HomeViestejäKara Schallock9.2.2018 - Heränneet ja heräävät

9.2.2018 - Heränneet ja heräävät

HERÄNNEET JA HERÄÄVÄT

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
9.2.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Monia lisää herää nyt. Ne jotka heräävät, ovat halukkaampia kuuntelemaan ja seuraamaan sisäistä opastustaan. Niillä jotka ovat jo heränneet, on tietoisuus, että heidän uutta suunnitelmaansa aktivoidaan, koska he eivät vastaanota ainoastaan korkean ulottuvuuden valolatauksia, vaan myös työnnön tehdä muutoksia niihin asioihin, jotka eivät ole harmoniassa heidän sielutietoisuutensa kanssa. Nämä muutokset tulevat kera halukkuuden päästää irti mukavuusalueestaan ja olla tuossa uutuuden epämukavassa ja tuntemattomassa tilassa täysin luottaen. Tämä vaatii irtipäästämistä suosituista uskomuksista, myös niistä jotka näyttävät henkisiltä. Se on irtipäästämistä toiveista ja sen sijaan maadoittumista nyt-hetkeen riippumatta siitä, mitä kuka tahansa sanoo tai tekee. Nimittäin jokainen olento on oman kehityskaarensa polulla. Ylösnouseminen ei ole olemista jonkun toisen polulla, sillä jokainen olento on ainutlaatuinen ja on tärkeä seurata omaa opastustaan, sillä kukaan muu ei voi mitenkään tietää, mikä toisen polku on.

Ekstrarohkeutta saadaksesi päästä irti kaikista peloistasi ja vietä aikaa pyhissä temppelissäsi, mikä auttaa sinua kehittymään. On neljä temppeliä: eheyttävä/parantava temppeli, tietoisuutta laajentava temppeli, luovuustemppeli ja ylösnousseisiin mestareihin ja arkkienkeleihin yhdistävä temppeli. Luovuustemppelin tarkoitus ei välttämättä ole jonkin taidemuodon kehittäminen, vaan sitä voidaan käyttää myös laajentamaan voimaasi luoda ja ilmentää. Tässä temppelissä käymällä pääset käsiksi korkeimpaan luomisvoimaan, Lähteen luomisvoimaan. Aina kun visualisoit tai ilmaiset aikomuksen sydämestäsi, voimaannutat sitä valoa, jota saat tästä temppelistä. Vastaavasti saat päivityksiä joka temppelistä, johon yhdistyt. Salli itsesi vain opastettavan yhteen tai useampaan temppeliin. Missä ne ovat? Ne ovat sisälläsi.

Sillä ei ole merkitystä, missä olet ylösnousemuspolullasi. Tiedä kuitenkin, että sinusta on tulossa enemmän valonsoturi. Jokainen teistä esittää osaa Maan auttamisessa kehittymään. Vain sinä tiedät, mikä tuo osa on. Jotkut ovat enkelikommunikoijia, jotkut työskentelevät Maan kasvi- ja eläinkunnan kanssa, jotkut päivittävät ja vakauttavat Maan ley-linjoja, ja on monia muita rooleja, joihin kukin meistä on suostunut osallistumaan.

Tämä on todellinen tehtäväsi. Tehtäväsi ei ole välttämättä mikään ura, josta maksetaan, vaikka voi olla, koska uudessa ei ole mitään sääntöjä eikä "pitäisi", "täytyy", "edellytetään" tai mitään nimikkeitä. Jotkut eivät tiedä tietoisesti, mikä heidän tehtävänsä on – kuitenkaan tämä ei estä heitä tekemästä tuota työtä tiedostamatta. Saattaa olla, että oman tehtävänsä tietäminen häiritsee itse työtä tai oma erillinen ego päättää, että on kehittyneempi kuin toiset (vertailu on vanhaa energiaa). Yksilön tehtävää tehdään hiljaa ja nöyrästi. Ei ole mitään tarvetta rehennellä tai kertoa maailmalle, mitä teet tai kuka olet. Silloin kun yksilö tuntee pakkoa kertoa edes yhdelle ihmiselle, mitä hän tekee tai kuka hän on ja ketä hän kanavoi, hän on astunut erillisen egon itseriistoon.

Vaikka saattaa olla paljon pelkoa, kaaosta tai hämmennystä ympärillä, heränneenä sieluna pystyt keskittyneenä rauhaan, jota on sisälläsi, kuin olisit myrskynsilmässä. Kun olet rauhallinen sisältä, tuo energia säteilee ulospäin ja koskettaa toisia. On heidän valintansa, harmonisoituvatko he sinun energiaasi vai kiinnittyvät pelkoon. Se ei romuta sitä tosiasiaa, että palvelet valomajakkana. Sinun ei tarvitse olla huolissasi, vastaanottavatko toiset rauhanvalosi – säteile pelkästään.

Tiedä myös, että jatkat sisäistä tasapainottumista. Tasapaino on jumalaisen feminiinisyyden ja maskuliinisuuden avioliitto. Tämä tasapainotus auttaa sen vanhan "miehet vastaan naiset" -matriisin transformoimista, joka on ollut kauan vakiintuneena maan päälle. Tuo aika on ohi, kun sulautat Jumalatar-energiat ja jumalaiset miesenergiat yhdeksi sisälläsi. Se mitä on sisälläsi, projisoidaan ulospäin. Tämä tasapaino yhdistää myös sydämen (intuitio, vastaanottavuus, tunne, lempeys jne.) ja mielen (tekeminen, ajatteleminen, analysoiminen jne.), jotta tunteminen sulautuu yhteen ajattelemisen kanssa ja toiminnalla tuetaan intuitiota. Kun tulet sisäiseen tasapainoon, parannat myös jonkun rakkaan ihmisen kaltoinkohtelun, pettämisen ja kuoleman monissa elämissä.

Me, heränneet sielut, tuomme/kanavoimme enemmän valoa itseemme ja Gaiaan. Tämä valo tuo esiin kaiken ns. pimeyden muunnettavaksi. Tämä on 11-vuosi, ja kuten aina, transformaatiossamme on paljon enkeliapua, nyt ainoastaan enemmän. Sinun ei tarvitse olla huolissasi, tajuavatko toiset tämän vai eivät – pidä huolta vain itsestäsi, sillä kuten mainitsin, se mitä on sisällä, säteilee ulospäin. Jos olet vain valoa, tuo valo auttaa muuntamaan pimeyttä sisälläsi ja ulkopuolellasi. Jos olet pelokas, tämäkin energia menee ulos ja lisää pelkoa.

Pimennys 15.2. korostaa sitä, mitä kannat sisälläsi. Pimennys auttaa sinua myös ryhtymään inspiroituneeseen toimintaan (jumalaisen maskuliinisuuden ja feminiinisyyden tasapaino). Inspiroitunut toiminta perustuu intuitiiviseen opastukseen, ja sitten otetaan askel sen ilmentämiseksi. Miten tasapainotat intuition (jumalainen feminiinisyys) ja toiminnan (jumalainen maskuliinisuus)? Rakastamalla itseäsi ja hyväksymällä itsesi ehdottomasti ja luottamalla itseesi täysin. Tämä laajentaa tietoisuuttasi, ja tietoisuus vetää muita ihmisiä ja haluttuja tuloksia luoksesi.

Saatat päästää irti myös menneisyydestä anteeksiannon avulla. Käytä vain Ho'oponopono-rukousta/mantraa: "Olen pahoillani. Anna anteeksi. Kiitos. Rakastan sinua", jos se resonoi kanssasi. Voit myös mennä eheyttävään/parantavaan temppeliisi voimaannuttaaksesi tätä, jos valitset niin. Voit myös päättää käyttää St. Germainin violettia liekkiä sisäisen pimeyden neutralisoimiseen. Tee sitä, mihin sinua opastetaan.

Saatat huomata, että suhteesi muuttuvat "mitä voit tehdä hyväkseni" -asenteesta agape-rakkauteen, joka on itsensä ja toisten rakastamista ehdottomasti. Saattaa olla joitain ystäviä ja perheenjäseniä, jotka eivät ole valmiita tähän ja saattavat etääntyä sinusta. Anna tämän olla ok – sinun ei tarvitse nyt korjata tai pelastaa ketään. Ole vain kaikkea, kuka olet.

On globaali uskomus, jossa useimmat roikkuvat hartaasti, ja se on usko kuolemaan, vaikka useimmille on kerrottu, ettei ole kuolemaa – on vain muodonmuutos. Kun joku rakkaasi "kuolee", suret tuota menetystä, ja kuitenkaan ei ole menetystä. Tämä on vain yksi uskomus, joka täytyy muuttaa. Se on varmasti syvä, hyvin syvä. Olemme valmiita antamaan joidenkin asioiden kuolla, jotta ne voivat transformoitua – kuitenkin rakkaan ihmisen tai lemmikin fyysinen kuolema on uskomus, johon olemme hyvin kiintynyt. Voit alkaa muuttaa tätä uskomusta, niin syvä ja jatkuva kuin se onkin ollut. Kun se transformoituu äärettömäksi elämäksi, tapahtuu valtava vapausräjähdys. Anna tämän ajatuksen vain olla vähän aikaa – sinun ei tarvitse tehdä mitään juuri nyt. Anna itsesi pohtia sitä, ettei oikeasti ole kuolemaa. Tunne se, sillä on helppoa älyllistää se (mikä pitää sen erillään sinusta). Kuitenkin se on syvä haava, jota melkein kaikki kantavat sisällään, ja se laittaa todellisen kehittymisen täydelliseen eheyteen ja yhtenäisyyteen odottamaan.

Älä pelkää mitään – älä pelkää pimeyttä, sillä pimeydessä on suurta valoa ja rakkautta. Meditoi sitä ehkä tyhjiössä. Se on tyhjyyden sekä kaiken potentiaalin paikka. Tunne ilo tässä tyhjyyden paikassa ja tiedä, että suuri tyhjiö on sisälläsi, sillä sinulla on avaimet jumalaisimpaan rakkauteen, ydinolemukseesi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >