HomeViestejäJelelle Awen4.1.2017 - Tulevatko suhteesi 3D-, 4D- vai 5D-itsestäsi?

4.1.2017 - Tulevatko suhteesi 3D-, 4D- vai 5D-itsestäsi?

TULEVATKO SUHTEESI 3D-, 4D- VAI 5D-ITSESTÄSI?
 
Kirjoittanut Jelelle Awen (www.in5D.com)
4.1.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kun tietoisuutesi siirtyy korkeampaan rakkausvärähtelytaajuuteen, se suhdetyyppi jota vedet puoleesi ja johon tunnet vetoa, muuttuu. Kolmannen ulottuvuuden itsesi (3D) etsi lohtua, kun taas heräävä itsesi (4D) etsii haastetta ja kasvua suhteissa. Korkeampi itsesi tai 5D-itsesi etsii, ruumiillistuessaan enemmän sinuun, liittoa pysyen yksilöllisenä tietoisuuden sielukipinänä. Voi olla hyödyllistä tunnistaa, mikä itsesi olet suhteissa, ja tämä johtaa lopulta eheyden ja integroitumisen tilaan.
 
Kun 4D-itsesi johtaa sinua, esität jatkuvasti kysymyksiä itsestäsi, sielutarkoituksestasi, mitä haluat oikeasti suhteista ja suhteissa. Katselet ympärillesi sydän avoimena ja sielu uteliaana ja mietit, voivatko nykyelämäsi ihmiset tulla mukaan. Alat testata näiden suhteiden maaperää nähdäksesi, jatkavatko he vai juoksevat ulos huoneesta muuttaakseen pois. Saatat huomata, että toiset, myös rakkaat, eivät herää samalla tavalla kuin sinä. Alat oivaltaa, että heidän matkansa on erilainen kuin sinun.
 
Tämä voi olla hyvin tuskallinen ja haastava prosessi ja vaihe 3D-itsellesi, kun sitä mikä aiemmin ravitsi, ei enää koeta samalla tavalla. Tarpeesi muuttuvat, kun muutut ja heräät. Käyt toisten kanssa läpi vetämistä ja työntämistä, kenties jopa kiskot heitä mukaasi. Kenties he kiskovat sinua pysymään samanlaisena. Kuitenkin jossain kohtaa luultavasti oivallat, ettet voi muuttaa heitä, ainoastaan kutsua tulemaan mukaan. Ja jos he eivät tule, saavut paikan, jossa sinun täytyy päästää irti ja luottaa syvempään rakkauteen, joka on kaikkien suhteiden ytimessä. Tuossa ytimessä on ykseys eikä kukaan meistä voi todella erota toisista, vaikka päättäisimmekin, ettemme ole enää suhteessa keskenämme.
 
Romanttiset suhteetkin muuttuvat kovasti. Kenties sydämeesi sattuvat edelleen entiset haavat ja loukkaantumiset suhteissa, joissa 3D-itsesi oli enimmäkseen ohjaksissa. Suhteissasi oli enemmän kyse muiden elämien (jotka tapahtuvat edelleen) parantavista karmasiteistä kuin rakkaustaajuuksien vaihdosta nykyhetkessä. Tunnet edelleen energiasiteet ja –langat, jotka kulkevat sinun ja aiempien kumppaniesi välillä. Tunteminen johtaa parantumiseen, sen suremiseen, mitä oli, olisi voinut olla ja mikä ei riitä, ja irtipäästämiseen noista mahdollisuuksista voidaksesi päästää sisään sen, mitä heräävä itsesi haluaa ja tarvitsee.
 
Kun siirryt neljännen ulottuvuuden tietoisuuteen ja heräämiseen, alkaa tulla prioriteetiksi parantaa itsesi, rakastaa itseäsi ja pariutua ennen kaikkea itsesi kanssa. Liehittelet itseäsi, tapailet itseäsi ja annat itsellesi sen, mitä aiemmat kumppanisi eivät pystyneet antamaan. Yhdistyt aspekteihisi, jotka tarvitsevat vanhemman rakkautta – sisäiseen lapseen ja sisäiseen teiniin. Etsit ja vedät puoleesi resursseja itsesi ulkopuolelta auttamaan tässä itsesi parantamisessa. Etsit ja vedät sieluperheyhteisön auttamaan tässä parantumisessa ja itsesi rakastamisessa. Löydät sisäisen liiton, sisäisen maskuliinisuuden ja feminiinisyyden ja parannat jakautumisen.
 
Tällä itsesi rakastamisen matkalla saatat sitten vetää puoleesi uuden kumppanin. Tämä kumppanuus perustuu sydän-, sielu- ja kehoyhteyteen. Tämä kumppanuus tuntuu kummastakin tutulta ja ällistyttää niissä uusissa teissä ja näkymissä, joita avautuu sinussa. Sinä luot ennen kaikkea sisäisen turvallisuuden, joten tuntuu turvallisemmalta olla haavoittuva tässä uudessa yhteydessä. Pystyt ilmaisemaan seksuaalisuuttasi täydemmin, kun avaat seksuaalisuuden sisälläsi ja tunnet enemmän ja enemmän oman haluttavuutesi.
 
Suurin muutos on siinä, miten tunnet sielusi olevan mukana yhteydessä. Suhteella on korkeampi katto ja korkeampi tausta, vähemmän sisältöä ja konfliktia. Sinun on tärkeä olla täysivaltainen yksilö ja liitossa, kumpaakin. Pystyt pitämään enemmän tämän näennäisen paradoksin itsessäsi ja suhteessa. Kumppanisi on myös sitoutunut omaan parantumiseensa, omaan heräämisprosessiinsa ja ylösnousemukseen. Yhdistytte ja kuitenkin olette myös yksilöjä, jotka tarvitsevat ja vaativat tilaa itselleen ja omalle prosessilleen.
 
Kun siirryt 5D-tietoisuuteen, suhteesi syvenevät ja tunnet perustavanlaatuisella tasolla, miten kaikki on sinä ja sinä olet he. Aiemmat tunteiden laukaisijat ja reaktiot, kilpailu- tai vertailutunteet ovat jääneet. Elät hetkessä suhteissasi, ja olet tässä niissä reaktioissa tai tunteissa, joita ehkä edelleen tulee joistain osistasi. Liikutut siitä kauneudesta, mitä jokainen pyhä ihminen on, riippumatta hänen tietoisuustasostaan. Käytät arvostelukykyä siinä, kenen kanssa haluat olla suhteessa, ja luultavasti sinulla on vähemmän läheisiä ystäviä, kuin monia tuttuja.
 
4D- ja 5D-tietoisuudessa erottelet energiat, joita otat sisään ja joihin osallistut, ja kutsut mieluummin toisia olemaan sinun korkeammassa värähtelytaajuudessasi, kuin alennat omaasi tehdäksesi heidän olonsa mukavaksi. Ja sydän ja sielu ovat majakka, joka vetää toisia luoksesi, kun astut sielusuuruuteesi, lahjojesi ilmaisemiseen ja syyhyn, miksi tulit tänne tässä elämässä. Kun ruumiillistat korkeamman itsesi (5D) enemmän ja enemmän, astut palvelemaan rakkautta korkeimpana tarkoituksenasi etkä ole kiinnittynyt siihen, miten se ilmentyy ja kenen kanssa, kun rakastat syvästi ja täysillä joka hetki.
 
Tämä voi tuntua ihanteelliselta, mitä tarjoan tässä, kuitenkin tämä on ollut yhdeksän vuotta kokemukseni rakkaan kumppanini Rafaelin kanssa ja yhteisössä, joka perustuu parantumisprosessiin, jota tarjoamme. Se on myös kasvavan ihmisjoukon kokemus. Tämä tuntuu oikeasti siltä, mikä kapasiteettimme on olla pyhinä ihmisinä suhteessa ilmaisten sitä ääretöntä rakkautta, joka olemme. Siirrymme erillisyydestä liittoutumiseen. Siirrymme erillisyyden tunteesta yhtenäisyyden tunteeseen. Siirrymme haavojen muodostamista suhteista terveyden, syvemmän resonanssin ja sieluyhteyden muodostamiin suhteisiin.
 
Tämä voisi olla sinun matkasi tai kenties on jo, ja se on pyhä matka jokaisen kokemuksensa myötä ja siunattu matka, joka antaa paljon opettamista ja paljon oppimista. Antaa paljon, paljon rakkautta pidettäväksi ja opastamaan kaikkea.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >