HomeViestejäJelelle Awen11.9.2023 - Pimeintä ennen aamunkoittoa kollektiivisesti ja yksilöinä

11.9.2023 - Pimeintä ennen aamunkoittoa kollektiivisesti ja yksilöinä

PIMEINTÄ ENNEN AAMUNKOITTOA KOLLEKTIIVISESTI JA YKSILÖINÄ

Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
11.9.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme menossa pimeimmän läpi ennen aamunkoittovaihetta – pelkohuippua ja erillisyystunteen huippua, ennen kuin rakkaus, ennen kuin useammat sielut voivat lopultakin päästää rakkauden sisään. Kun matriisin kontrolli- ja rajoittamisagendat/ohjelmat käynnistyvät taas selvemmin, ihmisillä jatkuu sen suuren kahtiajakautumisen kaaos, valitaanko rakkaus vai pelko.

Myös sieluvalintojen huippu on jatkunut viimeiset kolme vuotta ... valita herätä ja ylösnousta tuntemattomaan, vapautettuun ja rakkauspohjaiseen tulevaisuuteen Gaialla ... tai lähteä kehosta/maatasolta nyt ... tai mukautua tietoisesti Suureen nollaus/uudelleenasettamisagendaan (erityisesti kun siitä tulee aina vain ilmeisempi).

Niitä jotka ovat ankkuroituneita 3D-tietoisuusmatriisiin, voidaan edelleen motivoida pelolla tekemään valintoja, joissa on ytimeltään kyse itseviisauden ja jumalaisen opastuksen hylkäämisestä ... mikä liittyy syvään pelkoon fyysisen kehon kuolemasta tai tulemisesta muiden torjumaksi tai "joutumisesta vaikeuksiin". Pelko on pohjimmiltaan epävakaata energiaa palvelemaan jatkuvana motivoijana, ja sitä täytyy jatkuvasti energisoida jollain rangaistustavalla. Ja sen hintana on stressi, jatkuva ahdistus, epäluottamus, masennus, kehon sairaus/vamma, suhdeongelma/hyväksikäyttö, niukkuus/puute jne. eikä niitä ratkaista tai niihin saada vastauksia mukautumalla pelkoon.

Ne 3D-itsen osat jotka on edelleen koukutettavissa tähän ulkopuoliseen huippupelko/erillisyysohjelmointiin, ovat myös sisäistäneet nämä energiat. Ulkoisen auktoriteetin kontrollia edustaa sisäisen rankaisijan ääni ja energia. Nuoremmat aspektit jäävät kiinni häpeäreaktioon, joka erottaa heidät luontaisesta viattomuudestaan ja hyvyydestään.

Saatat tuntea heräävänä sieluna tämän dynamiikan paljon syvemmällä ja hienovaraisemmalla tavalla. Se on todella suurta juhlaa, jos ulkoiset auktoriteetit ja heidän kontrolli/pelkomanipulointiagendansa eivät enää horjuta sinua. Kuitenkin vaikka sanot "ei" tälle 3D-pelkomotivoijalle, jotkut osasi saattavat edelleen energisoida näitä jatkuvan kärsimyksen sisäisiä tuomitsemis/häpeäkehiä.

Monista elämistä juontuvat karmasolmut ja matriisitöpselit/siteet värähtelevät, haluten olla rakastettuja ja ratkaistuja/purettuja. Sieluaspektit vuotavat läpi, kuten myös niiden vainoamishaavat, ratkaisematon syyllisyys, selviytymismoodit ja "taistele tai pakene" -todellisuudet. Roolit sekä vainoajana että uhrina tulevat esiin loppuunsaatettavaksi.

Kaikki tämä sielun läpivuoto voi pudottaa sinut paikkaan, joka tuntuu melkoiselta pimeältä yöltä tai "pohjakosketukselta". Itsemurhatunteita tulee esiin, kun ei ole enää 3D:tä, johon "palata", tai egoasioita joita rakentaa, eikä uusi ole aivan vielä juurtunut syvemmälle sisääsi, mistä voisi ammentaa. Epätoivo on raskas ja jatkuva kumppani, myös hyvyyden valon tullessa sisään.

Silloin et voi mennä KUIN YLÖSPÄIN.

Alat tuntea, että on aika antaa sielusi ottaa ohjakset, omalla vauhdillaan tuntea ja parantaa. Yhdistyä tietoisesti korkeamman ulottuvuuden sieluaspekteihin ja oppaisiin, jotka voivat antaa tukea. Etsiä mentorointia/opastusta niiltä, jotka ovat kytkeytyneet irti tekovalo-opettajista/tiennäyttäjistä ja jotka ovat kulkeneet tämän kuolemanlaakson varjon läpi ja ilmestyneet uuden päivän valoon itsessään. Olla sieluperheen kanssa, joka heijastaa niitä sointuvia arvoja, joista sielusi muistuttaa sinua, ja josta voi muodostua syvintä läheisyyttä ja siteitä.

Rakkaudesta tulee pääasiallinen motivoijasi, kun irrottaudut näistä pelkoagendoista ulkona ja sisällä.

Rakkaus motivoi sinua vastaamaan kaikille osillesi ja sieluaspekteillesi (myös niille jotka ovat ankkuroituneita vielä 3D-tietoisuuteen), joiden tarvitsee tuntea toivoa, luottamusta ja sillanrakentaminen uusiin todellisuuksiin pelon tuolla puolen.

Rakkaus motivoi sinua palvelemaan, olemaan valon/toivon/rakkauden majakka muille, jotka ovat pimeissä öissään ja varjolaaksoissaan.

Rakkaus motivoi sinua olemaan liitossa jumaluuden, itsesi JA muiden kanssa ... johtaen tietä uuteen aamunkoittoon itsessäsi ja myös muille.

Rakkautta,

Jelelle Awen

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >