HomeViestejäJelelle Awen17.5.2024 - Plejadien portaali auki yhteyttä ja muistamista varten

17.5.2024 - Plejadien portaali auki yhteyttä ja muistamista varten

PLEJADIEN PORTAALI AUKI YHTEYTTÄ JA MUISTAMISTA VARTEN

Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
17.5.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Plejadien portaali on auki seuraavan viikon, 24.5. saakka, huipentuen 20.–21.5., jolloin aurinko on linjassa Alcyonen kanssa – kirkkain seitsemästä tähdestä Seitsemän sisaren tähdistössä. Plejadien energiataajuudet ovat puhtaan rakkauden, ykseystietoisuuden ja kristallikoodatun valon korkeaa värähtelyä.

Käytyään läpi oman laskeutumis- ja ylösnousemisprosessinsa, plejadilaiset sekä tukevat ihmisten matkaa että ovat myötätuntoisia niistä haasteista, joita käymme läpi tämän siirtymän aikana. Yhdistyminen heidän kanssaan tuo esiin Perustajien (Lyyra) energian ja muistutuksen niistä DNA-siemenistä sisällämme (joka solussamme), jotka ovat ”paras”, mitä ihminen voi olla, silloin kun olemme sydän auki, sielumme on hereillä ja kehomme on valon täyttämä.

Aloin yhdistyä eilen plejadilaisen oppaani kanssa, joka on nimeltään Alona ja joka tuli esiin meditaation aikana. Delfiineihin ja valaisiin virittyminen avaa sillan heihin helposti, kun ne ovat plejadilaista DNA:ta sen puhtaammassa ja korkeampitaajuisessa muodossa. Mikä siunaus yhdistyä Alonaan – taustavalona kirkkaansininen, vaaleat hiukset ja siniset silmät, hyvin kuninkaallinen ja kuningatarmainen, puhdas sydän, ja peittää minut sielumuistolla ja rakkaudella.

Hän tuki minua tuntemaan vielä erillisyystietoisuudessa olevat paikat (mikä ilmentyy pelkona tai tuskana), erityisesti liittyen fyysisen kehon siirtymään enemmän valolla ja praanalla elämiseen ja vaihdevuosiin, jatkuvaan palvelussa elämiseen (mukaan luettuna luottamus alkemiaan ja rahavirtaan), ja syvempään luomiseen yhdessä Raphaelin kanssa.

Täyttyneenä Alonan rakkaudesta minulle ei ollut yllätys, että sessio joka minulla oli myöhemmin päivällä erään kauniin sielun kanssa, avasi sillan myös hänen plejadilaiseen aspektiinsa … joka tuntui samanlaiselta ja ehkä samalta kuin Alona. Hänen plejadilaisensa avasi muiston ykseystietoisuuskentästä kutsumalla hänet uimaan delfiinien kanssa hyvin ”kristallilatautuneisiin” vesiin.

Tämän matkan aikana soitin sydänäänikulhoani ja toin sointuja/valokieltä, kun hän vastaanotti viestejä, koodeja ja latauksia, joita hänen plejadilainen aspektinsa kuljetti hänen lävitseen. Kamppailut ja haasteet 3D-elämässä tulivat läpi hänen 3D-itsenään, joka polki uima-altaassa vettä kaikki vaatteet päällään.

Kontrasti, joka oli helpossa ja virtaavassa ykseydessä delfiinien kanssa ja uima-altaan raskaassa ponnistelussa, tuntui täydelliseltä symbolilta siitä, millaista on olla ihminen ihmiskehossa.

Veden polkemista kaikki vaatteet päällä. Kaikki tuo ponnistelu eikä oikeasti mene minnekään. Jumissa rajoittuneessa tilassa, josta ”pakeneminen” ei näytä mahdolliselta.

Tämä tuntui myös siltä, millaista on olla ankkuroituneena 4D-karmakenttään, kun hänen portinvartijansa (unohdusverhon sieluvartija) näyttäytyi jättiläisenä, ja kuitenkin hän on ollut pienentyneenä epätoivoiseksi silminnäkijäksi, joka oli kyvytön auttamaan, pelastamaan tai puuttumaan asioihin monessa 3D-elämässä.

Tunsin kuitenkin, että hänen plejadilainen aspektinsa kunnioitti sekä ihmiskokemusta että portinvartijan todellisuutta … vaikka nyt on jatkuva kutsu (kuten kaikilla meillä) siirtyä pois 3D-tietoisuuden rajoittavista altaista ja 4D-karmakentästä, muistaakseen ja ruumiillistaakseen enemmän hänen sieluolemustaan jokapäiväisessä elämässä.

Yhdistyminen plejadilaiseen aspektiisi tämän portaalin aikana voi tuoda sinut kotiinpaluun paikkaan, muistaen sieluolemuksesi ja luoden sisällesi suuremman tilan sisältää ne tunne-, henki- ja fyysiset parantumiset/päivitykset, joita tapahtuu heräämisen aikana. Tämä voi olla syvä henkilökohtainen kokemus, ei vain ottaen sisään jonkun muun kanavoituja viestejä, vaan tuntien näiden energioiden virtaavan lävitsesi sinuna. Sillan rakentaminen portinvartijaasi voi avata tämän mahdollisuuden syvemmällä tunnetasolla.

Tarjoamme …

Rakkautta tämän maagisen portaalin aikana,

Jelelle Awen

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >