HomeViestejäJelelle Awen23.8.2019 - Energiapäivitys - kehon intensiivistä myrkynpoistoa Leijonaportin jälkeen

23.8.2019 - Energiapäivitys - kehon intensiivistä myrkynpoistoa Leijonaportin jälkeen

ENERGIAPÄIVITYS – KEHON INTENSIIVISTÄ MYRKYNPOISTOA LEIJONAPORTIN JÄLKEEN

Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
23.8.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Joskus vasta jonkin merkittävän portin jälkeen, kuten Leijonaportti, alkaa todella tuntea sen vaikutukset. Kuulet siitä, luet siitä ja kenties koet sen vähän. Ja sitten … se on siinä – sen varsinainen kokeminen. Tämä kokemus voi vaihdella jokaisesta sielusta ja siitä riippuen, mitä hän on valmis tai halukas päivittämään. Varsinainen lataaminen omaan kenttään voi viedä kuukausia. Kuitenkin näillä valoasetelmilla on myös kollektiivinen vaikutus, jonka tuntevat ne, jotka ovat kytkeytyneet herkästi kollektiivitietoisuuteen.
 
Tämä Leijonaportin jälkeinen jakso tuo intensiivisiä ja myös huolestuttavia energioita "kahlattavaksi läpi" ja koettavaksi. Olen kuullut ihmisistä, jotka kokevat tämän energiamuutoksen kehossaan oireina, kuten kuume, flunssaisuuden tunne, väsymys, halu/tarve paastota tai vähentää paljon kaloreita jne. Keho joka on olemuksemme kiintein aspekti, yrittää aina saada kiinni olemuksemme huokoisemmat aspektit – tunnekeho, energiakenttä/chakrat ja henki.
 
Tämä tuntuu todella olevan "kiinnisaamisvaihe", jotta enemmän 3D:hen ankkuroitunut kehomme siirtyy valokehon seuraavalle tasolle. Energiat Siriuksesta Leijonaportin aikana aktivoivat kehoamme solutasolla, kehottaen sitä aloittamaan entistä voimakkaamman myrkynpoistoprosessin. On paljon myrkkyä poistettavana 3D-kulttuurista – kemikaalit, lääkkeet, prosessoitu "epäruoka" ja myös riippuvuus ruoasta, joka heijastuu "kolme ateriaa päivässä" -kulttuurissamme.
 
On ratkaisevaa, että antaudumme tälle myrkynpoistoprosessille yhtä pyhitetysti, kuin antaudumme ehkä aktivointiprosessille. Saatamme himoita enemmän aktivointeja ja päivityksiä, kuin olla kärsivällinen myrkynpoistoprosessin osalta, jonka täytyy jatkua. Myrkynpoisto sallii seuraavan tason aktivointien tulla sisään ja integroitua joka tason soluihin, mikä sallii meistä tulla pyhiä 5D-ihmisiä kehossamme. Myrkynpoisto myöntää sen rasituksen ja vahingon, jota 3D-eläiminen on tuonut kehollemme, ja laittaa kehon etusijalle paljon, paljon itserakkauden ja -hoidon kera.
 
Tämän tekeminen voi olla haastavaa, kun osa sinua on tuominnut kehosi ankarasti monta vuotta ulkonäön tai painon vuoksi. Tämä on yksi 3D-kulttuurin perintö, jossa meille opetetaan olemaan rakastamatta kehoamme ja vertaamaan sitä tosiin ja perimmiltään halveksimaan sitä.
 
Myrkynpoisto ei ole pelkästään fyysinen prosessi, vaan myös hyvin tuntemisprosessi. Siinä on kyse kehosi tuntemisesta hyvin syvästi ja tietoisesti. Sen tuntemisesta mitä se on käynyt läpi … jokainen vamma, jokainen sairaus, jokainen kaltoinkohtelu, jokainen elämäntyylivalinta, jokainen syömisvalinta ja miten se on vaikuttanut siihen. Kaikista näistä asioista täytyy vapautua solutasolla, mikä on valtava prosessi. Myös asiat joita koit tai joita teit kehollesi monta vuotta sitten, tulevat esiin vapautettavaksi.
 
Kyse on sen tuntemisesta, miten nämä itseä rakastamattomat valinnat on kerätty ja tallennettu soluihin, ja ne ovat periaatteessa tiellä siinä, että lisää valoa pääsisi sisään. Ei ole tarkoitus hävetä tai syyttää itseäsi, paremminkin tuntea katumusta ja myötätuntoa kehoasi kohtaan. Tuntea, mitä sen on täytynyt pitää sisällään ja miten nyt haluat tukea ja rakastaa sitä ja tuntea sen mahdollisimman ravitsevalla tavalla.
 
Myrkynpoistoprosessi tuntuu jatkuvan meissä, vaikkemme tietoisesti valitse sitä. Tästä sairastumisessa on kyse, ja myös naisten kuukautiskierto on myrkynpoistoa (minkä jotkut sanovat olevan yksi syy, miksi naiset elävät pidempään). Keho tavallaan pakottaa meidät tekemään sen. Kuitenkin toimii paljon paremmin ja on enemmän itsensä rakastamista, kun pitää tilaa tälle prosessille. Kuuntelee ja virittyy kehoonsa ja tuntee, mitä se haluaa eniten polttoaineena, liikuntana, seksuaalisena toimintana, taajuutena … ja erityisesti mitä se tarvitsee poistaessaan myrkkyä.
 
Minua on opastettu aloittamaan vesipaasto nyt neljäntenä päivänä, kun olin vähentänyt merkittävästi kaloriannostani pelkkään smoothieen päivien ajan. Olen saanut merkittävää sieluselkeyttä ja tuntenut itseni vielä yhdistyneemmäksi metasieluperheeseeni, erityisesti niihin aspekteihin jotka ovat kokeneet paaston, valolla elämisen, ja erityisesti arcturuslaiseen aspektiini Binkhiin. Olen löytänyt hyvin monia lahjoja tästä prosessista, jossa ei ole kyse vain paastoamisesta tai edes myrkynpoistosta, vaan kehoni tuntemisesta vielä tietoisemmin. Tunnen, että tämä on minulle myös siirtymä enemmän praana/valopohjaiseen ruokavalioon, johon sisältyy jonkin verran nesteitä ja jota kutsutaan yleisesti breathariseksi elämäntyyliksi. Kerron lisää, kun se tapahtuu.
 
Suosittelen paastoamista tällä hetkellä, vaikka se olisi epäsäännöllistä, tai kaloriannoksen vähentämistä. Tunnen myös, että enimmäkseen hedelmien ja vihannesten syöminen antaa nyt tukevaa taajuutta keholle, korkeampaa taajuutta joka sallii sen mennä todella tähän myrkynpoistoprosessiin. Ja kuten aina, suosittelen olemaan syömättä enää eläimiä missään muodossa merkittävänä myrkynpoistovaiheena siitä, että on syöty vuosia "tappotaajuuksia", jotka tiivistävät elävöittämisen sijasta. Jos paastoat jossain muodossa, se helpottaa luopumista näistä asioista, kun kehosi palaa luonnollisempiin mielihaluihinsa, jotka ovat enemmän praanaa, ei välttämättä ruokaa eikä tavallisesti myöskään lihaa.
 
Tämä vaihe voi olla haastava meille kaikille. Kuitenkin se tuntuu sen arvoiselta niiden lahjojen vuoksi, joita saadaan prosessin aikana ja sen jälkeen. Tämä on prosessi, jossa tulemme pyhäksi ihmiseksi kehossamme, ja mitä tahansa myrkynpoistoa tai irtikytkeytymistä 3D-energioista vaaditaan, se tuntuu hyvinkin sen arvoiselta.
 
Tein yhtenä päivänä ohjatun meditaation ja opetuksen valokehon aktivoinnista ja teen pian saman myös kehon myrkynpoistosta. Voit katsoa valokehovideon täältä. Kirjoitin myös hiljattain artikkelin superfoodeista ja niistä, joita rakastan, niistä jotka voivat tehdä myrkynpoistosiirtymästä helpomman, kun ne antavat lisää valokoodeja keholle ruuansulatuksen kautta.
 
Rakkautta,
Jelelle Awen
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >