HomeViestejäKara Schallock7.4.2018 - Olemme paljon enemmän ...

7.4.2018 - Olemme paljon enemmän ...

OLEMME PALJON ENEMMÄN …

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
7.4.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hiljattain minua pyydettiin käymään isäni luona, joka on tekemässä siirtymää tämän elämän fyysisestä ulottuvuudesta seuraavaan suureen seikkailuunsa. Se miten asiat menivät, laittoi minut vieraaseen tyhjiöön, jossa mikään ei tuntunut olevan niin, kuin ennen. Oli paljon oppimista ja muutosta, kun matkustin erilaisen maiseman läpi. Kannustan kaikkia astumaan pois mukavuusalueeltaan ja laittamaan asioita liikkeelle ottamalla avosylin vastaan kaikki tuntemattomat asiat. Näin voi integroida uuden syvemmin omaan elämäänsä. Minulla ei koskaan kuitenkaan ollut hetkeä, jolloin tunsin turvattomuutta, edes tuntiessani ahdistusta. Kunnioitan itseäni rohkeudesta sallia asioiden kehittyä uusien silmieni edessä. Kun palattuani päästin paljosta irti ollessani "sairas", ymmärsin vapauttavani paljon, tarkkailin itseäni intohimottomasti, samalla lepäsin ja koin sen, mitä kehoni vapautti, ja sallin tuntea itseni "sairaaksi".

Tietysti olen aina elänyt mukavuusalueeni ulkopuolella – työntyen aina olemaan enemmän. Tämä matka työnsi minut vanhojen odotusteni yli, ja kannustan sinua tekemään saman. Mene jonnekin, missä et ole koskaan ennen ollut, tee jotain, mitä et ole koskaan ennen tehnyt, mene omien rajojesi yli ja huomaat, että olet paljon enemmän, mitä olet sallinut itsesi olla. Tämä vaatii muuttamaan havaintoasi siitä, kuka luulet olevasi tai millä sinut on ohjelmoitu. Ole iso.

On puhuttu paljon siitä, että Maa on nyt 5D:tä. Miten voimme laittaa etiketin uuteen? Maa on moniulotteinen, kuten mekin. Väite, ettemme ole muuta kuin 5D:tä, tietenkin rajoittaa meitä. Emme ole yksiulotteinen, vaan moniulotteinen. Jokaisella meistä on kuitenkin kotiulottuvuus ja yhdistämme kotimme energiaa (valoa) itseemme ja Gaiaan kohoamalla olemaan kaikkea, kuka olemme. Kuitenkaan se, että kotimme on tietty ulottuvuus, ei merkitse, että olemme jumissa tuossa ulottuvuudessa – liitymme kaikkiin ulottuvuuksiin, kun yhdistymme toisiin auttaaksemme Gaiaa kehittymään yksiulotteisesta moniulotteiseksi. Gaia on heijastus siitä, kuka olemme. Olemme jokainen suostuneet tuomaan esiin kotiulottuvuutemme lahjat ja sekoittamaan ne toisten lahjoihin. Tämä sekoittunut kokonaisuus auttaa ankkuroimaan ykseyden, jokaisen meistä esittäessä lupaamaamme osaa. Olemme jokainen kuin palapelin pala tai aalto, joka ilmaisee yksilöllisyyttään, muttei ole koskaan erillään Äiti Merestä. Olemme kaikki Lähteen, Jumalan ilmaisumuotoja.

Kukin meistä on täysivaltainen olento. Tämä merkitsee, että olemme jokainen vastuussa kaikesta omassa elämässämme, myös kaikista tekemistämme valinnoista. Jos odotat jonkun kertovan, mitä tehdä, odotat, kunnes ryhdyt itse johonkin toimeen. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että tekee sokeasti jonkin valinnan tai ryhtyy johonkin toimeen pelkästään sen tekemisen vuoksi, koska se luultavasti perustuu entisiin kokemuksiin (äly). Kun parannat omaa tietoisuuttasi (Jumalatietoisuus), parannat intuitiotasi (sydämen tietäminen), ja silloin tiedät oman tietoisuutesi ja uuden "sinun" perusteella, minkä valinnan teet tai askeleen otat. Muuten ole paikallasi. Jos et usko, että olet jumalainen, tietoisuutesi pysyy erillisenä ja pienenä eikä mitään tapahdu, joten on parasta keskittyä omaan tietoisuuteesi, jotta tiedät ehdottomasti ilman epäilyä, että olet Jumalalähteen ilmaisu.

Uusi on täällä nyt. Sinun ei tarvitse etsiä todisteita siitä ulkopuoleltasi. Ne ovat sisälläsi, ja saatat huomata, että kaikki on hyvin erilaista, valintasi ovat erilaisia ja toimesi ovat erilaisia. Uutta on uusi ja laajentunut tietoisuutesi. Kun oivallat, että olet todellakin täysivaltainen olento, kukaan ei voi kontrolloida tai manipuloida sitä, mitä teet. Kyllä, kyse on vain valinnasta. Valitset, miten haluat reagoida johonkin tilanteeseen tai henkilöön. Uutta on se, miten elät sydämesi totuudesta ja lahjomattomuudesta käsin. Valitset tietoisesti, miten ajattelet ja miten projisoit itseäsi. Harmonisoit itsesi siihen energiaan, miten valitset olla.

Kun harmonisoit itsesi tällä tavalla, ilmennät juuri sen asian, jonka kanssa harmonisoit energiasi. Otat myös täyden vastuun kaikesta, mitä vedet elämääsi. Kun teet tämän, et ole elämän uhri, vaan elämän valitsija. Jos se mitä vedät puoleesi, on matalampaa värähtelyä, katso omaa tietoisuuttasi, sillä tietoisuutesi vetää sinulle erilaisia elämänmuotoja. Olet oman maailmasi luoja. Mitä haluat luoda? Mitä haluat tuntea? Sitten kun se on selvää, kaikki ajatuksiesi, tunteesi ja tekosi ovat yhteneviä tietoisuutesi kanssa etkä luo pelkästään vanhoista malleista ja uskomuksista, vaan sydämesi tietämisestä.

Kun hoivaat itseäsi meditoimalla, olemalla luonnossa tai laittamalla itsesi etusijalle (täyttäen oman kuppisi ensin), integroit sisäisen eheytesi ja tietoisuutesi laajenee näin totuuteen sinusta … olet Lähde. Olet täynnä pelkkää rakkautta. Toisia vedetään siihen valoon ja rakkauteen, mitä olet. Ole kiitollinen. Kun olet vahva sisältä, mikään ei voi harhauttaa sinua sisäisestä tietämisestäsi. 3D-kaksinaisuus ei voi keinuttaa sinua enää uneen. Jos huomaat pelkoa tulevan pintaan, päästä siitä irti ja korvaa tämä harhakuva totuudella, että olet jumalainen, olet Lähde ja olet ilmaistu Jumala. Tiedosta, että otat joka askeleen täysin tietoisena ja kokonaisena. Jos huomaat kompastuvasi, aloita uudestaan. Vei jonkin aikaa muuttaa kaikki vanhat olemistavat uusiksi (olemme nukkuneet elämien ajan). Ole kärsivällinen itsesi kanssa ja luota, että sinua opastetaan turvallisesti siihen, kuka todellisuudessa olet. Ole täysin tinkimätön, sillä jokainen valinta luo seuraavan hetken.

Mennyt päiväntasaus oli voimakas … voimakkaampi kuin mikään viime aikojen ilmiö. Päiväntasausta paransi myös kaikki se valotyö, jota monet meistä ovat tehneet, kuten myös ne monet, jotka ovat heränneet, koska me olemme olleet rohkeasti omassa voimassamme. Olemme jokainen auttaneet toisia … ei välttämättä sanoilla, vaan valinnallamme olla vahvana omassa aitoudessamme ja sitoutumisessamme olla kaikkea, kuka olemme. Tämä ei ole ollut helppoa, ja monta kertaa olemme kyseenlaistaneet, onko uusi totta, ja monta kerta olemme vetäytyneet takaisin vanhaan ja mukavaan (tai olemme halunneet vetäytyä). Kuitenkin olemme kestäneet parantamalla uskoamme ja tietoisuuttamme.

Nauran usein itselleni – entä sinä? Miten hassua ajatella, että siirtyminen rakkauteen ja valoon olisi pelkkiä sateenkaaria ja yksisarvisia – kuin jonkin taikakytkin muuttaisi meidät valo- ja värienkeliksi (käytän näitä sanoja kevyesti, koska rakastan sateenkaaria ja tiedän, että yksisarviset ovat totta ja monet meistä enkeleitä). Emme tienneet, että vaatisi suurta uutteruutta päästää irti vanhasta, jotta uusi voisi ottaa oikeutetun paikkansa sisällämme. Monet ovat kokeneet, että heidän tarkoituksensa on laitettu odottamaan, sekä tunteneet monia fyysisiä muutoksia. Älä pidä kiirettä, sillä jokainen kokemus on järjestetty vain sinua (ja minua) varten. Minulla on ollut paljon huimausta, pahoinvointia, uupumusta, nälkää/nälättömyyttä, päänsärkyä, solar plexuksen ja sydämen aktiivisuutta, eristäytymistä kun monet ovat lähteneet haluamatta olla lähelläni … Kaikki tämä on täydellistä, ja jos resonoit johonkin tästä, ole kärsivällinen, kun uusi valokehosi tekee säätöjä. Tähän luetteloon voidaan lisätä paljon, eikä se tietenkään ole täydellinen. Tiedän kuitenkin, että auttaa kovasti, kun virtaa sen kanssa, mitä on, on luonnossa, meditoi, "maattuu", tuijottaa aurinkoa ja lepää. Tee, mikä on itseä rakastavaa ja itsen hyväksyvää sinulle.

Oivalla, että kehityt ja kenties korkeaa sydäntäsi aktivoidaan. Tämä evoluutiovaihe vie rakkauden korkeampaan paikkaan – tuomitsemattomuuden tai valittamattomuuden paikkaan. On vain ykseys, jossa jokainen olento säteilee kirkkaasti rakkautena. Seuraava askel on resonoida sielutähtichakrasi kanssa (hiusrajassa, kolmannen silmän yläpuolella), jossa yhdistyt toisiin sieluihin ja ylität egopersoonallisuuden, nimilaput ja erillisyyden. Sinun ei tarvitse verrata itseäsi toisiin, tuomita heitä tai itseäsi korkeammalla tai matalammalla olevaksi – olemme kaikki yhtä ja olemme jokainen juuri siinä, mihin kuulumme. Muista, kuka olet. Kurkota ihmisyytesi yli ja tiedä, että olet tähdistä. Kehräsit ihmiskehon ilmaistaksesi Lähdettä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >