HomeViestejäJelelle Awen18.3.2020 - Energiapäivitys - tunnetilavaihtelua autuudesta kaaokseen

18.3.2020 - Energiapäivitys - tunnetilavaihtelua autuudesta kaaokseen

ENERGIAPÄIVITYS – TUNNETILAVAIHTELUA AUTUUDESTA KAAOKSEEN

Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
18.3.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Halusin jakaa tämän, kun se tuli esiin tämän päivän sessiossa erään suloisen sielun kanssa, ja luulen, että hän ilmaisi sen, mitä monet ihmiset tuntevat mennessämme koronaviruksen kuolema- ja uudestisyntymäkokemuksen syvempiin vaiheisiin.
 
Hän kertoi jotain tällaista: "Kun lähden pois tietokoneelta ja menen ulos, oloni on ok. Kun menen kauppaan ja näen, miten ihmiset reagoivat, minusta tuntuu, että minun täytyy seota tai panikoida enemmän. Tämä virus laukaisee jäänteet siitä, mitä meidän täytyy puhdistaa, selviytymisasiat, ja kehomme haluaa enemmän ruokaa ja turvaa. On kummallista aikaa. Joudun välitilaan … puutarhassa minusta tuntuu autuaalta. Siellä on hiljaisuutta, mitä ei ole ollut aiemmin, ja tuntuu rauhalliselta. Minusta tuntuu onnelliselta. Ja sitten tulen sisälle, menen nettiin ja osa minusta tavallaan sanoo: "Voi hyvä luoja, minä kuolen." Miten menen yhtäkkiä autuudesta siihen pelkoon, että kuolen nälkään?"
 
Sanoin hänelle, että minusta tämä tunnetilojen vaihtelu on täysin ymmärrettävä ottaen huomioon sen mahdollisuuden, joka laukaistaan, ja tarpeen sulattaa, mitä täällä tapahtuu kollektiivissa ja jokaisella meistä myös henkilökohtaisella tasolla. On monia herääviä sieluja/empaatteja/herkkiä tyyppiä, jotka tuntevat autuutta siitä hiljaisuudesta, jota sosiaalinen "karanteeni" tarjoaa monille ja johon heitä kutsutaan. Kun maailma hiljenee ja hidastuu tavalla, mitä se ei ole koskaan oikeastaan tehnyt elinaikanamme, niin sama tapahtuu kollektiivisessa energiaverkossa, joka värähtelee tavallisesti hyvin voimakkaasti tekemisen kiireisiä 3D-taajuuksia. Ja on myös autuuden tunnetta uudesta sielutarkoituksesta ja syystä olla täällä, kun tunnemme intuitiivisesti merkittävää siirtymistä 3D-matriisista maaperän luomiseen enemmän uuden Maan järjestelmille.
 
Ja kuten hän ilmaisi, virus voi myös laukaista kollektiiviset/henkilökohtaiset selviytymispelkomme ja -huolemme hyvin ydintasolla, periaatteessa sisäisen sekasorron. Jos ruoka ja turva on ollut rakkauden lähde syntymäperheessäsi (joskus ainoa todellinen), niin jommankumman puuttuminen voi tuoda esiin uuden epävarmuuskerroksen ja myös kauhua tai paniikkia joissain osissasi. Jos ihmiset ympärilläsi laukaistaan tällä tavalla tavallisesti hyvin tiedostamattomalla tasolla, niin se tarttuu siinä määrin, kuin empaattinen sydämesi (tavallisesti sisäinen lapsi) tuntee sen ja yrittää muuntaa heidän pelkonsa.
 
Sitä mihin menimme tässä sessiossa, suosittelisin myös kaikille … yhdisty osiisi, jotka ovat tällä hetkellä varuillaan, niihin jotka tuntevat pelkoa ja paniikkia hetkittäin, ja anna niille rakkautta, kommunikointia, rauhoittelua ja yhteyttä. Tässä ei ole kyse lupausten tai takuiden antamisesta, kun hyvin paljon on tuntematonta tällä hetkellä. Paremminkin tämä on tilaa ja kutsu tuntea tuomitsematta kaikki, mikä on totta.
 
Siinä on myös tilaisuus tuoda sisään ja tehdä silta niihin osiisi ja sieluaspekteihisi, joilla on syvää ja kestävää luottamusta, niihin jotka on ankkuroitu jo 5D:hen, jumaluuteen ja rakkauteen. Se on hiljaisuutta sisällä, levollisuutta, antautumista ja hyvyyden tunnetta kaikkea elämää kohtaan. On ykseystietoisuustaajuus, joka on 3D- tai alemman 4D-matriisin yhden mielen pelkotaajuuden yläpuolella, ja se antaa syvän tunteen kuulumisesta ja yhteisön tuesta käydessämme yhdessä tätä läpi. Yhdistyimme siihen eilen meditaation aikana, joka kestää 15 min tämän kysymys- ja vastaus-livestreamin aikana, jonka pidin.
 
Kun yhdistymme niihin osiin, jotka ovat pelossa (emmekä vastusta niitä, kiellä niitä, lääkitse niitä ja nouse niiden yläpuolelle), niistä tulee siltoja näihin korkeamman ulottuvuuden aspekteihimme. Kun pidämme tilaa tällä tavalla itsellemme, voimme tarjota saman toisille, joilla on pelkoa, tuskaa ja traumaa, uudella tavalla, aidommalla tavalla joka ei ole huolenpitämistä heistä kieltääksemme jonkin sisällämme.
 
Tämä on valtavien tuntemattomien asioiden ja äärettömien mahdollisuuksien aikaa. Voin nähdä melko monien aikajanamahdollisuuksien tulevan esiin tällä hetkellä. Minä päätän laittaa oman energiani ja taikani sitä vaihtoehtoa kohti, joka tuntuu korkeimmalta ja parhaalta minulle ja kaikille. Jotkut kutsuisivat tätä "toiveajatteluksi" tai "oman kertomukseni luomiseksi", kuitenkin minulle se on juuri sitä, minkä tekemiseen meillä on voima!
 
Kun ruumiillistamme kaikki tunteemme ja kaikki aspektimme, yhdistymme taas siihen taikuuteen, johon kykenemme ilman sisäisen varjomme kieltämistä ja tarvetta enää lähteä taisteluun minkään aspektimme tai toisten kanssa. Lisää osistamme ja metasieluaspektien integrointiprosessista täältä. Ja minulla on täällä paljon ohjattuja meditaatioita edesauttamaan sisäistä matkaa tapaamaan näitä sisäisen perheen jäseniä ja aspekteja, jotka odottavat vain rakkautta.
 
Tuntuu siltä, että on aika sallia ja hyväksyä koko reaktiokirjomme. Tulla uteliaaksi tuomitsemisen sijasta. Siirtyä itsensä löytämiseen itsensä tuomitsemisen sijasta. Löytää resonanssipaikkamme sisällä ja toisten kanssa, kiistavärähtelyn sijasta.
 
Gaiaan yhdistyminen muistuttaa meille niiden kuolema- ja uudestisyntymäkiertojen katalyyttisyydestä, joilla se aina ja ikuisesti antautuu. Gaia antaa meille ylösnousemuskoodeja, jotka tukevat jatkuvia kasvukipujamme ja -lisäyksiämme. Aurinkokoodit antavat myös upean lisäyksen pyhää maskuliiniluottamusta ja tarpeellista toimintaa. Tasapainon saaminen feminiini- ja maskuliinienergioihin nyt kun siirrymme huomiseen päiväntasaukseen, tukee suurempaa tasapainoa sisäisen tekemisen ja olemisen välillä, mikä auttaa meitä navigoimaan kaikkea tätä muutosta!
 
Rakkautta,
Jelelle Awen
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >