HomeViestejäJelelle Awen29.8.2023 - Pyhän liiton dynamiikkoja

29.8.2023 - Pyhän liiton dynamiikkoja

PYHÄN LIITON DYNAMIIKKOJA

Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
29.8.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Pyhän liiton dynamiikkoja – miespuolinen haluaa olla tarvittu, naispuolisen tarvitsee olla haluttu

Miespuolinen haluaa olla tarvittu.

Naispuolisen tarvitsee olla haluttu.

Tämä on vastakohtaisuuksien pyhä matka, joka on joskus yhteentörmäys ja joskus tanssia. Joskus autuutta ja joskus vaikeuksia.

Kumpikaan ei ole väärässä siinä, mikä tuntuu olevan tämä yhteinen ydin, taustalla oleva halu, eikä siinä haavoittuneisuudessa, joka johtuu siitä ihmiskokemuksesta, ettei tuo halu tyydyty jatkuvasti.

Kun miespuolinen kohtaa sen, että "naispuolinen" (joka on oikeasti enemmänkin haavoittunutta maskuliinienergiaa naispuolisen sisällä) kritisoi, tuomitsee, "kiskoo", kontrolloi ja asettaa vaatimuksia, hän vetäytyy tai puolustautuu.

Hän "ui" riittämättömyydessä, jos hänestä ei tunnu, että hän tyydyttää naispuolisen tarpeet ... tai erityisesti jos hänestä tuntuu, että hän on pettänyt tämän jollain tavalla. Hän ei usein kykene puhumaan tästä, jakamaan näitä tunteita tämän kanssa ... ikään kuin puhuessaan siitä hän tekisi kamalimman tunnustuksen.

Kun naispuolinen kokee, että miespuolinen torjuu hänet, ei "vaadi" (itselleen?) häntä ja tällä on vaihtelevaa halua häntä kohtaan, hän hyökkää ja syyttää, hänen sisäisen maskuliinisuutensa tullessa ulos tappelemaan ... tai hän käpertyy ydinarvottumuuteen ja on niin loukkaantunut, että hän yhdistyy nuoreen lapseen, sisäiseen teiniin itsessään. Hän hukkuu tähän loukkaantumiseen, usein kykenemättä kuitenkaan tuomaan tätä esiin haavoittuvasti, ja tavallaan miespuolinen voi tuntea sen.

Tämä dynamiikka ei ole vain tästä elämästä, kuitenkin se juontuu alkuperäisestä lähdehaavasta, erillisyydestämme Jumalaan. Ja alaspäin on erillisyys siitä parisiteestä, joka on sieluperhemonadissamme, toisen puoliskomme ollessa vastakohta, miespuoli tai naispuoli.

Muunnelmia siitä, että toinen laukaisee tämän ydinhaavareagoinnin, on HYVIN monia. Kuitenkin sen ytimessä on naispuolinen, joka on tuntenut miespuolisen torjuneen ja edelleen horjuu sen vuoksi. Ja miespuolinen jonka naispuolinen on synnyttänyt, ja kuitenkin hän myös tuntee epäillen, miten tämän kyvyn kera naispuolinen voisi koskaan todella tarvita häntä.

Kun tunnemme tämän dynamiikan sisällämme ... sisäinen maskuliinisuutemme sisäisen feminiinisyytemme kanssa ... parannamme tämän vastakkaisuuden ENSIN ja ensisijaisesti sisältä. Koemme valtavaa sydänchakran laajentumista, kun nämä osamme yhdistyvät. Feminiinisyys antaa anteeksi maskuliinisuudelle sen, mikä tuntuu torjunnalta, samalla kun hän alkaa todella tajuta, miten maskuliinisen antama suojelu on ollut sen tapa vaatia ja miten tämä on aina halunnut häntä – tuntenut vain olevansa riittämätön hänelle.

Ja maskuliinisuus antaa anteeksi feminiinisyydelle, kun hän tuntee tämän aina tarvinneen häntä. Feminiinisyys ei kuitenkaan halua olla hänen niin tukahduttamansa tai suojelemansa, ettei tämä voi olla vapaa, kokea elämää, uskaltaa loukkaantua, ottaa riskiä ja unelmoida. Feminiinisyys tarvitsee TODELLAKIN häntä, ja hän on arvokas näkymään sitä varten.

Ja jumalainen isä- ja äitiaspekti ilmaantuvat tukemaan kumpaakin, kokemuksessa vastaanottaa jumalan ääretöntä rakkautta, ääretöntä arvoisuutta ja ääretöntä "vaatimista". Ne tyhjät kupit jotka johtavat hyökkäämiseen, puolustautumisen ja suojelemiseen, täyttyvät tästä jumalaisesta rakkaudesta. Ja feminiinisyydestä tulee enemmän heijastus ja ruumiillistuma tästä jumalaisesta äitienergiasta ainutlaatuisessa ilmaisumuodossaan. Ja maskuliinisuudesta tulee jumalaisen isäenergian heijastus ja ruumiillistuma.

Kun tämä pyhä liitto syntyy sisällä, voit kokea sen ulkopuolella kumppanin kanssa, joka pitää tämän polariteetin toista puolta sinulle. Voit olla niiden osiesi kanssa – sekä maskuliinisten että feminiinisten – jotka laukaisee se syventyvä intiimiys, syventyvä peilaus ja syventyvä haaste, jotka TODELLINEN pyhä liitto tarjoaa, kun vastavuoroisuuden kaikki alueet tulevat yhteen.

Tämä lataus tuli jokin aika sitten, erityisesti pyhän liiton ryhmäpuhelusarjamme aikana aiemmin tänä vuonna (nauhoitukset saatavilla tästä linkistä). Lisäksi oivalluksia, joita kumpuaa suhteestani Raphaelin kanssa sekä lyhyestä erosta, joka avasi enemmän yhteisymmärrykseen ja syvempään toistemme ymmärtämiseen.

Tuntuu siltä, että tämä puhuttelee myös kollektiivista paljastumista, jota tapahtuu maskuliini/feminiinidynamiikassa suhteissa ja sisällä ... päästen sen erillisyyshaavan ytimeen, joka aiheutui vastakkaisuuskokemuksesta välillämme, missä on myös paljon halua jälleenyhdistymiseen.

Myötätunto tosiaan kohtaan voi syntyä tuossa tilassa ja myös anteeksianto itselle ja toiselle.

"Ensin sisäinen, sitten ulkoinen" -lähestymistapa sallii "horisontaalisen maaperän" kumppanien välillä olla selkeämpi ja saada enemmän tilaa.

Tässä tilassa resonointi voi liikkua, halu voi liikkua, vetovoima voi liikkua ja mikä tärkeintä, rakkaus voi liikkua.

Rakkautta,

Jelelle Awen

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >