HomeViestejäKara Schallock29.12.2017 - Kehopuhetta

29.12.2017 - Kehopuhetta

KEHOPUHETTA

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
29.12.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun siirrymme sulavasti tämän maavuoden loppuun, jota korkeammat ulottuvuudet eivät tunnista, koska Maan ulkopuolella ei ole aikaa, vastaanotamme jatkuvasti taajuuksia, jotka päivittävät omia valokoodejamme, solujamme ja DNA:tamme. Tämä herättää meidät vielä lisää vanhoille harhakuville, joita meillä vielä on sisällämme. Se herättää tietämisemme ja totuuden sydämessämme, mikä vaikuttaa tapaamme nähdä asiat elämässä. Tässä kohtaa ainoa "sinä" on korkeampi itse. Miltä tuntuu säteillä sellaista valoa ja miltä tuntuu olla yksi monista, jotka luovat uutta maailmaa? Ei ole taatusti ollut helppo matka vain sormia napsauttamalla. Kun jätämme vanhan maailman taaksemme, aloitamme taas alusta, kun ylösnousemus on ääretön ja se tekee spiraalia. Olemme osa suurta juhlaa, kun liitymme muihin valo-olentoihin tässä ilotanssissa.

Uutena oleminen merkitsee, ettet ole kaksinainen – olet yhtä valon kanssa ja valoa. Jokainen joka vielä hengailee vanhassa kaksinaisessa maailmassa, tuomitsemisen maailmassa, saa rajun herätyksen, koska uutena ei voi yksinkertaisesti elää kaksinaisuudessa. Vanha valta toisiin on poissa, kuten myös jonkin tekeminen puhtaasti itsekkäistä syistä. Uudessa erillinen ego transformoituu ylösnousevaksi egoksi, joka palvelee jumaluuden ilmaisemista maan päällä.

Auttamaan sinua olemaan aidompi ja itsenäisempi, voisit kysyä itseltäsi, seuraatko jotakuta ja pidät häntä tietävämpänä ja vaikutusvaltaisempana kuin itseäsi. Annatko voimasi jollekulle tai jollekin? Tunnetko velvollisuutta jotakuta kohtaan? Puhutko totuuttasi rehellisesti vai kätketkö sen, kuka olet? Miellytätkö edelleen toisia ollaksesi rakastettu, kunnioitettu ja hyväksytty? Oletko kiinni siinä, että joku toinen hyväksyy sinut? Jos vastauksesi on "kyllä" johonkin näistä kysymyksistä, astu nyt omaan lahjomattomuuteesi olemalla täysin, kuka olet.

Kun kaksinaisuus sisälläsi hajoaa, se voi tuntua hyvin epämukavalta, koska yksinkertaisesti ilmaistuna, et ole kokenut eheyttä aiemmin. Ja kuitenkin se on todellisuudessa ainoa tapa olla rakkaus. Kuolla vanhalle ja syntyä uuteen. Kun palvelet, varmista, että sisällytät mukaan itsesi. Ole myötätuntoinen, ystävällinen, kärsivällinen, hoivaava ja rehellinen itsesi ja kaikkien muiden kanssa. Kysy itseltäsi, sabotoitko itseäsi rajoittavilla ajatuksilla ja uskomuksilla. Oletko läsnä joka hetkessä, täysin kehossasi, maadoittunut ja omassa keskuksessasi?

Kun sanot ääneen "tiennäyttäjä", mitä kehosi tekee? Avautuuko tai värähteleekö se vai eikö se tunne sitä lainkaan? Kehosi kertoo, kuka ja missä olet, oletko sydämessä vai päässä. Kun olet päässä, keho ei reagoi/vastaa. Kun olet sydämessä, keho kertoo reagoimalla. Kun sinun täytyy tehdä jokin päätös, mene kehosi johtamaan suuntaan. Jos tämä on sinulle uutta, ala nyt kiinnittää huomiota siihen, mitä kehosi kommunikoi sinulle. Tästä syystä on tärkeää olla täysin kehossa, maadoittunut ja omassa keskuksessasi. Nimittäin mestarina sinun täytyy olla sydämessä ja kehossa. Jonkin analysointi tai ajattelu ei tee mitään, paitsi synnyttää epäilyä, hämmennystä ja tautologiakehän – ympäri ja ympäri eikä kukaan tiedä, mihin pysähdyt. Hyppää pois karusellista.

Pelko erottaa, rakkaus yhdistää. Pelon voittamistapa on mennä siitä läpi – näet, että pelko on harhaa, kun taas rakkaus on totta. Jokin aika sitten meditoin. Olin siinä maassa, joka oli tuttu. Kävelin muutaman vanhan kiviaskelman alaspäin ja astuin maanalaiseen tunneliin. Oli täysin pimeää. Oikealla puolellani oli vanha metallinen porraskaide, joka auttoi kulkemaan eteenpäin. Jatkoin kävelemistä ja sitten aloin nähdä himmeän valon edessä. Jatkoin sitä kohti kävelemistä ja sitten oli muutama porras ylöspäin, jotka nousin, ja tulin ulos tunnelista ja katselin ympärille. Päädyin kauniiseen uuteen paikkaan. Vaikka se oli vieras, se oli kirkkaampi ja kauniimpi kuin vanha paikka, josta tulin.

Oletko johtaja? Johtajat eivät ole paikalleen pysähtyneitä ja istu jalustalla. He kehittyvät, kasvavat ja oppivat jatkuvasti. He eivät pysähdy tiettyyn paikkaan ja sano: "Olen saapunut perille, nyt pysähdyn." He päästävät irti kaikesta uhrienergiasta tietäen, että elämä tapahtuu heidän vuokseen, ei heille. He eivät osallistu draamaan, kaaokseen tai juoruiluun. He ovat maadoittuneita eivätkä tee isoa juttua mistään. He jakavat prosessinsa hetkessä, ja jakamalla ne joilla on näkevät silmät ja kuulevat korvat, ottavat täyden vastuun siitä, mikä resonoi heillä. Nimittäin johtaja ei kiinny toisen toimintaan tai toimimattomuuteen. Hän pelkästään on. Hän ei koskaan asetu johtajaksi, hän ei koskaan väitä olevansa mitään tai kukaan. Hän ei näe itseään johtajana tai oikeastaan minään. Hän pelkästään on ja tietää, että seuraavassa hetkessä asiat muuttuvat taas kerran. Oletko johtaja?

Monta vuotta olemme transformoituneet. "Transformaatio" – mitä tämä sana merkitsee sinulle? Transformaatio ei ole pelkästään muutos. Se on menemistä yhdestä asiasta täysin eri asiaan. Se ei ole vain ulkonäön muuttamista pysyen samanlaisena sisältä. Se on täydellistä irtipäästämistä siitä, mitä on ollut, ja halukkuutta olla täysin uusi kaikin tavoin, edes tietämättä, mitä se on. Transformaatio vaatii täyttä uskoa ja luottamusta itseensä jumalana. Lähde ei kyseenalaista, Lähde sallii ja antautuu sille, mitä on, Lähde luo ja sinä olet Lähde.

Aloitamme alusta, ja kuitenkin meissä on edelleen aspekteja, jotka odottavat muuttumista. Käsillä ei ole vielä täydentyminen, ja kuitenkin voimme nähdä valon tunnelin päässä. On sisäistä työntöä antautua jumalaiselle tahdolle, ilman tarvetta pitää kiinni minkäänlaisesta vanhasta valheellisesta elämästä. Tämä on aikaa, jolloin voimme lakata romantisoimasta muita elämiä tai kulttuureita ja pysyä aitona hetkessä. Niille jotka ovat valmiita, nyt on ulottuvilla uusi suuri valokehomme laskeutuminen. Tämä voi johtaa moniin fyysisiin muutoksiin, mm. tarkempi kuulo ja näkö, toisin sanoen lisää kuultuja ääniä ja nähtyjä asioita, joihin ei päässyt käsiksi vanhassa. On enemmän oman opastuksen seuraamista, vaikkei siinä ole järkeä hetkessä. Saattaa olla vähän tai ei lainkaan suurten ryhmien sietokykyä. Kehon lämpötila vaihtelee, ja saatat huomata, että värähtelet toisinaan. On paljon liikettä sydänchakran ympärillä, kun on jatkuvaa uudelleentasapainostusta ja sopeutumista. Saattaa olla usein tarvetta tasapainottua, maadoittua ja keskittyä. Saattaa olla äkillistä unettomuutta ja/tai pahoinvointia ja paljon muuta. Kiinnitä huomiota fyysiseen kehoosi – kysy, miten voit auttaa.

Kun vanhan matriisin hajoaminen jatkuu, saatamme huomata itsemme tarkkailevan huvittuneena toisten toimintaa, vaikka he ottavat itsensä hyvin vakavasti. Emme vain tunnu sopivan mukaan, joten meidät saatetaan nähdä toisinajattelijoina, vielä enemmän kuin ennen. Kyllä, olemme kapinallisia ja pysymme uskollisena omalle visiollemme ja tarkoituksellemme. Haasta itsesi löytämään ne uskomukset ja asenteet, jotka menevät tiellesi, ja ota sitten askel eteenpäin. Varmista, että kaikki chakrat ovat harmoniassa ja kirkkaita – eivät ainoastaan ylemmät, henkisemmät chakrat. Alemmat chakrat auttavat meitä maadoittumaan ja olemaan kehossa. Leijuminen on hauskaa ja kivaa, ja kuitenkin kaikkia kehojamme vaaditaan toimimaan yhtenä ollaksemme täysin toimivia.

Seuraa opastustasi, älä matriisin vanhoja sääntöjä. Tämä merkitsee, että kuuntelet ja seuraat aina opastustasi ja omaa energiaasi. Käytä erottelukykyä – älä tee mitään tunnustelematta sitä ensin. Pidä asiat yksinkertaisena. Kun epäilet, älä tee mitään, älä pakota jonkin päätöksen tekemiseen. Odota, kunnes se tuntuu oikealta – jos tuntuu. Lepää ja ole. Sillä ei ole merkitystä, mitä maailmassa tapahtuu – ole uskollinen itsellesi. Mitä uusiin teknologioihin tulee, käytä erottelukykyä. Älä juokse ostamaan vain, koska kaikki muutkin tekevät niin. Pidä asiat yksinkertaisena.

Ole myrskynsilmässä. Pysy rauhallisena selkkauksen keskellä, tyynenä katastrofin keskellä ja rakastavana ahdistuksen ja vihan keskellä. Ole rakkaus.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >