämä viljaympyräteknologia aktivoitiin Maan sisältä, ei yläpuolelta, kuten orbin tai avaruusaluksen avulla, vaikka kenties muita aktivoidaan.  Ja se on hyvin tavallinen teknologia lemurialaisille ja muille tähtiolennoille, vaikka se vaikuttaa taianomaiselta meille maan pinnalla. He eivät suoraan sekaannu meidän elämistapoihimme. Kuitenkin viljaympyrät ovat kuin talismaani, jonka he voivat antaa meille, jotka tarvitsemme sellaista.

Se kysymys, miten ne muodostetaan, ei ollut kovin pakottava seisoessani tuossa ympyrässä. Olin tietoinen vain siitä, miten paljon ENEMMÄN on yli sen, mitä koemme rajoittuneissa perspektiiveissämme matriisin sisällä. Tunsin nöyrästi antautuvani sille, että on paljon, mitä en tiedä ja mitä minun ei itse asiassa TARVITSE tietää. Oleminen tuntemattomassa ja kunnioitus jumaluutta kohtaan on voimaannuttavin tapa suhtautua elämään, on kyse sitten reaktioista tavalliseen TAI ylevään.

Tunsin muodostelman aktivoivan syvän kaipauksen olemuksessani ja myös ristiriitaa olemisesta taas "takaisin" 3D-maailmassa. Se johti tänään (kun sulattelen tuota kokemusta lisää) haluun palata taas "kotiin" tuohon korkeampaan taajuuteen. On koti-ikävän tuskaa, että olisi taas korkeamman tietoisuuden todellisuuskuplassa.

Kuitenkin viljaympyrät ovat hyvin voimakas muistutus, että sielumme muisto ON jatkuvasti ilmentymässä fyysiseen todellisuuteemme. Ja että olemme täällä auttaaksemme tuossa prosessissa jokaisella valinnallamme sitä kohti. Ne ovat myös muistutus, että Gaia ylösnousee joka hetki korkeampaan taajuuteen, ja nämä muodostelmat antavat joskus tarpeellisen todisteen tuosta siirtymästä.

Olen hyvin kiitollinen sydämessäni ja sielussani, että olen kokenut tämän taikuuden fyysisyydessä. Toivottavasti tekin voitte tuntea sen näiden sanojen, kuvien ja videoiden kautta. Ja tietysti yhdistymällä itsessänne niihin aspekteihin, jotka voivat antaa sillan näihin energioihin.

Voitte myös liittyä meihin livenä tai nauhoituksena Living in 5D -ryhmäpuheluumme Raphaelin kanssa sunnuntaina 13.6. klo 17 (UT). Jaamme lisää kokemuksestamme viljaympyrässä ja siitä, miten se tukee 5D-tietoisuudessa elämistä mahdollisuuksien mukaan, samalla kun myös matriisitodellisuus jatkuu. Soitamme myös kvartsikristallikulhojamme ja pidämme ohjatun meditaation. Tee jokin haluamasi lahjoitus kaupassamme saadaksesi nauhoituksen.

Rakkautta viljaympyrämaasta!

Jelelle Awen

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >