HomeViestejäJelelle Awen25.3.2021 - Merkittäviä sielukäännöksiä kärsimyksestä rakkauteen

25.3.2021 - Merkittäviä sielukäännöksiä kärsimyksestä rakkauteen

MERKITTÄVIÄ SIELUKÄÄNNÖKSIÄ KÄRSIMYKSESTÄ RAKKAUTEEN

Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
25.3.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hyvin monet meistä käyvät tällä hetkellä läpi hyvin tärkeitä "sielukäännöksiä", kuten olen alkanut kutsua niitä. Sielukäännös on merkittävä muutos sielusi kaavamaisella oppimiskehityskaarella, joka on ollut käytössä monia, monia elämiä. Tämä on elämä, jolloin monet ovat valinneet olla Maa-tasolla tänä ylösnousemusaikana, saadakseen tilaisuuden kokea sielukäännösmuutoksia ja saattaa loppuun kärsimyksen inkarnaatiokierron.

Sielukäännös on siirtymistä aiemmin tiedostamattomien karmasiteiden ja -sopimusten yli. Rakkaus päästetään kasvun päämuodoksi, sen sijaan että koetaan traumoja voidakseen kasvaa. Luovutaan kärsimyksestä heräämistapana, ja tunnetaan ja parannetaan kaikki häpeä-, rangaistus- ja tuomitsemissyklit itsessä ja sielussa, mikä johtaa sitten heräämiseen.

Lakataan vetämästä toistuvia draamoja noiden traumojen näkemistä ja tuntemista varten, ja muunnetaan nuo traumat todella jälleen rakkaudeksi, jottei niitä tarvita enää. Koetaan toisten kanssa siteitä, jotka perustuvat rakkauteen, eivät jaettuun traumaan.

Elämä toisensa jälkeen sielumme valitsee sellaisia tilanteita, järjestelyä, narratiiveja ja sielukumppaneita esittämään tuki- ja varjorooleja, jotka tarjoavat eniten kasvua ja oppimista meille. Otamme sen itsellemme jumalan, sieluperheemme, ykseystietoisuuden ja kaikkeuden vuoksi. Edustamme pyhien haavojen kokemista ja niistä toipumista, esimerkiksi ne haavat joita pidetään kollektiivissa – Lemurian, Altantiksen, Avalonin romahtaminen, matriisivankeuskoe, pyhien feminiini-ilmaisujemme ja jumalaisen äitikokemuksen kaappaaminen, pyhän maskuliinisuuden vääristäminen patriarkaatiksi ja muut.

Kun meistä tulee tietoinen tämän elämän traumakaavoista ja tunnemme ne osamme, jotka sisältävät niitä, pystymme todella vapautumaan niistä. Nämä traumat eivät enää toimi tunnekehossamme ja sielukentässämme magneetteina, jotka vetävät lisää traumoja meille nähtäväksi ja tunnettavaksi. Trauma, kärsimys ja tuska ovat aina portaali itsensä löytämiseen ja muistamiseen … kunnes emme enää tarvitse niitä.

Nyt on mahdollista tulla täysin tietoiseksi sielumme kokemuksista ja nostaa ne verhot, joita on aiemmin ollut tähän liittyen. Voimme nyt kääntää sielumme kärsimyksestä rakkautta kohti. Jumalainen itsemme pystyy "tekemään vaarattomaksi" rankaisevat, suojelevat, haavoittuneet ja puolustetut osamme ja sanomaan "ei" kaikille tilanteille, olosuhteille ja kaavoille, jotka toistavat kärsimystämme. Joskus meidät on vielä verhottu johonkin tilanteeseen ja tarvitsemme tuon oppimiskokemuksen, kuitenkin syy sen vetämiseen tulee tietoiseksi paljon nopeammin ja sitten se saadaan valmiiksi.

On aika päästää irti kärsimyskaavoista ja siirtyä rakkauden kokemiseen kaikilla elämäsi alueilla. Olet nyt valmis siirtymään aiempien verhottujen rajoitusten yli. Sinun ei enää tarvitse toistaa traumoja ja vetää puoleesi uusia … olet nyt valmis muuntamaan ne kaikki takaisin rakkaudeksi ja kokemaan hyvyyttä!!

(Tuotetietoja …)

Rakkautta Avalonista,

Jelelle Awen
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >