HomeViestejäJelelle Awen29.10.2020 - Ylösnousemuspäivitys - 4D-matriisi on kuori ja 3D-matriisi melkein ilman polttoainetta

29.10.2020 - Ylösnousemuspäivitys - 4D-matriisi on kuori ja 3D-matriisi melkein ilman polttoainetta

YLÖSNOUSEMUSPÄIVITYS – 4D-MATRIISI ON KUORI JA 3D-MATRIISI MELKEIN ILMAN POLTTOAINETTA

Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
29.10.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tarkistettuni tänä aamuna matriisitodellisuuden tilanteen tekovalon/tekojumalan 4D-tasolla (joka on 3D-valtavirtatodellisuus"lähetyksen" lähde), halusin jakaa sen, mitä tunsin, ja näytti siltä, että siitä saattaisi olla hyötyä tänä aikana. Vaikutelma 3D:ssä on, että kiihkeää taistelua käydään puolten välillä … poliittisilla ja henkisillä aseilla. Ja kyllä, monilla sieluilla on kollektiivinen ja yksilöllinen valintakohta, joka on painostava ja hyvin todellinen. On korostunutta aikaa valita, jääkö ankkuroituneeksi matriisitodellisuuteen (kun se on aina sielun valinta, ei koskaan vankila) vai siirtyykö uuteen todellisuuteen, joka kylvetään ensin tietoisuuteemme ja sitten fyysiseen todellisuuteen täällä Gaialla.
 
Fyysinen todellisuus tuntuu aina laahaavaan sen perässä, mihin pääsemme käsiksi korkeammissa tietoisuustiloissa kääntyessämme sisäänpäin. Fyysinen todellisuus näyttää ja tuntuu siltä, että asiat ovat paljon polarisoituneempia, kuin ne todellisuudessa ovat. Tarinat tuntuvat todellisemmilta, kuin ne todellisuudessa ovat.
 
Alkuperäiset ohjelmoijat ovat periaatteessa hylänneet matriisin 4D-tasolla. Nämä ohjelmoijat olivat olleet kuin television tuotantoryhmä kontrollihuoneessa … katselleet, tehneet muistiinpanoja, rukanneet ja säätäneet. He olivat olleet siellä tekoälymatriisin muodostamisesta saakka, Atlantiksen romahtaessa lopullisesti, ja yrittäneet kontrolloida ihmisiä, jotka jäivät, ja pitää heidän tietoisuutensa päällystettynä, yrittäen estää meitä nousemasta taas pyhään ihmisyyteemme ja galaktisen tietoisuutemme DNA:ta aktivoitumasta.
 
Kuitenkin nyt he näyttävät lähteneen kontrollihuoneesta … luultavimmin tekemään sovinnon Jumalan ja sielunsa kanssa. Ja matriisiin kytketyt ihmiset ja matelija-itset ovat myös paljon vähemmän sulautuneet yhteen kuin aiemmin. Nyt on paljon tyhjiä pistorasioita, kun ne matelijat jotka olivat viattomia uhreja omalla tavallaan, ohjataan uuteen planeettakotiin. Kun ihminen havahtuu matriisitodellisuuteen (kuten tapahtuu maailmanlaajuisesti!), myös matelija"kaksonen" voi herätä omassa ulottuvuudessaan. Olen nähnyt tämän kietoutumisen monta kertaa sessioiden aikana ja omassa prosessissani, ja keskinäinen vapautuminen on ollut avain irtikytkeytymiseen matriisista. Tässä on ohjattu meditaatio matelijaitsensä tapaamiseen.
 
Näin ollen 4D-matriisilla ei ole entistä majakkaansa ja se on vain kuori siitä, mitä se ennen oli. Se mitä nähdään 3D:ssä, on sen lähetyskaikua, joka virtaa alas. "Siellä ei ole ketään", olen kertonut jonkin aikaa. Siis paljon siitä vastustuksesta joka esiintyy salaseurana, on heidän haamuversioitaan, kenties jopa klooneja alkuperäisistä ihmisistä, jotka on jo riisuttu vallasta ja jotka ovat sovittelumoodissa.
 
On tietysti edelleen monia sieluja, jotka valitsevat jäädä kytketyksi 3D-matriisiin, ja siksi jakautumista ja polarisoitumista valaistaan ja korostetaan tällä hetkellä. Kuitenkin, loppujen lopuksi jaan sen saman tunteen, joka minulla on ollut alusta saakka: tämä kaikki on jumalaisissa käsissä, vuorovesi on todellakin vaihtunut rakkauteen ja se mitä luultavimmin koet tässä, on jatkuvuutta, tapoja ja kaavoja niistä hyvin monista vuosista, joita on eletty matriisissa.
 
Valinta yhdistyä 5D:hen, sisäiseen taivaaseen ja kultaisen Maan taajuuksiin, tuo ne tietoisuuteesi. Kultaisesta Maasta tulee suodattimesi fyysisen todellisuuden kokemiseen. Säteilet rakkautta ja uusia mahdollisuuksia, etkä omaksu sitä pelkoa, jota luovat sen haamut, mitä ennen oli. Aina on oikeasti ollut kyse tietoisen valinnan tekemisestä … ja nyt on vielä vapaampaa tehdä rakkausvalinta.
 
Rakkautta Avalonista ja sisäisestä kultaisesta Maasta!
 
Jelelle Awen
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >