HomeViestejäKara Schallock13.8.2018 - Pyhän spiraalin aalloilla ratsastamista

13.8.2018 - Pyhän spiraalin aalloilla ratsastamista

PYHÄN SPIRAALIN AALLOILLA RATSASTAMISTA

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
13.8.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Täydellinen siirtyminen olemaan uutta, ei ole, mitä luulimme. Kun sanaa "transformaatio" on käytetty, olemmeko ajatelleet sen merkitsevän sen täydellistä mullistumista, mihin olemme alkaneet luottaa? On helppoa älyllistää kaikki, ja kuitenkaan se ei ole tarkoituksenmukaista, kun mielellä on vain vähän tekemistä transformaation kanssa. Jos pohdit toukan transformoitumista perhoseksi, ymmärrät, ettei toukka kasvata ainoastaan siipiä pysyen kehossaan. Ei, vaan toukka hajoaa täysin ja uusi DNA muodostuu, kuten myös solut. Se rakentaa sitten uuden muotonsa tästä uudelleenkalibroidusta mönjästä. Olemme samanlaisia. Monet meistä voivat samaistua mönjänä olemiseen – mikään ei ole tuttua, monet lähimmistä ihmisistämme ovat paenneet, kehomme ja mielemme ei toimi samalla tavalla, ja meno jatkuu.

On vaikeaa ymmärtää, ettei tällä evoluutiolla ole loppua, kuitenkin on tärkeää hyväksyä … että ylösnousemus on jatkuvaa ja ääretöntä. Ihmisen rajoittuneella mielellä ajattelemme aina, että jos on alku, täytyy olla loppu. Ei yksinkertaisesti ole loppua. Ylösnousemus on spiraali, joka jatkuu äärettömyyteen. Saavutetaan yksi aalto ja tulee uusi, joka vie pidemmälle. Sitten tulee uusi aalto, ja ratsastat sillä, kunnes uusi ilmestyy jne. Ihmisen ehdollistuminen ei pysty oikein tajuamaan tätä. Ajattelemme, että varmaan on jokin lopputavoite. Tämä on uutta. Emme saa ottaa ihmisehdollistumistamme mukaan! Voimme yrittää, se ei kuitenkaan toimi. Monet ovat edelleen vanhassa lineaarisessa ehdollistumisessa, joka sanoo, että tämä piste johtaa tuohon pisteeseen – se on vain loogista. Mikään ei ole loogista. Ei ole lineaarista olemistapaa. Olemme spiraalissa. Aaltoilemme.

Paras minkä voimme tehdä, on rentoutua ja tarkkailla odottamatta asioiden olevan tietyllä tavalla. Tästä syystä monet tuntevat, että heillä täytyy olla edes yksi tuttu asia … esim. miten he järjestävät päivänsä, miten he eristäytyvät, miten ja mitä he syövät tai miten he ovat tekemisissä toisten kanssa. Monet meistä opettelevat vastakkaista elämistapaa. Se miten olemme tottuneet tekemään asioita, on muuttunut tai muuttumassa. Ajattelen usein Seinfeldin George Costanzaa. Yhdessä jaksossa hän päättää tehdä päinvastoin, kuin on tavallisesti tehnyt asioita. Hän huomaa, että se toimii hänellä. Auttaa kovasti, kun on ainakin yksi asia, johon voi luottaa siirtyessään uuteen, jossa kaikki tuntuu hyvin erilaiselta. Luonnossa oleminen auttaa kovasti, kuten myös päivittäinen meditointi.

Meidät näytetään pakottavan tekemään asioita eri tavalla. Esimerkiksi, jos olet odottanut jonkun toisen näyttävän tietä (tähän sisältyvät oppaat), saatat havaita, että tekemällä valinnan itse tapahtuu taikoja. Tämä on vain yksi muutos monista. Nimittäin olemme itsenäisiä olentoja. Kaikki riippuu meistä. Kerran oppaani lähtivät pois luotani sanoen, että oli aika työskennellä oman sieluni kanssa. Tunsin, etten ollut valmis – sitä ei olisi kuitenkaan tapahtunut, jos en olisi ollut. Tämä oli yli 30 vuotta sitten. Elämä ei ole ollut samanlaista sen jälkeen. Kuitenkin viimeisimmän Leijona-portin ja pimennyksen ja monien muiden ilmiöiden myötä, jotka yllyttävät meitä olemaan enemmän, nyt tuntuu valtavalta loikalta eteenpäin työskentelemään ainoastaan sielumme kanssa. On oleellista olla täysin uppoutunut sieluun.

Käytän termiä "Leijona-portti", koska useimmille se on tuttu. Uudessa ei kuitenkaan käytetä nimilappuja – ne rajoittavat. Sanokaamme vain, että on vain uusi suuri aalto siinä spiraalissa, jota kuljemme. Meitä muistutetaan vähemmän lempeästi pysymään hetkessä, sillä vain hetkessä voimme ratsastaa sillä energia-aallolla, joka vetää meitä mukanaan. Voimme käyttää tämän aallon vauhtia vapautuaksemme lisää alemmista energioista, kuten viha ja anteeksiantamattomuus. Ne pidättelevät meitä, pysäyttävät virtauksen. Et ole hetkessä, kun sinulla on alempia tunteita. Nämä alemmat tunteet ovat menneisyyttä. Anna niiden mennä, kun niitä tulee pintaan, ja juurruta itsesi hetkeen. Mitä tunnet, kun olet täysin hetkessä?

Olemme edelleen sekä Leijona-portin että kaikkien pimennysten energiassa. Kaikki nämä yhdessä korostavat tätä energiaa. Gaiakin kokee tämän. Katso muuntavia tulipaloja! Kyllä, kaikki on nyt hyvin intensiivistä, mikä vaikuttaa meihin selvästi, aina soluihin saakka. Voi hyvänen aika, emmekö olekin uupuneita?!? Paljon tapahtuu – kuitenkin on uusia alkuja ja oivalluksia, jotka johtavat tietoisuuden päivittämiseen. Meillä on enemmän jumalaista viisautta, kun valokoodit omasta alkuperäisestä kodistamme täyttävät meitä rakkaudellaan. Uusi DNA:mme aktivoituu, ja henkilökohtainen ja henkinen evoluutiomme nopeutuu. Tämän nopeutumisen myötä se ilmentyy, mihin kiinnitämme huomion.

Meihin vaikutetaan syvällisesti. Sydämemme laajenee, mikä lisää myös rohkeuttamme ja ilmaisuamme. Tämä energia tuo luultavasti esiin myös vanhoja energioita – kaikkia niitä asioita, jotka pidättelevät meitä vanhassa. Jos olet ahdistunut, vihainen, kärsimätön ja/tai veltto, nämä intensiiviset energiat ovat tuoneet ne esiin. Älä anna niiden hallita elämääsi – tarkkaile niitä ja astu sitten hetkeen. Meditoi, ettet pysy ainoastaan hetkessä, vaan harmonisoidut myös virtaavien energioiden kanssa ja sinusta tulee helpommin ja tietoisemmin yhtä sielusi, aidon itsesi kanssa.

Pysy maadoittuneena ja fokusoituneena sydämesi aikomuksiin, meditoi ja ole luonnossa usein. Kunnioita tinkimättömyyttäsi ja naura. Kun teet sen, parannat ja eheytät syviä haavojasi ja laajennat sydänchakraa ja kolmatta silmää. Kun sydämesi avautuu enemmän, saat monia siunauksia, erityisesti Siriuksen Sinisiltä olennoilta.

Facebookissa mainitsin chakran, joka sijaitsee pikkuaivoissa kallonpohjassa. Sitä aktivoidaan ja päivitetään monilla – niillä jotka ovat valmiita siihen. Tähän päivitykseen liittyy suurempi herkkyys energioille. Siis jos tunnet jotain energiaa siellä tai jos se on vähän arka, tämä saattaa auttaa sinua ymmärtämään sitä enemmän. Sen yhdistävät myös kruunuchakraan monet pikkuruiset chakrat, joihin viitataan usein "helminauhana". Helmissä on puhtauden ja viisauden ydinolemus. Tähän pikkuaivojen chakraan viitataan "Jumalan suuna", joka tulee paremmaksi, kun puhuu totuuttaan. Minulle on kerrottu, että se sisältää myös entiset elämät ja sitä kutsutaan (jos haluat nimen sille) "ylösnousemuschakraksi". Vaikkei sitä pidetä päächakrana, se tuntuu minusta hyvin tärkeältä meille tänä aikana.

"Rakkaus" on sana, joka on mainittu usein. Rakkaus on Lähde – se on, kuka olemme. Rakkautena olemme rakastavia. Tämä merkitsee, että hyväksymme kaikki, vaikkei meillä ole välttämättä suhdetta kaikkien kanssa, joita rakastamme. Päätämme edelleen olla niiden seurassa, joiden kanssa resonoimme. Kuitenkin rakastamme kaikkia ja hyväksymme kaikki, vaikka olisi erimielisyyksiä. Kun avaamme sydämemme koko elämälle, luomme uutta Maata. Joskus rakastaminen on sitä, että antaa tiettyjen ihmisten mennä ja rakastaa ensin niitä kuvioita, jotka rajoittavat meitä, ja sitten päästää niistä irti. Rakkaus tunnistaa, ettei ole erillisyyttä.

Kun kehitymme, näemme myös ihmisten projisoimat harhakuvat tavaksi suojalla itseään kehittymiseltä. Mitä enemmän olet rehellinen ja omassa tinkimättömyydessäsi, sitä enemmän nämä ihmiset ehkä työntävät sinua pois, kun heidän erillinen egonsa panee heidät pitämään kiinni vanhoista kaavoistaan ja tuomitsemisistaan ja olet riski heidän mukavuusalueelleen. Sinun ei tarvitse ottaa tätä henkilökohtaisesti, kun kaikilla on vaihtoehto. Varmista, että pidät huolta itsestäsi. Yksi tapa tehdä tämä on olla jahtaamatta niitä, jotka päättävät olla olematta lähelläsi, jotta voisit parantaa tai korjata tuon suhteen. Päästä irti ja anna sen olla armollisesti. Anna itsellesi tilaa ja aikaa parantua ja eheytyä. Elämä on jatkumolla. Se ei ole mustaa ja/tai valkoista, vaan se aaltoilee.

Varmista, ettet anna maailmantapahtumien häiritä itseäsi. Päätä, mihin fokusoidut. Kun fokusoidut positiivisiin asioihin, joita ympärilläsi on, kehityt ja vedät puoleesi enemmän samaa. On monia, jotka tekevät positiivisia asioita elämälle. Miten sinä kannat kortesi kekoon? Se voi olla niin pieniä asioita, kuin lintujen ruokkiminen, kompostointi, kierrätys, ajan ja/tai rahan lahjoittaminen ... On hyvin monia tapoja, joilla voit lisätä elämän kauneutta. Se mihin fokusoidut, kasvaa. Arvosta kaikkea ja ole kiitollinen kaikesta elämässäsi, on se sitten suurta tai pientä, virtaavaa tai haastavaa. Maailmassa on paljon draamaa, ja kuitenkin voit valita, liitytkö mukaan tuohon draamaan vai valitsetko eri polun. Valitse niitä asioita, jotka saavat sydämesi "paisumaan" ja lisäävät iloasi.

Käytä aina erottelukykyä. Älä ota ihmisten sanoja totuutena, sillä totuus on sisälläsi. Jos jokin resonoi, sydämesi laajenee. Jos jokin ei tunnu oikealta, kiinnitä huomiota omiin tunteisiisi. Tämä muuttuu, kun kehityt.

Kun DNA:mme päivittyy, oivalla, että koko kehoomme vaikutetaan. Valokehomme (sielu) laskeutuu ja sulautuu yhteen kanssamme. Tämä tuo monia muutoksia. En mene niihin, kun energiat vaikuttavat jokaiseen meistä ainutlaatuisesti. Ehkä haluat eristäytyä tai huutaa tai itkeä tai nauraa. Mitä tahansa teetkin, se auttaa sinua sopeutumaan uutena olemiseen. Hengitä syvään. Hengitä kaikkeen, mitä koet. Hengitys on valoa. Muistuta itsellesi, kuka olet. Olet jumalaisen rakkauden taianomaista esiintulemista.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >