HomeViestejäKara Schallock28.8.2018 - Rakkauden mestarina oleminen

28.8.2018 - Rakkauden mestarina oleminen

RAKKAUDEN MESTARINA OLEMINEN

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
28.8.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Testaatko itseäsi? Koska olet Lähde (universumi tai Jumala), mikään ulkopuolellasi ei testaa sinua. Sinä testaat sinua. Testi on jotain, mikä jatkuvasti palaa – kaava, uskomus tai jokin, mitä olet työstänyt. Esimerkkinä voi olla: "Koen jatkuvasti sen, miten suhtaudun toiseen, mikä tuntuu estävän minua." Miten "vastaat" tai reagoit jonkin haasteen aikana? "Vastaaminen" on virtaamista energian mukana – reagoiminen menee energiaa vastaan ja usein vastustaa muutosta. Se kertoo sinulle paljon siitä, mitä pidät edelleen sisälläsi. Jos "vastaat", siirryt muutokseen. Jos reagoit, luultavimmin vastustat muutosta. Reagoitko, kuin kaikki tapahtuisi sinulle henkilökohtaisesti, vai tarkkailetko tyynesti ja intohimottomasti … ja näet, mitä vanhoja kaavoja on edelleen sisällä? On haaste pieni tai suuri, saat nähdä, mitä oikeasti tapahtuu sisälläsi. Siihen voi liittyä toisia – keskity kuitenkin itseesi ja anna toisten valita, miten ovat. Ole rehellinen itsellesi, äläkä vältä yhteenottoa. Kasvusi ja kehityksesi lisääntyy tai viivästyy siitä riippuen, miten reagoit tai miten "vastaat". Vinkki: kun lähestyt jotain tai jotakuta älyllisesti, kiinnität huomiota mielellä. Mieli ei ole kiintynyt, se ei ole intohimoinen, se vain tarkkailee ja tekee sitten valinnan. Muista: se ei ole tämä tai tuo, musta tai valkoinen. Joskus reagoit, joskus "vastaat" intohimottomasti. Ole lempeä itsellesi ja oivalla, että olemme kaikki jatkumolla … joskus tätä ja joskus tuota.

Jos tunnet ja havaitset takaiskuja polkusi varrella, ota hetki nähdäksesi, miten loit ne ajatuksillasi. Säädä purjeitasi, jos siihen kehotetaan. Päätä liikkua eteenpäin positiivisten tunteiden ja ajatusten kera. Muistaessasi jonkun menneisyydestäsi, fokusoidutko negatiivisiin vai positiivisiin tilanteisiin? Se miten muistat jonkun, kertoo paljon sinusta. Negatiivisuus sisäisissä, hiljaisemmissa ajatuksissasi synnyttää draamaa ja kaaosta. Jos nautit draamasta ja kaaoksesta, älä tietenkään tee mitään. Valitse, miten haluat olla ja tuntea. Kun päästät irti vanhoista kaavoista ja ajatuksista, kevennyt. Taakat vapautuvat, ja muutos on tapahtunut. Tämä on vapautta – se vapauttaa sinut itse määräämästäsi vankilasta. Kaikki energiat joita on läsnä tänä päivänä, auttavat sinua tässä. Kuitenkin riippuu täysin sinusta, mitä muutetaan tai ei muuteta. Eteenpäin siirtymiseksi on oleellista muuttaa vanhat tavat ja ajatella, että on ok ajelehtia jonkin aikaa, kun positiivisuutesi luo uutta. Seuraava vaiheesi on matkalla ja sitä, mitä pidät sydämessä ja mielessä. Olet todella täysivaltainen – mikään ei tapahdu ilman sinua.

Kun muutut, saatat huomata paljon negatiivisia tekoja ja ajatuksia tulevan pintaan. Päästä niistä irti – anna niiden transformoitua rakkaudeksi. Tulee helpommaksi päästää irti menneisyydestä, eikö vain? Tämä johtuu siitä, että sinä ja sielu (todellinen itsesi) sulautuvat voimakkaammin yhdeksi. Persoonallisuusitsesi on ego. Oivallat myös, että kaikki on korkeinta ja positiivisinta hyvinvointiasi varten. Siitäkin tulee helpompaa, koska et vastusta muutoksia. Täysikuu auttaa tässä muutoksessa voimaannuttamalla sitä, minkä valitset, ja antamalla kaiken sen mennä, mikä menee tielle. Kyllä, jatkat liikkumista eteenpäin. Muista, että olet Lähde – et pelkästään ihminen.

Integroi kaikki, mitä olet oppinut ja opit itsestäsi. Pimennyssykli paljasti paljon tietoisuutta sisältäsi. Integroi tämä tietoisuus olemalla suurempi, kuin olet ollut. Kun integroit uutuutesi, on hiljainen tyven. Tämä on rauhallista aikaa muuttaaksesi elämässä kaiken, mikä täytyy muuttaa. Tämä auttaa sinua kovasti, joten ole lempeä itsellesi, seuraa omaa energiaasi ja lepää, koska sisälläsi tapahtuu valtavia muutoksia. Huomaa, miten lopetat yhden vaiheen ja aloitat toisen. Jos sinusta tuntuu epämukavalta, tämä on merkki siitä, että muutut olemaan täysin uusi. Odotusta sekä kärsimättömyyttä saattaa myös tulla pintaan – anna sen olla. Tiedä, että nämä indikoivat syvällistä muutosta. Pysy fokusoituneena siihen, mitä haluat tuntea, päästäessäsi samalla irti kaikesta, mikä rajoittaa laajentumistasi. Luota, että ylösnouset, kuten Maakin ylösnousee.

Tämän täysikuujakson aikana (kyllä, sen energia jatkuu yli sen päivän, jolloin kalenteri sanoo täysikuun olevan), pane merkille kaikki odotus, jota ehkä tunnet – se ei ole ahdistusta. Kun fokusoidut olemaan positiivinen riippumatta siitä, miltä ulkoinen maailma näyttää, oivalla, että sinä et ole tuo kaaos – sinua tuetaan kaiken läpi. Älä fokusoidu kaaokseen – fokusoidu rakkauteen. Tämä täysikuu tuo myös paljon luovaa energia sinulle. Mitä luot? Sinä/me olemme kokeneet ja koemme kasvun nopeutumista.

Luovuudesta puheen ollen, tiedätkö, että mikä tahansa luovuusmuoto avaa energiaa? Siis kun maalaat, piirrät, kirjoitat, siirryt musiikkiin päässäsi tai mihin tahansa, mikä puhuu sinulle, päästät irti luovaa sieluenergiaa. Tiedät siitä, miltä sen tekeminen tuntuu sinusta. Luovuus on tapa ilmaista iloasi – sen tietämisen iloa, että olet jumalainen. Muistan kertoneeni humanistisen psykologian tunnilla professorille, etten ollut luova, kun hän oli antanut tehtävän, jossa meidän piti luoda jotain. Hän kertoi minulle, että olin todellakin luova, kuten kaikki muutkin. Hän kehotti minua tekemään sitä, mikä on iloista minulle. On hämmästyttävää löytää, miten luova todellisuudessa olin/olen. Päädyin kirjoittamaan runon, joka perustui Herman Hessen Siddhartaan. Professori kysyi, voisiko hän käyttää sitä tulevilla tunneilla.

Sen muutoksen myötä jota täysikuu korostaa, lisää totuutta paljastuu sinusta ja muista. Nekin asiat joita pidit positiivisina, tuntuvat muuttuvan. Tämä näyttää sinulle vain, missä harhakuvia piilottelee. Muista, että kaikki on korkeinta ja täysintä evoluutiotasi varten. Ole kiitollinen kaikesta elämässäsi – kiitollisuus on suuri transformoija.

Kun integroimme valokehoamme, fyysinen kehommekin transformoituu. Tämä tuntuu joskus helpolta, joskus vaikealta. Jos katsot kehokulkuneuvoasi, pane merkille muutokset. Muutokset johtuvat kaikesta irtipäästämisestä, jota olemme tehneet, ja enemmän valon integroimisesta. Olemme vapauttaneet soluista, joten tietysti tämä vaikuttaa kehoomme. Tämän auttamiseksi älä anna häiriötekijöiden, draaman, tuttuuden, toimimattomien suhteiden tai minkään sellaisen vietellä, mikä haiskahtaa 3D:ltä. Pidä chakrasi puhtaina. Tämä voidaan tehdä meditaatiossa, joogassa tai energiaparantajan avulla. Voit myös pelkästään pyytää, että chakrasi ovat puhtaat – se on näin helppoa. Hengitä jokaiseen chakraan ja näe se kirkkaana ja säteilevänä. Näe se valospiraalina, joka pyörii hitaasti myötäpäivään. Jos näet pimeyttä tai johtoja, voit vapauttaa ne valoon. Voit myös pyytää arkkienkeli Mikaelia auttamaan sinua tai kutsua St. Germainia ja pyytää, että hänen violetti liekkinsä täyttää sinut transformoivalla valollaan.

Päästämme irti myös menneisyydestä. Jos muistoja tulee pintaan, tiedä, että ne auttavat sinua päästämään irti vanhasta. Monet lähtevät (oma isäni teki siirtymän 97-vuotispäivänään 23.8.). Tämä saattaa tuoda esiin paljon asioita, joten varmista fokusoituminen positiivisiin muistoihin, päästäen irti negatiivisista. Positiiviseen keskittyminen auttaa hajottamaan myös harhakuvat ns. positiivisten tapahtumien alta. Myös ns. positiiviset muistot ovat silti vanhaa ja siksi ansa, joka pitää meitä vanhassa. Kaikki muistot haluavat päästä irti, jotta energia joka meillä on menneisyydessä, voidaan transformoida ja tuoda nyt-hetkeen. Kun päästämme irti menneisyydestä, olemme enemmän hetkessä, jossa on uutta energiaa luomiseen.

Kun tarkkailet maailmaa, näet ehkä suurta jakautumista myötätuntoisuuden ja itsekkyyden välillä. Niistä valittamisen sijasta, jotka hahmotat itsekkäiksi, fokusoidu vain myötätuntoisena olemiseen kaikessa, mitä teet, tunnet ja ajattelet. Ole välittävä kaikissa valinnoissasi – poimit sitten roskan maasta, rajoitat muovikäyttöäsi, pidät huolta ympäristöstä ja kaikesta elämästä ja/tai toisista, ole se rakastava olento, joka olet. Tämä on tehokkaampaa kuin valittaminen. Valittaminen pitää itse asiassa vanhat energiat voimakkaina. Myötätuntoisuus transformoi pelkoa, voimattomuutta, vihaa ja muita matalia erillisyystunteita rakkaudeksi. Ilmennämme uutta olemalla uskollinen itsellemme, olemalla rakkausmestareita.

Kaiken pimennyssyklin, Leijona-portin ja muun aiheuttaman intensiivisyyden jälkeen voi tuntua jokseenkin hiljaiselta, kun integroimme kaikkia energioita, jotka suostuimme ottamaan vastaan. Olemme suuressa tyhjiössä, jossa kaikki mahdollisuudet ovat. Se on paikka, jossa "ollaan tässä ja jossain muualla samaan aikaan", roikkuen korkeampien ulottuvuuksien ja Maan välillä. Täällä luodaan uutta. Mitä oivalluksia saat? Mikä uusi tietoisuus auttaa sinua luomaan uutta elämää?

Jos sinusta tuntuu hyvin tietoiselta yhtenä päivänä, eikä kovinkaan tietoiselta seuraavana, se on täydellistä. Aaltoilemme elämän läpi kuin meren vuorovesi. Joskus olemme energisiä, toisilla kerroilla uupuneita. Seuraa omaa rytmiäsi, omaa energiaasi. Älä pakota mitään. Lepää, juo paljon vettä, meditoi ja luota, että kaikki on jumalaisessa järjestyksessä. Emme ole enää unessa. Sukellamme syvälle kaikkiin ajatuksiin ja kokemuksiin ja tulemme pintaan uuden ymmärryksen ja tietoisuuden kera. Kun löydämme jonkin uuden totuuden, myös tuskallisen, vapautamme ja transformoimme sen tai integroimme sen. Hyväksy ja ole peloton. Kun seuraamme intuitiota, meitä johdatetaan. Varmista, että päästät irti kaikista vanhoista energioista, kuten häpeä, syyllisyys, viha jne., sillä ne alentavat värähtelyäsu ja on tärkeää pitää se korkeana. Tämä ei ole näiden vanhojen energioiden sivuuttamista – se on niiden rakastamista, ja sitten ne transformoituvat. Ja joskus on tarpeellista ilmaista ne (älä koskaan toiselle raivoten tai syytellen).

Luota. Luota, että olet juuri siinä, mihin kuulut. Mitä opit? Muista, että se mihin fokusoidut keholla, mielellä ja sydämellä, kasvaa ja virtaa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >