HomeViestejäKara Schallock5.11.2018 - Pelko on harhakuva

5.11.2018 - Pelko on harhakuva

PELKO ON HARHAKUVA

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
5.11.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Pelko näyttää hyvin yleiseltä vanhassa maailmassa. Kuitenkin se on tilaisuus nähdä, että se on harhakuva pidättelemään sinua ja voimaannuttamaan tuota pelkoa. Älä tee sitä! Mene tuon pelon yli ja keskity sen sijaan rakkauteen, sillä tuon pelon sisällä on rakkaus. Tuo pelko on myös tilaisuus päästää irti siitä pelkojäämästä, jota sinulla edelleen on. Katso tuohon pelkoon, mitä ikinä se on, ja näe sen ydinrakkaus. Joka tilanteessa keskity omaan tinkimättömyyteesi, totuuteesi. Tinkimättömyys pitää sinut rakkauspolullasi. Voit nähdä pelon vain yhtenä häiriötekijänä – jotain mihin tarrautua, mistä valittaa tai minkä omaksua. On parasta olla sen sijaan rakkaus. Ja mitä rakkaus on? Se on, kuka olet. Se on Lähde, ja pelkästään olemalla aidosti sinä transformoit tuota pelkoa rakkaudeksi, vain olemalla tinkimättömyytesi, totuutesi.

Oivalla myös, että vaihe jossa olemme, vaatii jokaista meitä olemaan kärsivällinen itsemme ja toisten osalta. Se vaatii meitä myös jakamaan lahjojamme, mitä tahansa ne ovat ja miten suuria tai pieniä ne ovat. Jotkut ovat kirjoittajia, jotkut ovat runoilijoita, jotkut ovat valokuvaajia, jotkut ovat maanhoitajia, jotkut ovat suuremman valon kanavia. Sillä ei ole merkitystä, miten ilmaiset lahjaasi, kunhan ilmaiset. Se voi olla niin pientä kuin lemmikistä tai rakkaasta huolehtiminen tai kasvin hoitaminen … kunhan teet sen rakkaudella, jaat lahjaasi tai laajennat lahjojasi. Varmista, että maadoitut usein, sillä Maa muuttuu, niin kuin me. Kaikki muuttuu … uskomuksesi, käsityksesi, identiteettisi … kaikki. Luota vain Lähteeseen, sillä tämä auttaa sinua tasapainottumaan ja maadoittumaan. Kiinnität huomiosi pyhään, ja kaikki muu syntyy Lähteestä. Lähde on, kuka olet.

Haluamme usein kontrolloida asioita uskomalla, että meidän täytyy olla rakkaudettomassa työpaikassa tai pitää tietyt ihmiset elämässämme. Kuitenkin kontrolli on myös harhakuva. Et kontrolloi ketään tai mitään. Tästä syystä on oleellista tietää, todella tietää, että voima on sisälläsi, sillä sinä olet Lähde. Jos pysyt myös neutraalina, niin säilytät täysivaltaisuutesi. Et kiinnity "hyvään" tai "huonoon" – tarkkailet myötätuntoisena, tietäen syvemmän totuuden.

Luota ja usko, että kaikki on jumalaisessa järjestyksessä. Tähän sisältyy monia asioita ja ne ihmiset, jotka eivät ole enää maan päällä tai jotka päättävät pysyä unessa. Jos kaikki tuntuu hajoavan, riemuitse, sillä se hajoaa ja sen täytyy. Olet tietoisesti päästänyt irti paljosta – tätä tapahtuu myös tiedostamattomalla tasolla. Olen sanonut, että tapahtuu suurta transformaatiota. Kenties jotkut teistä eivät tunteneet energiaa sanojen alta, tai vain lukaisitte tuon sanan, koska sitä käytetään niin paljon. Transformaatio on täydellistä irtipäästämistä. Siitä mönjästä joka on jäljellä, rakennetaan uusi maailma ja uusi sinä solu kerrallaan. Myös DNA:si muuttuu, kuten myös tietoisuutesi. Kaikki muuttuu, jotta kaikki kuka olet, on harmoniassa Lähteen kanssa ja Lähteenä. Mikään vanha ei voi jäädä. Tietysti sinun pitää valita. Jotkut eivät ehkä halua päästää irti tietyistä asioista, jotkut ehkä haluavat jatkaa valittamistaan ja omahyväisyyttään, ja kuitenkin monet tekevät mitä tahansa synnyttääkseen uutta … ei vain itselleen ja Gaialle, vaan Kaikkeudelle.

Jos kannat vielä vanhoja haavoja, paranna ja transformoi ne rakkaudeksi. Tämä vaatii sinua olemaan nyt-hetkessä ja saamaan rakastavaa tukea. Tukeasi voivat olla samasydämiset ihmiset tai näkymätön maailma. Kun olet hiljaisuudessa, kutsu tukea. Pyydä, mitä haluat, ja muista, että pelkkä muisto jostain ei merkitse, että se luo edelleen aktiivisesti elämässäsi. Mene tuohon muistoon ja katso, saako se sinut reagoimaan. Jos saa, pyydä sen energiaa poistettavaksi. Jos et reagoi, luota, että olet parantanut ja transformoinut tuon haavan. Pelkkä jonkin muistaminen ei merkitse välttämättä, että se luo edelleen elämässäsi.

Jos pyydät ylösnousua ja sinusta tuntuu, ettei mitään tapahdu, kiinnitä huomiota viesteihisi. Kiinnitä huomiota, on niitä sitten unissa, meditaatiossa tai tavallisessa elämässä. Pysy hetkessä, pysy tinkimättömyydessäsi. Sinua opastetaan. Kyllä, on pikkuaskelia, sillä ylösnousemus ei tapahdu silloin, kun haluat sitä (kontrollia). Se voi tapahtua sekunnissa tai elämässä, sillä kaikki ovat ainutlaatuisia. Muista, että et ole yksin ja sinua opastetaan joka hetki. Kuunteletko? Ole vahva, sitoutunut ja kärsivällinen. Jokainen valinta jonka teet, johtaa sinua ylösnousemukseen tai siitä poispäin. Tiedät eron. Jos tunnet musertuvasi liian monista valinnoista, vedä syvään henkeä ja tee vain yksi asia kerrallaan. Pidä asiat yksinkertaisena.

Koetko kultaa? Tämä on Kristus-tietoisuuden ja uuden Maan ydinolemus. Koetko violettia? Tämä on transformaation ydinolemus. Koetko vihreää? Se on sydämesi, joka laajenee. Koetko sinistä? Se on uusi äänesi (ja voi olla myös Siriuksen sinisiä olentoja, jotka kommunikoivat kanssasi, sekä muita valo-olentoja). Kun siirrymme 11-11-porttia kohti, nämä värit/ydinolemukset voimistuvat. Onko sinulla tuntemuksia ylemmissä chakroissa (käpylisäke, kolmas silmä, kruunu)? Näitä chakroja päivitetään. Virtaa sen kaiken myötä miettimättä, mitä se on tai miksi, ja vain tarkkaile kiinnittymättä siihen, mitä ikinä tapahtuu. Miten voit auttaa itseäsi … Maadoitu, ole luonnossa, huolehdi itsestäsi ja ole lempeä. Älä puske – virtaa.

Jos tuntuu siltä, että otat yhden askeleen eteenpäin ja yhden taaksepäin, älä vaivu epätoivoon. Niin homma toimii. Energia aaltoilee, ja koska olet energiaa, sinä aaltoilet! Lineaarinen aika on harhakuva. Mikään ei mene pisteestä a pisteeseen b, pisteeseen c jne. Mikään ei mene suoraa viivaa. Energia on spiraali. Et ole uhri – mitään ei tapahdu sinulle, paitsi silloin kun sinulla on heikentäviä tai rajoittavia ajatuksia ja uskomusia (luot sen, ja se vain näyttää tapahtuvan sinulle). Jos et pidä luomuksestasi tai resonoi sen kanssa, aloita alusta. Sinulla ei ole myöskään aikataulua – kaikki on jumalaisessa järjestyksessä ja jumalaisessa ajassa. Kaikki tapahtuu hetkessä. Ajattele suosittua sanaa "aikajana". "Aika" on harhakuva ja "jana" on lineaarinen. Hyvin 3D:tä. Tietysti se on vain minun havaintoni. Mikä on sinun? Vai menetkö erottelukykyä käyttämättä vain sen mukaan, mitä sinulle syötetään? Käytä erottelukykyä kaikkeen, mitä näet, luet tai kuulet. Kysy aina: "Onko tämä totta?"

Paljosta tehdään sensaatio nykyään. Erottelukykyä käyttämällä sinua opastetaan. Jos tunnet itseäsi kohdeltavan kaltoin jollain tavalla, niin riippumatta siitä, kuka tuo henkilö sanoo olevansa tai mistä hän saa informaationsa, pyydä poistamaan tuosta tilanteesta. Muista, että sinulla on tukitiimi valmiina auttamaan sinua joka hetki. He eivät puutu asioihin, joten sinun täytyy pyytää. Erottelukyky on työkalu, joka sinulla on sisälläsi. Se on sieluolemus. Se lepää sydämessäsi.

Tässä on joitain esimerkkejä olemisesta hereillä tai heräämisestä enemmän. Kadotat ajantajun. (Puhuin taannoin tyttären kanssa ja mainitsin olevan tiistai. Hän vastasi: "Äiti! Nyt on perjantai!" En voinut lakata nauramasta.) Et ehkä muista, mitä teit vasta tunti sitten. Jos asiat tuntuvat kummallisilta tai eksyt tuttuun ympäristöön, tämä on yksi viesti, että heräät vielä lisää. Joskus olet selkeä, joskus olet sumussa. Haluat ainoastaan merkityksellisiä suhteita, olet kyllästynyt "small talkiin". Haluat ehkä viettää paljon aikaa yksin. On tietysti myös paljon fyysisiä ilmiöitä. En mene niihin, koska jokainen on ainutlaatuinen siinä, mitä hän kokee.

Luota itseesi ja rakasta itseäsi. Nämä kaksi asiaa täytyy pitää aina etualalla elämässäsi. Ole lempeä ja rauhallinen kaikessa, mitä päätät tehdä. Pysy neutraalina alkamatta tuomita. Muista, että sinua rakastetaan ja opastetaan ja sinusta huolehditaan.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >