HomeViestejäKara Schallock16.3.2018 - Päiväntasaus ja korkean ulottuvuuden valo

16.3.2018 - Päiväntasaus ja korkean ulottuvuuden valo

PÄIVÄNTASAUS JA KORKEAN ULOTTUVUUDEN VALO

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
16.3.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Saattaa näyttää siltä, että olemme syväjäässä, hiljaa ja toimettomana paikallaan, kun puramme jäljellä olevia harhakuvia, vanhoja uskomuksia ja vanhoja malleja. Apua tuo meditaatio, jossa luodaan erityinen tila, kenties luola, jossa on suosikkivärejäsi ja -tavaroitasi … tai pyydetään luomaan itselleen sellainen. Tämä tila on käpychakra. Kun meditoit täällä, aktivoit ja laajennat yhteyttä sieluopastukseesi. Käpychakra on yhdistynyt kruunuchakraan ja kolmannen silmän chakraan, joten nämäkin aktivoidaan. Käpylisäke palvelee korkean ulottuvuuden valon jakelijana, kun latauksia tapahtuu, mikä on jatkuvaa nykyään. Se jakelee tätä valoa sinne, minne sen täytyy mennä. Kun vastaanotat korkean ulottuvuuden valoa, vanhoja energioita tulee pintaan. Tämä on tarkoituksellista, sillä se valmistelee meitä toiminta-askeliin. On tehtävä muutamia valintoja sydänaikomuksella … astua omaan voimaamme täysivaltaisina olentoina tai jäädä pienenä pysymisen vanhalle ja ennustettavalle mukavuusalueelle. Ne jotka päättävät olla omassa voimassaan, kokevat autuutta ja valoa.

Tulevan päiväntasauksen myötä tulee ylenpalttisesti valoa, joka täyttää meitä lisää rakkaudella. Sen valinnan myötä, että laajennut ja yhdistyt enemmän sieluun, saatat kokea joitain korkean sydämen ilmiöitä. Tämä voi ilmetä perhosensiipinä tai paineena tai jonain muuna. Älä ole huolissasi. Tämä sykkiminen, paine tai väpätys on ilochakran (kateenkorva) laajentumista, ja korkean ulottuvuuden valo aktivoi sen. Se on mitä tahansa, mitä tarvitset kohotaksesi ja ollaksesi enemmän. Nämä valonsäteet ovat hyvin korkeaa värähtelyä, eivätkä ne täytä ainoastaan meitä, vaan myös Gaiaa. Energiakehomme kohoaa, kuten myös Gaian energiakeho, ja tämä siirtää meidät korkeampaan ylösnousemusilmaisuun.

Kun värähtelymme lisääntyy, vanhoja uskomuksia, malleja ja harhakuvia kuplii pintaan transformoitumista varten. Näihin saattaa sisältyä odotuksia itsestä ja muista ja valheita (harhakuvia), joita meille on kerrottu ja joiden olemme sallineet integroitua sisällemme totuutena ja uskomuksina. Nämä harhat ovat vain pitäneet meidät unessa ja kontrollissa. Monia totuuksia paljastetaan hitaasti, ja kuten aina, käytä erottelukykyä kaikessa, mitä luet ja kuulet – salli sen resonoida. Ja kun puhut, puhu tinkimättömästi, käyttäen sydämesi tietämistä (ei älykkyyttä). Tähän ei kuulu juoruilu tai valittaminen, sillä ne pitävät sinut kiinni vanhoissa valheissa. Ole, kuka olet, mikä saattaa vaatia, että päästät irti halusta kuulua joukkoon. Kuulut itseesi ja suurempaan versioon siitä, kuka olet sallinut itsesi olla. Jos käytät jotain naamaria ollaksesi hyväksytty, ota se pois ja ole se kaunis ja säteilevä olento, joka olet.

On parempi olla olematta normaali – uudessa ei ole normaalia. Normaali on harhaa. Ilmaise aitoa itseäsi ja pyhää yksilöllisyyttäsi. Jos herää pelkoa tai epävarmuutta, päästä siitä irti, sillä erillinen ego tuo niitä pidätelläkseen sinua vanhassa. Ole vapaa olemaan sinä. Jos tämä tuntuu kummalliselta, anna niin olla. Kummalliselta tuntuminen ja epävarmuus ovat uuden upeita aspekteja. Seuraa opastustasi, sillä sinua johdatetaan uuteen, pois ennustettavuudesta ja heräämättömästä tilasta. Katsele lapsia ja opi heiltä. He ovat viisaita olentoja, täysin uppoutuneita sieluun. Salli uusi elämistapa, vanhan "minun täytyy ansaita rahaa" -tavan sijaan. Tämä vapauttaa sinut ilmentämään iloa ja intohimoa vapauden rinnalla. Luovuutesi ns. lisää kierroksia ja auttaa sinua elämään tavoilla, joihin et olisi luullut pystyväsi. Ole kärsivällinen ja luottavainen, kun tämä on muutos ja muutokset tapahtuvat vasta, kun olet valmis.

Emme ole koskaan ennen olleet tässä paikassa, ja tämä voi tuoda esiin kaikenlaisia pelkoja. Päästä irti pelosta ja luota täysin opastukseesi. Luota itseesi! Sisällä tapahtuu niin paljon muutosta, että saattaa tuntua siltä, että sinä et ole sinä ja olet hyvin maadoittumaton. Jos tämä kuvaa sinua, meditoi ja ole luonnossa mahdollisimman paljon. Luonto parantaa ja maadoittaa. Kun meditoit, pääset käsiksi totuuteen, maadoitut uuteen ja voimaannutat opastustasi, joka voi tulla intuitiona ja resonointina. Kaikki tapahtuu jumalaisella ajoituksella, joten päästä irti kaikesta mieltymyksestä etsiä tuloksia elämässäsi. Jatka keskittymistä opastukseesi, sillä kaikki tulee sitten, kun olet tehnyt työsi ja luotat täysin opastukseesi.

Olemme olleet ennenkuulumattomassa laajentumisessa, ja päiväntasauksen myötä laajennumme vielä lisää aidoksi itseksemme. Saattaa tuntua siltä, että sinut potkaistaan pois mukavuusalueeltasi. Muista, että olet valinnut tämän. Mikään tai kukaan ei tee mitään sinulle. Kaikki tapahtuu, jotta siirryt itse aiheutettujen rajoitusten yli. Valmistaudu ampaisemaan eteenpäin. Kun teet sen, vapautat suuren elämänvoiman. Muista, että ainoastaan sinä et laajene, vaan myös Gaia. On kiehtovaa tarkkailla, miten vanhat maat, hallitukset, uskonnot ja instituutiot käyvät läpi muodonmuutosta, vaikka ne yrittävätkin epätoivoisesti pitää asiat sellaisina, kuin ne ovat aina olleet. Jos ne vain rentoutuisivat ja sallisivat asioiden tapahtua, ne eivät olisi sellaisessa myllerryksessä. Ehdotus: älä valita asiaintilasta, sillä se pitää vain maat, hallitukset, uskonnot ja instituutiot vahvasti vanhassa. Pidä fokuksesi Lähteessä, maailman kiehtovien (erillisen egon) häiriötekijöiden sijasta.

Kaiken transformaation tapahtuessa sinussa ja Gaiassa, säteile valoasi. Yksi tapa on olla vahva omassa aitoudessasi, yksi on poistaa huomiosi maailman häiriötekijöistä ja yksi on ankkuroida valosi uuteen maaverkkoon. Tuo tietoisuutesi uuden Maan verkkoon, joka on Gaian päällä. Siinä pienet valopallot yhdistävät ley-linjoja. Olet yksi näistä palloista. Pelkästään olemalla osa tätä verkkoa aktiovoit kaikkia muita valoja, ja niistä tulee osa tätä verkkoa (kaikki yhtä). Muista myös, että maallisten häiriötekijöiden tarkoituksena on estää sinua olemasta sinä iskostamalla sinuun pelkoa ja itsesi minimointia. Jatka sellaisista tunteista irtipäästämistä, kuin pelko, kontrolli, ahdistus, hämmennys, tuomitseminen jne., sillä ne himmentävät valoasi.

Kun päästät irti vanhasta, aktivoit korkean mielesi, joka on sydän ja äly yhdistyneenä yhdeksi. Kun korkeampi mielesi on integroitu, kaikki ajattelu on sydämen motivoimaa, jumalainen maskuliinisuus ja feminiinisyys ovat yhtä ja olet kaiken erillisyyden ja kaikkien sen aiheuttamien asioiden yläpuolella. Luovu kaikista tarinoistasi – et ole enää tuo persoona. Äläkä keksi uutta tarinaa, sillä jokainen tarina laittaa sinut rajoittuneeseen laatikkoon. Tarinat ovat harhakuvia riippumatta siitä, näetkö ne tosina vai keksitkö ne. Tarinat tulevat uskomuksista. Näe, mitä kunkin tarinan alla on, ja päästä siitä irti. Korvaa aiheutunut tyhjiö rakkaudella.

Energiat ovat intensiivisiä, eikö vain? Enemmän vanhaa tulee jatkuvasti esiin transformoitavaksi. Ne jotka eivät ymmärrä, mitä tapahtuu, saattavat räjähtää ja suuttua, syyttää ja tuomita. Ja jos tunnet näitä asioita toisista tai itsestäsi, vedä syvään henkeä, laita käsi korkean sydämen päälle ja pysy rakkaudessa – tätä sinä todellisuudessa olet. Jos sinua opastetaan lähtemään pois epäterveestä tilanteesta, tee se – sinun ei tarvitse ottaa itsellesi toisten alempia erillisyysenergioita, voit vain rakastaa heitä. Kaikki voivat valita reaktionsa johonkin tilanteeseen. Kun olet keskittynyt rakkauteen, sitä luot – se miten toiset hahmottavat tämän, riippuu heistä.

Päiväntasaus kiihdyttää meitä voimakkaasti. Se kiihdyttää parantumistamme ja eheytymistämme sekä sitä valoa, jota olemme. Sitä missä huomiosi on, kiihdytetään isosti. Rakkautena olemisessa ei ole kyse toisten pelastamisesta – sitä me olemme, se on Lähde. Et voi olla rakkautta yhtenä hetkenä ja tuomitseva toisena. Olet rakkautta joka hetki. Rakkaus kuuntelee ja hyväksyy – se ei koskaan tuomitse tai saarnaa.

Rentoudu. Ole rakkaus ja pidä itsesi rakkaudessa. Tee vain sitä, mikä inspiroi ja pitää värähtelysi korkeana. Vaikkeivät toiset ymmärtäisi tai hyväksyisi sinua, tee tämä itsesi vuoksi – se on itsen rakastamista. Rakkautena oleminen on pysymistä vahvana vastoinkäymisissä. Kunnioita sitä, kuka olet ja kuka sinusta on tulossa.

Adonai.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >