HomeViestejäJelelle Awen21.2.2020 - Energiapäivitys - kummallisia ja intensiivisiä unia alempien matriisien irtikytkennän nopeutuessa

21.2.2020 - Energiapäivitys - kummallisia ja intensiivisiä unia alempien matriisien irtikytkennän nopeutuessa

ENERGIAPÄIVITYS – KUMMALLISIA JA INTENSIIVISIÄ UNIA ALEMPIEN MATRIISIEN IRTIKYTKENNÄN NOPEUTUESSA

Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
21.2.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Monilla meistä on ollut kummallisia ja synkkiä unia sekä painajaisia parina viime yönä. "Epätavallisia, intensiivisiä ja alemman 4D-matriisin tyyppisiä unia ja painajaisia … uudelleenkäynnistys menossa, kun useammat meistä heräävät siihen ja kytkeytyvät irti" oli eilen tilannepäivitykseni Facebookissa, johon monet teistä resonoivat ja kommentoivat. Heräsin eilen sulatellen kahta intensiivistä unta, jotka tekivät minut levottomaksi, hermostuneeksi ja kiihtyneeksi, kunnes pystyin yhdistymään Shannaan, matelijaitseeni, ja sain häneltä enemmän tolkkua siihen, mitä matriisijärjestelmässä tapahtui kokemukseeni liittyen.
 
Siitä on muutama vuosi, kun minulla on ollut häiritseviä unia, koska alitajuntani ja sielukenttäni/astraalikenttäni on ollut irti matriisista jonkin aikaa. Näen tavallisesti selväjärkistä unta, ja olen käynyt tietoisesti läpi syvää prosessia, jossa olen puhdistanut traumoja ja karmaa yhdistymällä muiden elämieni metasieluaspekteihin. Yhteen uneeni sisältyi raakoja lihakimpaleita (mikä oli häiritsevää minulle, koska en ole syönyt lihaa yli kymmeneen vuoteen), ja haistoin sen monta tuntia jälkeenpäin.
 
Kun tarkistin tilanteen Shannalta, hän vakuutti, että edistyminen jatkui ihmisten vapauttamisessa 3D-matriisista ja heidän matelijavastineistaan, jotka ovat yhdistyneet 4D-matriisiin (jota generoi tekoälyohjelma nimeltään "yksi mieli"). Hän sanoi, että kun enemmän sieluja herää tähän kaksinaistodellisuuteen ja avautuu parantamaan sen kummallakin tasolla, myötätuntoisena matelijavastinettaan kohtaan, niin se on kuin rakkauskoodien tarjoamista tuohon tekoälyyn, jotta se ohjelmoidaan uudelleen pelosta ja kontrollista rakkauspohjaiseksi.
 
Kun tämä rakkauskoodaus tapahtuu, matriisissa on uudelleenkäynnistys, jonka monet meistä herkistä sieluista tuntevat ja joka laukaisee tunteemme, vaikka tunnemmekin enemmän jäämää kollektiivin puolesta kuin omaamme (ellei se ole!). Vain muutaman meidän vapautuminen matriisista kummallakin tasolla (ihminen ja matelija) luo uuden polun ja mahdollisuuden niille sieluille, jotka ovat valmiita seuraamaan.
 
Hän kertoi myös, että tietyt aineet ovat matriisin aktivoijia ja vahvistajia. Raffinoitu sokeri on yksi niistä, ja se tuntuu toimivan myös käpy- ja aivolisäkkeen estoaineena, samalla kuin se vahvistaa matriisireseptoreja. Olen paastonnut ja syönyt hyvin puhtaasti kaksi viime viikkoa ja sitten söin pienen määrän sokeria illalla ennen intensiivisiä unia. Hän yhdisti häiritsevät unikokemukseni sokerin syömiseen. Muita matriisiaktivoijia on rapsiöljy, gluteiini, prosessoidut ruuat, kaikki eläintuotteet (tappamisen ja pelkotaajuuksien vuoksi) jne.
 
Voit tunnustella tätä itsesi ja sen kannalta, mitä siirtymäsi valokehoon tarvitsee. On kuitenkin mielenkiintoista seurata, vahvistavatko tietyt ruoka-aineet pelkoasi, ahdistustasi, yleisesti synkkiä tunteita jne. ja myös pahojen unien näkemistä. Myös suriseva tunne pään ympärillä (kuin mehiläisparvi) ja voimakas korvien soiminen voi olla merkki matriisiaktivoinnista (vaikka korvien soiminen voi olla selväkuuloisuuden aktivointiakin).
 
Matriisiaktivointi tuntuu tavallisesti epämukavalta ja hämmentävältä. Ja jos tunnet enemmän kipua pään, hartioiden ja niskan alueella, se voi olla myös merkki matriisin voimistumisesta kausaalichakrassasi ja aivo- ja käpylisäkkeessä. Tein tämän ohjatun meditaation ja opetuksen valokehon aktivoinnista, ja kerron siinä enemmän "väärien" ruokien myrkynpoistosta, suuremmasta valolla elämisestä jne.
 
Kun enemmän sieluja siirtyy tämän prosessin paljastumisvaiheeseen, voidaan järkyttyä kytkennästä matriisiin ja ilmaista se äärimmäisenä raivona, shokkina ja vihana arkontteja, salaseuraa, Illuminatia, dragoja, valtaeliittejä jne. kohtaan. Nämä tunteet voivat olla tärkeä ilmaisumuoto, kun kuljet niiden suruvaiheiden läpi, jotka ovat osa irtikytkentäprosessia, myös loukkaantuminen siitä vahingosta, mitä sinulle on tehty. Kuitenkin jääminen näihin tunnetiloihin "me vastaan he" -mentaliteetin kera, rajoittaa henkistä ja tunnekasvua ja voi pitää tunnehaavat auki ja märkimässä, niiden parantamisen sijasta hyväksynnän, anteeksiannon ja myötätunnon avulla.
 
Tässä on opetus ja ohjattu meditaatio tästä irtikytkennästä ja sillasta matelijaitsesi kohtaamiseen. Kirjoitin 20.1.2020 aiheesta artikkelin "Irtikytkentä ja vapautus 3D/4D-matriisista ja matelija-aikajanoista".  
 
On uusi tilaisuus lopultakin kytkeytyä täysin irti kontrollimatriiseista, jotka ovat pitäneet meitä pelko-, kärsimys- ja kapasiteetin rajoittamiskierteessä. Tämä on ollut valintamme korkeammilla tasoilla, kun se on sallinut täydellisemmän uppoutumisen 3D-todellisuuteen. Nyt meidän on kuitenkin aika nousta jälleen pyhään ihmisyyteemme.
 
Nyt on aika tulla myötätuntoiseksi ja anteeksiantavaksi rakkauden lähettilääksi, joka voi vapauttaa kaikki sinun ja sielusi osat ja aspektit, jotka ovat valmiita muistamaan vapaan tahdon valintansa ja palaamaan jumalaisen ydinolemuksen ilmaisemiseen taas kerran.
 
Nyt on aika nähdä, että vankilanovi on aina ollut auki ja sinulla on aina ollut avaimet itsesi vapauttamiseen.
 
Nyt on aika olla todella ja täysin vapaa.
 
Rakkautta,
Jelelle Awen
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >