HomeViestejäKara Schallock15.1.2018 - Siirtyminen vanhasta uuteen

15.1.2018 - Siirtyminen vanhasta uuteen

SIIRTYMINEN VANHASTA UUTEEN

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
15.1.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme siirtyneet 3D:stä korkeampiin ulottuvuuksiin. Tämä voi aiheuttaa stressiä, koska se on niin uutta ja vierasta, ettemme tiedä, miten olla. Vaaditaan uskoa ja pysymistä hetkessä, jotta seuraavat askeleesi voidaan paljastaa tunteiden kautta joka hetki. Et voi tehdä tätä älyllisesti, sillä tällä tavalla teimme aiemmin asioita. Sinun täytyy luottaa tunteisiisi siinä, mitä tehdä seuraavaksi. Muistuta itsellesi, että pelko on harhaa, joten ole rohkea. ("Courage" (= rohkeus) tulee sanasta "coeur", joka on "sydän" ranskan kielellä, joten rohkeus merkitsee sydänkeskeisyyttä.)

Vedä energiasi pois kaikista vanhan maailman katastrofeista ja keskity omaan jumaluuteesi. Tiedä, että niin suurelta kuin pelkosi tuntuukin, hyppysi uuteen on suurempi, joten mene pelkoharhan läpi, jotta se voi transformoitua. Päästä irti kaikista laatikoista, kuten uskosta aikajanoihin. Aikajanat ovat harhaa. Kaikki jolla on nimilappu (hmm, jokainen nimisana?), rajoittaa, ja jumitat, kuin olisit laatikossa. Muistata itsellesi, että uudessa olet vapaa. Uudessa sinulla on muistoja – muistoissasi ei vain ole latausta, jos olet puhdas. Jos jossain asiassa on latausta, kun pistäydyt siinä, se indikoi, että pidät edelleen tunteilla kiinni tuosta tapahtumasta. Jatka pistäytymistä siinä, kunnes huomaat, ettei sinulla ole enää energiaa tuohon tapahtumaan tai ihmiseen liittyen. Siihen saakka kun olet kiinnittynyt muistoon, et ole vapaa. Jos energiasi on edelleen yhdistynyt vanhaan tapahtumaan tai ihmiseen, se voi ilmentää ahdistusta, häpeää, fyysistä vahinkoa ja tunnetuskaa. Kun puhdistat tuon tapahtuman tai ihmisen, vapaudut noista vanhoista energioista.

On tapahtunut uusi jumalaisen feminiinisyyden ja jumalaisen maskuliinisuuden laskeutuminen ja integrointi. Tämä on välttämätöntä, koska toinen ilman toista on epätäydellinen. Jumalainen feminiinisyys luo ja jumalainen maskuliinisuus ilmentää, palvellen jumalaista feminiinisyyttä. Pari asiaa edesauttaa tätä – toinen on mennä pyhään tilaansa (sydän) ja kutsua kumpaakin, luoda pyhä avioliitto. Toinen on visualisoida vesica piscis, laittaa toinen jalka toiseen osaan ja toinen toiseen ja sitten tuoda kumpikin jalka keskelle. Vesica piscis on symboli, ja se muodostuu kahdesta limittyvästä ympyrästä, jotka muodostavat soikion väliinsä. Voit tehdä kummankin, kuten itse usein teen. Kumpikin näistä harjoituksista kutsuu lähdettä (jumaluuttasi) ja auttaa sinua todella oivaltamaan, ettet ole koskaan erillään lähteestä. Valtakunta ei ole ulkopuolellasi – se on sisällä ja luo maanpäällisen taivaan kauttasi … ylösnousemus. Tehdessäsi näitä harjoituksia astut antropokseen ja olet täysin oivaltanut. Löydät aidon itsesi ja tulet siksi, kuka sinun on tarkoitus olla. Avaa silmäsi jumalana olemiseen ja ole ilmaistu rakkaus, jotta voit toteuttaa kohtalosi. Useimmat elävät unessa, herätkää kaikki!

Meillä on myötätuntoa niitä kohtaan, jotka ovat päättäneet jäädä vanhaan. Emme voi kuitenkaan pelastaa heitä. Emme ole enää osa vanhaa … todellakaan. Voimme rakastaa myötätuntoisesti (kiintymättä tuloksiin) toisia ja niitä osiamme, jotka eivät ole vielä heränneet. Tämä ei ole rakkauden lähettämistä, vaan rakkautena olemista. Olemalla täysin hereillä koemme autuutta riippumatta siitä, mitä elämässämme tapahtuu. Olemme päästäneet irti kaksinaisen 3D-elämän draamasta ja kiinnikkeistä.

Valolataukset joita saamme, kuljettavat meitä kaikkien ulottuvuuksien läpi. Hyvin monia asioita puretaan ja aktivoidaan. Esimerkiksi, DNA päivitetään, kuten myös solut ja chakrat, ja samanaikaisesti suuri osa ohjelmointiamme transformoidaan rakkaudeksi. Fyysinen kehomme kokee tämän – ainakin olemme eniten virittynyt fyysiseen kehoon. Joitain ilmentymiä joita saatamme kokea sen perustella, missä kukin meistä on ylösnousemuksessaan, on kihelmöinti, särky, lämpötilamuutokset (joskus kuuma, joskus kylmä), korvavaivat (voi olla terävämpi kuulo, korvien poksahtelua tai surinaa tai jotain jatkuvaa ääntä), epäselvät silmät, venyttelytarve, kehon värinä, tasapainottomuuden tunne (kallistuminen oikealle tai vasemmalle tai alkaminen kaatua), hämmennyksen tai epäselvyyden tunne ja monia muita. Tietysti saattaa olla jonkin fyysisen muutoksen jatkumista tai palaamista, kuten halu olla yksin ja ruokavaliomuutos (e syö paljon tai syö paljon sekä siirtyminen pois sokerista, jauhoista ja muista asioista). Tietoisuuden laajeneminen jatkuu ja seurataan usein intuitiota eikä enää sivuteta sitä.

Nämä ovat vain osa siitä, mitä saatat kokea, ja on luultavasti enemmän tapoja, joilla ilmennät muutoksen vanhasta matriisista uuteen. Sinun ei tarvitse ihmetellä, miksi ihmiset tuijottavat sinua tai hymyilevät sinulle. Hyväksy se vain – he näkevät tai tuntevat valosi tietämättä, miksi he tuijottavat tai hymyilevät. Tiedä myös, että kaikki vaihtelee. Saatat olla hyvin maadoittunut ja keskuksessasi yhtenä päivänä, muttet seuraavana. Eilen illalla melkein kaaduin ja minusta tuntui hyvin kummalliselta sen jälkeen. Miten tahansa se tapahtuukin sinulle, anna sen vain olla.

Vanha matriisi ei kuulu enää elämääsi – se pitää sinut matalissa energioissa. Kun matkustat korkeammissa ulottuvuuksissa, on enemmän vapautta ja enemmän vaihtoehtoja ja integroit enemmän moniulotteisuuttasi. Ymmärrätkö sen? Moniulotteisuus on vapautta kerätä korkeampia energioita ja integroida ne sisällesi. Jokaisella ulottuvuudella on oma tietoisuutensa, ja kun virtaat sen kanssa, tietoisuutesi nousee, kun integroit korkeampia energioita, joten elämäsi siirtyy korkeammalle ja on kaikenkattavampi. Tämä saattaa kuulostaa esoteeriselta, joten älä yritä ymmärtää sitä järjelläsi – tunne sitä sydämessäsi. Siirry aikajanojen ulkopuolelle, sillä ne rajoittavat. Kuten olen kertonut, ei ole aikajanoja, sillä sinua ei voi laittaa rajoittuneeseen laatikkoon.

Kun vanha matriisi hajoaa täysin, vanha karma ja vanhat säännöt häviävät myös. Ohjelmasi (uskomukset ja kaavat) hajoavat myös. Vaikka jotkut teistä kokevat tätä, on toisia, jotka ovat edelleen hyvin kiintyneitä vanhaan matriisiin. Se on mukava ja olet tuntenut sen monta elämää – et kuitenkaan kuulu siihen. Aikanaan kyllästyt mukavuusalueeseesi ja haluat jotain täysin uutta. Tämä on tilaisuutesi. Uusi ei ole ennustettavissa eikä sitä voi kontrolloida. Se vaatii olemaan hetkessä täysin luottaen, että luot sen, mitä sinulla on sisällä … ajatukset, tunteet ja tietoisuus (siinä määrin, missä tiedät ehdottomasti olevasi jumala). Elämäsi yksinkertaistaminen ja olematta minkään havaittujen aikarajojen uhri, vapauttaa sinut enemmän matriisista. Jos ajattelet, ettet voi muuttaa mitään elämässäsi, se ei ole totta, ja matriisi kontrolloi sinua ja kaikkea elämässäsi. Koska tahansa voit luoda jotain uutta ja erilaista. Mitään uutta ei luoda järjellä. Sinun täytyy olla hetkessä ja seurata opastustasi/intuitiotasi. Oletko valmis tekemään tämän?

Uudessa ei ole kamppailua. Jos kamppailet, vastustat sitä, mikä haluaa muuttua. Ole sen sijaan lempeä ja rakastava itsellesi. Luovu itsesi tuomitsemisesta ja tarkkaile pelkästään ajatuksiasi, sillä sinä et ole ajatuksesi. Tämä harmonisoi sinut virtaan, ja virrassa on lempeä ja rakastava polku eteenpäin. Virta on Lähde. Se ei vedä eikä työnnä, se sallii. Virrassa ollessasi näet, että kaikki on helppoa ja kaikesta huolehditaan, sillä olet rakkaus. Ei ole korjaamista, kontrolloimista tai selvittämistä. On vain olemista ja laajentumista. Ei ole ratkaisun etsimistä, sillä se on jo sisälläsi. Luota tähän.

Maadoita tämä uusi aika. Miten? Keskittymällä täysin siihen, kuka olet – jumala/lähde/sielu. Päästä irti elämäsi vertailemisesta toiseen tai omaan menneisyyteesi. Uudessa ei ole erillisyyttä ja siksi ei ole vertailua, joka erottaa. Riemuitse elämästäsi ja kaikkien muiden elämästä. Jos huomaat liukuvasi takaisin kaksinaisuuteen, pane se ainoastaan merkille tuomitsematta ja sitten vaihda siihen, missä haluat huomiosi olevan, sillä ilmennät sitä, missä fokuksesi on.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

 

< PrevNext >